|
04-27-2007, 11:44
|
|
|
Junior Member
|
RE: Grafika - kto pomoże?
Moge pomóc umiem robić brokatowe napisy,obrazki tapety
|
|
|
04-27-2007, 11:55
|
|
|
Urodzony, by rządzić światem
|
Jezu, jaka ja głupia jestem. Miałam się tu zgłosić, ale zapomniałam. xD No więc, uhm... Ja mogę zrobić wszystko, co zostałoby mi zlecone. A co do tych przykładowych prac, to co to ma być? Coś co przykładowo mogłoby być na tę stronę? Czy jakieś prace robione wcześniej w jakimś innym celu? Tak, tak... wiem, że kretyńskie pytanie, ale wolę wiedzieć na pewno ;D.
|
|
|
04-27-2007, 14:27
|
|
|
Junior Member
|
ja moge Krico  ja sie na tym znam dam jaśneijsze kolory
|
|
|
04-27-2007, 16:37
|
|
|
Junior Member
|
Znam się trochę na grafice. Tylko, żebym sama nie robiła, inni też mają coś zrobić. Co jest do zrobienia
|
|
|
04-29-2007, 08:20
|
|
|
|
Uhm... no więc odpowiedzi na pytanie nie uzyskałam, a nudziłam się w nocy strasznie... I stworzyłam coś, co z założenia miało przypominać moje wyobrażenie ewentualnego loga strony... I teraz pytanie.. czy ja mogę tutaj to wstawić?
|
|
|
04-29-2007, 14:45
|
|
|
Junior Member
|
Krico ja mogę się tym zająć, znam się na tym, mam wyczucie i wogóle...
|
|
|
05-01-2007, 18:40
|
|
|
Junior Member
|
Ja mogłabym spróbować, ale w jakim programie? Bo ja mam tylko Paint i nie wiem czy się w nim da. Jakby co to wyślij mi proszę Krico w odpowiedzi PW, albo e-maila.
|
|
|
05-01-2007, 18:48
|
|
|
|
Zacytuję, co napisał Krico.
Cytat:
|
Obojętnie w jakim programie graficznym, byleby efekt końcowy był zadowalający =) -Krico
|
A osobiście chciałabym poznać odpowiedź na moje pytanie zadane kilka postów wyżej^^
|
|
|
05-02-2007, 13:58
|
|
|
Junior Member
|
Chętnie bym pomogła, ale zdaje się że admin nie jest zainteresowany (jakoś nie zabiera głosu w dyskusji). Szkoda, bo lubię się bawić w programach graficznych...
|
|
|
05-03-2007, 18:06
|
|
|
Administrator
|
Cytat:
Limonka napisał/a:
[...]A co do tych przykładowych prac, to co to ma być? Coś co przykładowo mogłoby być na tę stronę? Czy jakieś prace robione wcześniej w jakimś innym celu?[...]
|
No tak, to może być wszystko...
Cytat:
Limonka napisał/a:
[...]czy ja mogę tutaj to wstawić?
|
No, erm... tak.
Cytat:
Veilea napisał/a:
Chętnie bym pomogła, ale zdaje się że admin nie jest zainteresowany (jakoś nie zabiera głosu w dyskusji). [...]
|
Zainteresowany jest jak najbardziej tylko nie wie w jakiej dyskusji ma brać udział. Wysłałem prywatne wiadomości niektórym osobom i czekam na odzew, a jak sądze długo przyjdzie mi czekać...
Chodzi tylko o to, żeby stworzyć w programie graficznym rysunek strony, który potem byłby "pocięty" i gotowy do umieszczenia na stronie. Szerokośc: 1000px. Reszta: Wedle uznania.
-Krico
|
|
|
Zasady postowania
|