Wróć   HPN.pl > Pozostałe > Kosz

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Wygląd
Stary 09-24-2008, 18:47   #21
mimid
Super Moderator

mimid na Harry Potter Forum

Domyślnie

Cytat:
Nie oceniam jej poza netem. Jak napisała o kimś kogo dopiero poznała "półgłówku" to sama sobie wystawiła ocenę. To źle świadczy o osobie skoro używa anonimowości internetu do obrażania innych.
Nie oceniasz jej poza netem, tyaa?

Cytat:
Chyba Cie nie lubią w szkole, co?
Kręcisz^^
mimid jest off-line  
Stary 09-28-2008, 13:49   #22
Lady Mary Jane
Moderator

Lady Mary Jane na Harry Potter Forum

Domyślnie

LoTR, Eragon czy HP. Co za różnica? No, może jednak jakaś jest, bo książki Rowling SĄ dla dzieci. Eragon jest dla młodzieży I dzieci. A LoTR? LoTR jest dla tych którzy wiedzą, co to fantasty, więc Gmichu, dziwię się, że w ogóle po to sięgnąłeś W sumie tak czy siak, uważam, że Eragon wcale nie jest taki nudny. Owszem, zgadzam się z eV, że w LoTR jest o wiele, wiele więcej opisów przyrody, miejsc, itp. ale w Dziedzictwie jest tego tyle, że gdyby wyciągnąć same dialogi ta książka byłaby 'chudsza' o połowę.
W każdym bądź razie Potter u mnie nie będzie równał się z książkami Tolkiena. O.
Stary 10-15-2008, 07:57   #23
Connor Tempest
Junior Member

Domyślnie

ja żałuje że nie przeczytałem dotąd Eragona i musze to zrobić bo miałem pecha czytałem no i koniec roku musiałem odnieść do biblioteki msuze wrócić do tej ksiażki. i nie jest ona nudna choć na początku tak sądziłem. pierwszy czytał ją mój kolega i powiedział że bardzo fajna więc wypożyczyłem i zacząłęm czytać po około 30 stronach pomyślałem sobie że mu coś na mózg padło i wciska mi jakiś kit z tą ksiażką że jest fajna ale czytałem dalej. gdy musiałem ją oddać byłem na 130 stronie a gdybym miał jeszcze jakiśtydzień to bym ją przeczytał bo od 100 strony zaczęła mi się podobać. Władcę Pierścieni będę czytał jeszcze raz bo przeczytałem pare rozdziałów I i tak mi się nudziło a te opisy nie do wytrzymania no ale spróbuję jeszcze raz moze teraz jak jestem starszy to pójdzie mi to lepiej a za to filmy uważam za jedne z najlepszych. A wracając do tematu to poleciłbym Tunele lub Wampiraci
Connor Tempest jest off-line  
Zamknięty temat

Tags
felix, fnin, michu, net, nika

Zasady postowania