|
08-19-2009, 18:29
|
|
|
Super Moderator
|
^ *Ekhem* *Ekhem* Kurwa jego pierdolona mać i zjeb genetyczny XDDDDD. Ocenzurować? XDDD
< Już nie jestem czerona : D. Mam takie jasno brązowe wlosy, w słońcu pod rudy. Odcień mi się trochę zmienił przez tą farbę xD.
v Ponawiam  .
"Mój związek się zakończył. A dokładniej, zniknęły moje koty, które były dla mnie jak dzieci, co nie każdy będzie w stanie zrozumieć. Nie jestem osobą, która jest w stanie odnosić się emocjonalnie do żywych istot, ale byłem bardzo przywiązany do swoich kotów, być może dlatego, że były jedynymi ludźmi, którzy nie mogli mnie osądzić, bo nie potrafią mówić."
|
|
|
08-19-2009, 18:33
|
|
|
Super Moderator
|
^ Hm. Kurwa mać, po prostu. No i jeszcze, eee kurwa pierdolona mać, o. I pierdolę. XD
< Zjeb genetyczny to nie przekleństwo, zjebie XD.
v Eee, co ty mi tam pisałaś... Nie wiem, cicho. Co sądzisz o Kaczyńskim? Pseudoprezydencie XD.
Ostatnio edytowane przez mimid : 08-19-2009 o 18:47.
|
|
|
08-19-2009, 18:40
|
|
|
Super Moderator
|
^ To -  XDD
< Zjeb genetyczny to jest przeleństwo, zjebie. A jak nie, to użyj tego na lekcji w szkole i zobaczymy XDD
v Ponawiam xD.
"Mój związek się zakończył. A dokładniej, zniknęły moje koty, które były dla mnie jak dzieci, co nie każdy będzie w stanie zrozumieć. Nie jestem osobą, która jest w stanie odnosić się emocjonalnie do żywych istot, ale byłem bardzo przywiązany do swoich kotów, być może dlatego, że były jedynymi ludźmi, którzy nie mogli mnie osądzić, bo nie potrafią mówić."
|
|
|
08-19-2009, 18:46
|
|
|
Super Moderator
|
^ To co ty.
< Phi, już użyłam. Nauczycielka na matmie mnie przesadziła do ostatniej ławki, bo tam ktoś miał pisać w mojej sprawdzian, noale już mniejsza. W każdym razie, w pewnym momencie, ze śmiechem prawie, ze krzyknęłam na całą klasę 'jeb się', a po chwili, jeszcze głośniej 'ups'. Cała klasa w smiech, a pani udaje, ze nie slyszy XDD.
v Jakie pytanie chcesz tu zobaczyc? XDD
|
|
|
08-19-2009, 18:53
|
|
|
Super Moderator
|
^ Za przedstawiciela jakiej grupy społecznej chciałabyś wyjść? XD
< Mądre XD. Ja staram się pohamować, w szkole przynajmniej xD.
v Za przedstawiciela jakiej grupy społecznej chciałabyś wyjść? XD
|
|
|
08-19-2009, 18:59
|
|
|
Super Moderator
|
^ Ależ ja nie chcę za nikogo wychodzić. Wiązać owszem, ale po cholerę mi ślub ;p.
v Ponawiam.
|
|
|
08-19-2009, 19:02
|
|
|
Super Moderator
|
^ Hrabia ma być, hrabia! Hrabina Agnieszka Maria... Pięknie brzmi, nie? : D
v Yyy... Jakie pytanie chcesz tu zobaczyc? XDD
|
|
|
08-19-2009, 20:09
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
^ Jakie jest twoje ulubione miejsce w okolicy.
< wkuwam do egzaminów ... ehhh
v Dlaczego samoloty nie spadają ?
|
|
|
08-19-2009, 20:12
|
|
|
Fanatyk, niegroźny
|
^ Bo latają? Jeśli chcesz naukowej odpowiedzi to nie do mnie, jam fizyczna noga ^.^
< jem kwaśne jabłko, pseh.
v Jesteś osobą dążącą do celu po trupach? Albo inaczej, czy twierdzisz, że cel uświeca środki?
Nasz umysł odkrywa fakty wciąż na nowo; tyle razy przeżywamy je w myślach, że po pewnym czasie nie wiemy już, czy zdarzyły się naprawdę, czy też wymyśliliśmy je, za każdym razem odrobinę upiększając kolejne sceny, dodając szczegóły tu czy tam, aż obraz mentalny zaczyna całkowicie odbiegać od rzeczywistości.
|
|
|
08-19-2009, 20:32
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
^ Po trupach to nie podążam, po prostu daję z siebię wszystko i już.
< a ja nie jem kwaśnego jabłka.
v Co sądzisz o D.Yatesie ?
|
|
|
Zasady postowania
|