|
11-27-2007, 21:17
|
|
|
Fanatyk, niegroźny
|
RE: *Śmierciożercy*
Zauważyliście, że nasza rozmowa ogranicza się m.in. do tego:
*wchodzi do pokoju*
*siada na kanapie ...*
Szczerze mówiąc zastanowiłam się nad tym, co u mnie wymagało sporego poświęcenia czasu xD, i uważam, że to jest bez sensu ...
* Przyznam się, że też tak pisałam czego dowodem jest choćby poprzednia strona, ale już nie zamierzam ...
|
|
|
11-27-2007, 21:32
|
|
|
Super Moderator
|
Nie było mnie. Wiem. Z przyczyn niezależnych ode mnie  Miałam odejść ze strony i już się wylogowałam... Gdy po jakimś czasie wszystko wróciło do normy, było cacy i się wszyscy pogodzili to postanowiłam wrócić... Ale niestety nie pamiętałam hasła, tak to bywa. Miodzio. Trzeba być mną, naprawdę xP
Ale teraz już wracam i dalej będę Was dręczyć, haha xD
A o temacie walki z Zakonem nie wspomnę, bo ręce opadają
Aaa, Żabko gratuluję, że zostałaś adminem. Nie mniej jednek mam nadzieję, że będziesz tutaj jeszcze zaglądać ;D
|
|
|
11-27-2007, 21:54
|
|
|
Urodzony, by rządzić światem
|
//zauważyłam i min. dlatego tak rzadko się tu udzielam bo to aż się nudne robi ;[ //
~
Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy o własnej wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!
~
Do You want to get to know me? I'm sorry... You can't... I'm available only for "friends" and popular persons...
Cały mój profil
|
|
|
11-28-2007, 08:56
|
|
|
Senior Member
|
Jaduś, no baa! ;D
Oczywiście, żę będę. Tak łatwo się mnie nie pozbędziecie! ;DD
Po przeczytaniu twojego posta troszkę się na Ciebie obraziłam za to, że chcialaś nas zostawić, ale już mi przeszło xDD Mam nadzieję, że nie wpadnie Ci już do głowy tego typu pomysł.
Herma, zauważyłam to samo, więc od jakiegoś czasu nie udzielam się tutaj tak często jak dawniej. Nie dość, żę poziom strony spada to nasz temat zdaje się iść dokładnie w tym samym kierunku. :/
Kiedyś chociaż podejmowaliśmy jakieś próby, aby go urozmaicić, jakieś układanie historyjek itp. A teraz? Nic!
|
|
|
11-28-2007, 09:17
|
|
|
Senior Member
|
Ech... znowu ten temat. Zacznijmy od tego, że nikt nie spędza już tyle czasu na stronie co kiedyś. Przez co trudniej, żeby było kilka osób razem, a nawet jak są to nie chce się po prostu odpisywać. xP Kiedyś były walki, siedzenie non stop na stronie i kilka osób razem pisało, a teraz co jak co ale przyznacie, że nie jesteśmy tak zgrani, bo to kogoś ileś czasu nie ma, to nie ma ochoty pisać, to nie chce wchodzić na stronę. Jeśli chcemy coś zmienić to powinniśmy zacząć od zgrania się jakoś, bo tak to nic nie zrobimy. Jak chcecie zobaczyć to zobaczcie jak ja kiedyś pisałam, a teraz... wszystko dla tego, że jak już ktoś zauważył to robi się nudne.
|
|
|
11-28-2007, 17:25
|
|
|
Super Moderator
|
Thonks, ano tak jakoś wyszło... Diagon też miała odejść, Slayerka się wahała... Ogólnie mówiaż było fatalnie i dlatego tak postanowiłam ^^.
Układanie historyjek? Kiedy? Ja nic takiego nie pamiętam... ;P
Poziom strony upada, tu się zgodzę, ale nie można porównywać naszego tematu ogólnie do portalu, bo to jest bezsensu.
Sherry, masz racje, ale głównie chodzi o to, że nie ma Czarnego, Lestrange, Draco, Christina i Angela rzadko się udzialają... Tu nie ma znaczenia czy jesteśmy zgrani czy też nie. Jest na po prostu za mało. Nigdy nie było ani nie będzie tak, że na stronie równocześnie pojawi się powyżej 5 śmierciożerców, którzy będą mieli ochotę udzielać się w tym temacie. Tak naprawdę to wypowiadasz się tutaj tylko Ty, Dziedzic sporadycznie, asia, adzilla tak samo. A reszta to raz na miesiąc... Z drugiej strony nie możemy robić z tego tematu niewiadomo czego... Jest on koniec końców taki sam jak inne. Ja się staram pisać sensownie /ale coś mi to nie wychodzi ;D/ i jakoś podtrzymywać ten temat... Nie mniej jednak chęci nie wystarczą... Wszyscy tak narzekają, że to jest nudne, bla, bla, bla... To zróbcie coś, żeby stało się inaczej  Może jednak warto by przyjać kogoś jeszcze? Nie ma znaczenia czy nowy, czy stary... Jeżeli jest wartościową osobą to czemu nie?
|
|
|
11-28-2007, 18:43
|
|
|
Senior Member
|
*Wchodzi do KGŚ
*Zmęczony siada na kanapie, po chwili zasypia...
|
|
|
11-28-2007, 19:24
|
|
|
Senior Member
|
Jaduś masz rację, nowa krew si ę przyda. Mi też brakuje starych osób, ale nie ściągnę ich na siłę... Sebusia też mi brakuje :]. No i Natalii.... w ogóle szkoda gadać, ale trzeba rozkręcić ten temat  ).
*Kto chce budyń?!-drze się xD*
*Robi każdemu budyń*
*Jeść nie gadać-mówi*
*O 7 30, każdy ma spać! xD-dodaje*
lol xD
|
|
|
11-28-2007, 19:35
|
|
|
Super Moderator
|
No i właśnie gzup robi to, o czym ciągle piszemy. Ręce opadają.
Sherry, Ty też kiedyś odejdziesz i inni będą Cię wspominąć i żałować, że Ciebie tu nie ma. Tak samo jest z nimi. Czasu się nie cofnie. Stało się, odeszli... Trudno, nie możemy ciągle o tym gadać. Weźmy się do roboty
*Jaaa chcę buudyń! - woła już w progu*
*Ale sam proszek xD - dodaje mniamujac*
*Znajdzie się coś dla Karymka? - pyta*
|
|
|
11-28-2007, 20:03
|
|
|
Senior Member
|
No tak, prawda. Ale.. Ja i sensowny post? Czy to realne? XD Nie wiem po kim to me dziecko ma taką zdolność pisanai normalnych postów, napewno nie po mnie, bo ja to komletny idiota jestem ^^ No mówię wam, większego ciula niż ja to nie znacie.. No chyba, że znacie moją przyjaciółkę Olę.. xD <lol> Jak jestem z nią to lepiej wtedy mnie i jej nie widzieć ; )
Historyjkę? Hę? Interesujące ; )
|
Zasady postowania
|