|
02-18-2009, 21:41
|
|
|
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy
|
Ciągnął- Hermiona była??
- Nie.
- Aha. Zanieście go . Ja już musze do niej iśc.- gdy wyszedł blondyna powiedziała :
- Taka to miłośc -westchnęła i zanieśli Alana.
* * *
- Hermiono jesteś??
- Tak.- wyszła pięknie ubrana. I go pocałowała.- Wiesz , możesz stworzyc ten pokój gościnny. Chce byc bliżej ciebie...
|
|
02-19-2009, 13:42
|
|
|
Urodzony, by rządzić światem
|
Gdy tylko Kasia i Angie zaniosły Alan'a do skrzydła szpitalnego pani Pomfery przeniosła go na odpowiednie łóżko pytając co mu jest. Dziewczyny powiedziały słowa w stylu jad albo trucizna a pięlegniarka pokiwała głową z pretensją, że dopiero teraz przyszły. Al był nieprzytomny, ale one nie wiedziały, w którym momencie zemdlał... No i dręczyło je pytanie, gdzie poszedł Oliver...
- Alan żyjesz? - zapytała Angie podchodząc do łóżka, gdy pielęgniarka zniknęła z pola widzenia i dotknęła jego ręki - zimna jak stal - zwróciła się do Neki.
- Nie martw się będzie dobrze... - oznajmiła Nekierta i w tym momencie do Skrzydła Szpitalnego wbiegła Kasia pytając co się stało. Dziewczyny opowiedziały jej i zwróciły się do Neki mówiąc, że idą na szlaban.
~
Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy o własnej wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!
~
Do You want to get to know me? I'm sorry... You can't... I'm available only for "friends" and popular persons...
Cały mój profil
Ostatnio edytowane przez Angela Johnson : 02-19-2009 o 13:55.
|
|
|
02-19-2009, 13:43
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
//Witam Neki w naszych skromnych puchońskich progach ^^ //
// Szlaban ze Snapem ^^ //
Kasia pociągęła Kasię w stronę lochów '' Bo szlaban jest, no !''.
Po drodze spotkali Blaisa i Malfoy'a. Więc we czwórkę szli do lochów smutni jak na pogrzebie.
- Co takie smutne jesteście ? - usłyszeli za sobą
- Chyba "smutni". Ja jestem chłopakiem. - powiedział Dracon i odwrócił się - Granger ?
- Nie. Hermenegilda Blumśmin. Po za tym Malfoy cicho być lepiej...
- ...bo znów mnie zbijecie ? - zapytał chłopak ( Malfoy ^^ ) z drwiną w głosie.
- Nie, dziś mamy dzień dobroci dla zwierząt. - odpowiedziała mu Kasia - Herm, mamy szlaban więc się nie cieszymy.
Więc po chwili już szli w piątkę. Chłopacy i Davis milczeli, a Kasia i Hermiona gadały ze sobą. Aż dotarli do drzwi.
Na drzwiach była kartka
''Davis, Blaise, Malfoy Granger''
''To koniec waszego szlabanu.''
- To się rozpisał... - Angelina nie kryła irytacji
- Artystyczna dusza po prostu kurde...
|
02-19-2009, 14:03
|
|
|
Urodzony, by rządzić światem
|
- Jak dla mnie to lepiej wiesz - Angie popchnęła Blaise'a, który uderzył w Malfoy'a, który głośno przeklnął. Miał szczęście bo nikt prócz ich szlabanowej grupki i Hermiony tego nie słyszał.
- Ey jak myślicie czemu Snape zrezygnował ze szlabanu z nami? - zapytała Kasia rozmyślajac nad tym.
- Nie ważne czemu! Ważne, że szlabanu nie ma i możemy robić ciekawsze rzeczy... Nie? - odezwał się Draco.
- Taaak! Idziemy trochę pośledzić! - powiedziała głośno blondynka.
Draconowi zrzedła mina, nie o to mu chodziło, ale skoro nawet Hermiona nie miała nic przeciwko to się na to zgodził.
~
Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy o własnej wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!
~
Do You want to get to know me? I'm sorry... You can't... I'm available only for "friends" and popular persons...
Cały mój profil
|
|
|
02-19-2009, 14:58
|
|
|
|
Oliver siedział cicho w PWP. Słuchał muzyki (smutnej) rozmyślając o tym co wokół. Nagle pomyślał o mugolskiej piłce nożnej i o meczu jaki postawił // Lech dzisiaj gra z Udinese . Stawiam 2:0 dla Lecha//(2:0 dla Lecha). Nagle ze smutku popłynęła mu łza. Od razu ją otarł. Zrobił już Pokój Gościnny... Wiedział , że nie mają szlabanu. Snape zaprosił jakąś prostytutke z Hogsmeade...
//wena przyszła//
|
|
02-19-2009, 16:01
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
- Już wiem kogo będziemy śledzić! - zawołała Kasia - Snape!
- Ok.
Więc piątka dzieci poszła pod drzwi prywatnych kwater Snape'a....
// Nie zaczyna się zdania od '' Więc'' ! xD //
... i usłyszeli ... jęki ?
- Snape się pier**li ! - powiedziała "kulturalnie" Angela.
Nagle zachwiała się i spadła na drzwi do prywatnych kwater Snape'a, które nie wytrzymały i Angela wpadła do sypialni Nietoperza, w której on... Echem (xD)
Malfoy i Blaise zwiali... Ale Kasię i Hermionę Angela złapała i razem do gardła lwa wepchała.
// Komedia się robi //
|
02-19-2009, 16:16
|
|
|
|
//Znowu przez ciebie pluje w kompa//
W tej chwili wszedł profesor Dumbledore i się dołączył ... xD//nie mogę z tej opowieści//
Dziewczyny szybko zwiały do PWP.
- Snape zaprosił prostytutke...-wszyscy zdębieli o oglądali film zapisany przez Kasie...
Było co opowiadac ale podczas prezentacji wszedł Snape.
//Dobrze wymyśliłem z tą prostytutką !!! xD//
|
|
02-19-2009, 16:26
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
- Mogiem siem dolączyc ? - zapytał sepleniąc jak mały przedszkolak
Wszyscy spojrzeli na niego zdziwieni.
- Niom ciom ?
- Panie profesorze Snape - czy panu odbiło ?
Snape stał przed mini w różowym przebraniu króliczka.
- Kocham pana Snape! - do niego przytuliła się 7-klasistka z różowymi ( ?! )
włosami.
Ona i Snape se poleźli
- K***a. Załamka - Kasia
|
02-19-2009, 16:33
|
|
|
Junior Member
|
// A witam, witam wszystkich ;] //
Siedząc w Pokoju Wspólnym Nek wpatrywała się w wesoło tańczący ogień. "Fajna jest ta szkoła..." pomyślała. Zastanowiła się gdzie może byc Angie. Zobaczyła kilku pierwszoroczniaków wchodzący do środka i wbiegających głośno do dormitorii. Uśmiechnęła się.
Ostatnio edytowane przez Nekierta Cross : 02-19-2009 o 16:36.
|
|
|
02-19-2009, 16:33
|
|
|
|
Zaczęli się śmiac.
-Ciekawe co robią. Kasia na pewno pójdzie się przyłączyc.- Oliver przytulił hermione gdy ona to powiedziała.
- Wiesz lepiej odwiedźmy Alana.
- Ok.
- Idziemy.
//Mam okropną nową zasade . Po 17:50 niczego nie pisac tylko oglądac mecz Lech-Udinese. Będe z niego pytac...!!! Inaczej się obraże, uśmierca Dracona i Alana//xD
|
|
Zasady postowania
|