Wróć   HPN.pl > Harry Potter > Książki > Insygnia Śmierci

Odpowiedz

Narzędzia tematu Wygląd
Stary 02-13-2008, 11:15   #21
Hermiona Krum
Mięso armatnie

Domyślnie RE: Hermiona & Ron

Ja by wolała żeby Hermiona była z Wiktorem a Ronald z... LUNĄ.
Zdecydowanie RON & HERMIONA = HUGO I RÓŻA......
Jakoś tak dziwnie A pozatym a niech sobie żyją spokojnie hehe
Hermiona Krum jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 02-13-2008, 17:19   #22
gnebiwtrysk
Super Moderator

gnebiwtrysk na Harry Potter Forum

Na poczatku nie byłam pewna czy chciałabym widzieć ich razem. Te wszystkie kłótnie i sceny zazdrości w poprzednich tomach mnie wnerwiały. W ostatnim tomie opisała ich uczucia w inny sposób i nie wyobrażam sobie żeby nie byli w przyszłości razem. Świetna z nich para.
Stary 02-16-2008, 22:24   #23
Klaudia@Harry Potter
Senior Member

Zawsze twierdziłam że oni będą razem. Wszystkie moje przyjaciółki twierdziły że Hermiona pasuje do Harrego. Cieszę się że oni są razem zawsze do siebie pasowali!:yes:
Klaudia@Harry Potter jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 02-19-2008, 09:45   #24
Aberrant
Senior Member

Wyślij wiadomość przez MSN do Aberrant

Ja niby się cieszę, ale to takie dziwne troche.
No bo nie wiem dlaczego, ale ja to odbierałam jako takie...hmmm zauroczenie. Znaczy przeczuwałam, że i tak będą razem, ale po prostu...ich miłość to taka śmieszna mi się ciągle wydawała. Bardziej poważnie odbierałam związek HP/GW.

Cytat:
Jasmine napisał/a:
Hmmm, ja od początku książki miałam nadzieję, że w nierozłącznej trójcy nie będzie par. Gorzko się pomyliłam czytając książki i dochodząc do wniosku, że Ron i Hermiona wyraźnie do siebie ciągną. Na początku byłam temu przeciwna... Teraz zdanie zmieniłam. Dobra z nich para - Ron umiał dogryźć Hermionie, ona utemperować Rona xDD
Zgadzam się xD
Jednak mimo wszystko nie wiem co sądzić o tej parze...

Cytat:
Za Ginny tez nigdy nie przepadałam... Ale lepsza Ginny niż Cho. Ooo, tej to nie lubiałam xD
O tak.
Cho jest wyjątkowo nie do przyjęcia. xD
Nie znosze jej.
Harry i Ginny to świetna para moim skromnym zdaniem^^
A Ginny to ja jakoś zawsze lubiałam xD

Mimo wszystko Hrmione i Rona razem da się przyjąć jako parę.
Dzieci mają kochane xD
Aberrant jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 02-19-2008, 18:53   #25
kasienka930
Junior Member

Wyślij wiadomość przez MSN do kasienka930

Myślę, że to super pomysł, aby byli razem Są zupełnie inni, ale przeciwieństwa się przyciągają, prawda? Faktycznie już od dawna przejawiali swoją miłość do siebie (o ile to, co wtedy ich łączyło można nazwać miłością) i cieszę się, że w końcu im się udało. Szkoda, że pani Rowling nie napisała na ten temat trochę więcej. Ale może kiedyś... Kto wie
kasienka930 jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 02-23-2008, 13:44   #26
Duda 15
Junior Member

Wyślij wiadomość przez MSN do Duda 15

Te ich przejawy miłości były tak jasne do zrozumienia, że już zanim przeczytałam DH to byłam pewna, iż będą razem zwłaszcza po 6 części i tą prowokacją z Lavender
Duda 15 jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 02-23-2008, 14:25   #27
tia
Junior Member

Wyślij wiadomość przez MSN do tia

ciesze sie że są rasem liczyłam na to gdy przeczytałam 4 część i zobaczyłam 2 film pasują do siebie w sam raz tylko żałuje ze niema nic więcej o pozostałych tylko o hermionie, ronie harrym i gini ( też ciesze sie z ich związku )

(Swoją drogą, ja na miejscu Harry'ego zamieszkałbym na Grimmauld Place. Blisko do Ministerstwa, w mieście, obszerny dom, gdzie nie jest tak ciasno jak w Norze, i nie jest rozwalony zaklęciem, jak dom Jamesa i Lily w Dolinie Godryka. Trzeba by tylko poradzić sobie jakoś z tym obrazem matki Syriusza i udobruchać Stworka.) michael112

ty chyba nie czytałeś uważnie tej książki bo stworek już jest udobruchani i zmienił swoje nastawienie
tia jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 03-26-2008, 17:04   #28
Santino
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy

Santino na Harry Potter Forum

bardzo się ciesze, że są razem...we wcześniejszych częściach książki Ron był mało wrażliwy i źle traktował Hermione mimo tego iż mu się podobała dopiero w siódmej części się zmienil na lepsze...myślę, że jest to bardzo udana para...
Santino jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 03-26-2008, 18:34   #29
Susan Thomas
Mięso armatnie

Wyślij wiadomość przez MSN do Susan Thomas

Zgodze się z tobą santino ,ze ron w pozostalych czesciach nie był wrażliwy.Ale można sie domyslić ,ze będzą razem.Ale koniec ksiązki byl super i dobrze ze Ron i Hermiona są malżeństwem.
I z nich jest udana para tylko szkoda ,ze to juz ostatni tom ksiązki bo bardzo chciala bym dowiedzieć się co z NIMI będzie
Susan Thomas jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 03-26-2008, 20:31   #30
carolinca92
Junior Member

W zasadzie to już od pierwszego tomu można było zauważyc między nimi taką dziwną więź. Wiadomo, że potem to różnie między nimi bywało, a myślę tu o Krumie i Lavender Brown, często też nie mogli się ze sobą dogadac, ale dodało to tylko jeszcze więcej uroku do efektu końcowego. Ja też zgadzam się z Santino, że Ron był mało wrażliwy w stosunku do Hermiony i nawet ją trochę lekceważył, ale moim zdaniem wynikało to z tego, że chciał w sobie stlumic ból i gniew, który wywołany był tym, że Hermiona nie dostrzegała jego uczucia. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło :) Hermiona i Ron to moja ulubiona para w Harrym. No może jeszcze Tonks i Lupin. W kazdym razie wolę Rona i Hermionę niż Harry'ego i Ginny.
carolinca92 jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Odpowiedz

Zasady postowania