|
08-10-2007, 13:17
|
|
|
Junior Member
|
RE: Poszukiwanie FanFiction xD
A mogłabym prosić o jakiś slash *_* Byle SS/HP lub LM/HP ^^ I po polsku koniecznie! =P
|
|
|
08-14-2007, 21:20
|
|
|
Junior Member
|
June Diamanti -Old Bugger's Disease
http://www.yaoifan.fora.pl/choroba-starego-pierdziela-t479.html
link jest z
http://miho-kw.livejournal.com/tag/ss/hp
SS/HP:bigrazz:
Agee, fajna stronka, jest wsztsko czego szukam , no i tam mi sie wkleił avatar!:bigrazz:
|
|
|
08-18-2007, 21:19
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
Hah, mnie na wakacjach przypomniało się o pewnym ficku. Szukałam, ale znaleźć nie mogę -.-
Nie pamiętam, czy opowiadanie było na jakimś forum, blogu czy może 'blogasku', nie pamiętam. czy było w odcinkach, czy dłuższą miniaturką... A może to było zawarte w jakimś innych ficku, jako poboczny wątek?I niektóre informacje też mogą być niestety błędne.
Ale co mi się kojarzy:
Potter (?) wyjechał do Albanii (?), gdzie spotkał pewną blondwłosą dziewczynę. Jak się okazało, była tam jedyną czarodziejką (?) i była sierotą (?). Wiedziała, że jej nazwisko brzmi "jakoś: Muffley". Nie wiem, czy Potter się w niej zakochał, czy nie.
Pamietam, że później okazało się, że panna Muffley, tak naprawdę nazywa się Malfoy i jest siostrą (albo nawet siostrą bliźniaczką) Draco. Coś też było, że Narcyza się cieszyła, że ją odnalazła... Ta scena chyba odbywała się w szpitalu, gdzie leżał Draco albo Lucjusz...
|
|
|
08-19-2007, 21:58
|
|
|
Junior Member
|
Może rok temu przeczytałam 3 rozdziały ff "Pranke War" (bodajże  ) w tłumaczeniu na polski (choć niekoniecznie takiego szukam, może być ang)...
FF mówi o wojnie między poszczególnymi domami. Zaczyna się tym, że Draco po dodaniu eliksiru usypiającego do soku dyniowego Hermiony i Snape'a kładzie ich nagich w kwaterze Severusa no i... zaczyna się. A ja nie mogę się dowiedzieć jak ta dwójka chce sprać Malfoyowi tyłek za tę akcję ;p
Jakby ktoś znał linka to bardzo proszę o pomoc... I polecam
|
|
|
08-19-2007, 22:18
|
|
|
Senior Member
|
Oczywiście znam i podaję link. Tłumaczenie jest neidokonczone, ale podobno ktoś je kontynujuje.
The Prank War
Pozdrowonka
|
|
|
08-22-2007, 14:31
|
|
|
Czytelnik horoskopów
|
pliska dajcie jakiś śmieszny fajny FF z paringiem DM/HG albo inna dziołcha! Ale żeby DM był tam taki arogancki itd a nie jakiś lizus czy pedał
|
|
|
08-22-2007, 15:18
|
|
|
Super Moderator
|
A musi to być koniecznie PARING? Bo w sumie może nie czytałaś fika Fałszywy stopień, ale to jest raczej starcie tych dwóch postaci xD Właściwie występują tylko oni, pełne humoru.
Jak już mam parę DM/HG to nie jest to śmieszne. Mam raczej pełno Severusa ;P
|
|
|
08-23-2007, 09:03
|
|
|
Czytelnik horoskopów
|
dzięki E-Vaire będe czytać "fałszywy stopień"
|
|
|
08-23-2007, 09:51
|
|
|
Urodzony, by rządzić światem
|
PatiMalfoy, mam rozumieć, że wszystko autorstwa Kitiary oraz Draco Trilogy czytałaś? Nastawienie do slashy też pewnie niedługo zmienisz. Polecam znane wszystkim Światło Pod Wodą. W niewielu fikach Draco jest tak dobrze wykreowany jak tam ;).
|
|
|
08-23-2007, 14:13
|
|
|
Urodzony, by rządzić światem
|
A fałszywy stopień przeczytałam... nie powiem podobało mi się ;D choć ja sama zmieniłabym zakończenie^^
PatiMalfoy, no... my cię tu jeszcze zeslashujemy xD
|
|
Zasady postowania
|