|
08-28-2007, 07:57
|
|
|
Senior Member
|
RE: Nasze RL gęby =)
Dzięki Oliwka ale i tak już usunełam te zdjęcia. Jak zrboie lepsze to dodam. Lepsze w sęsie...hmm jakby to poiwedzieć...Takie na których jestm taka jak na codzień... Czapka kaptur i na pewno bez uśmiechu... Tylko kto mi zrobi takie fotki...;/
|
|
|
08-28-2007, 11:26
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Ok, jestem okropna wiem, ale wsadze foto ^^ Jak nie musicie to nie wchodźcie xD http://img528.imageshack.us/img528/706/kopia2zdjcie199jg4.jpg
Po za tym jak oglądam wasze zdjęcia to mam kompleksy xP
|
|
|
08-28-2007, 13:44
|
|
|
Member
|
oj agatqa nie plec farmazonow ^^
tez jestes sliczna 
Son... hym... ja nienawidze zdjec pozowanych,bo wychodze na nich jak ostatnia lajza ^^
na pewno ktos sie znajdzie ^^ w razie Wu wbijaj do chelma ^^ ja Ci zrobie xDD
|
|
|
08-28-2007, 14:27
|
|
|
Senior Member
|
Oliwka może ty do Poznania?
Agatqa śliczna jesteś! Chciałabym wyglądać jak ty! I te włosy... Ja mam takie pokręcone ;/
|
|
|
08-28-2007, 15:14
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
son a wiesz co jest najśmieszniejsze? że ja te włosy prostowałam xD tzn. prostuje regularnie co drugi dzien, także mam albo krecone albo proste
kiedyś chodziłam do szkoły cały czas w wyprostowanych włosach i jak przyszłam w pokręconych to wszyscy sie dziwili, ze mi sie chciało tyle czasu kręcić włosy na wałkach/lokówce/etc. xD
son ty tez jestes sliczna tak samo jak oliwka ^^
|
|
|
08-28-2007, 18:31
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
Mwahahaha.
A ja się dorwałam do aparatu przed chwilą.
I takież oto efekty.
*niee maaa* xD
Wiem, ze moje włosy nie są wystarczająco rude (  ) i mi wchodzą w twarz.
|
|
|
08-28-2007, 18:47
|
|
|
Urodzony, by rządzić światem
|
Uuu... widzę, ze nowy kolorek na włosach^^ Mnie się tam podoba, nie sądzę też, by było za mało rudy ;D
Bardzo fajnie wyszłąś i zaintrygowało mnie jedno, jaki masz kolor oczu, bo jakoś nie mogę tego obiektywnie sama stwierdzić xD
Agatqa, śliczne zdjęcie, jakoś podświadomie czułam, że jesteś blondynką xD ale wydaje mi sie, że kiedys widziałam twój profil na fotce =)
|
|
08-28-2007, 19:18
|
|
|
Senior Member
|
Ola ja nie uważam się za pulpeta.Poprostu chce schudnąć troche przed szkołą.Co do kartki nie obraź sie ale dojdzie troche pognieciona.
Agatqa ślicznie ty wyglądasz.
Moony moim zdaniem sa wystarczająco rude.
|
|
|
08-28-2007, 20:15
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
A teraz patrzcie i podziwiajcie, nie szczędźcie ochów i achów, i tak wiem, że jestem boska, oto moje foty xD:
[usunięte]
[usunięte]
[usunięte]
[usuniete]
[usuniete]
No i to chyba tyle. Wybaczcie, że tak dużo, ale zdecydować się nie mogłam które. A teraz komentujcie xD
EDIT: Dodam jeszcze, że zdjęcia sa dodane głównie z powodu wielkiej Moony A., której fotki zainspirowały mnie do tego. A tak przy okazji, pisałam Ci na gg, ale powiem jeszcze raz: świetne foty xD Upss... Co ja gadam, foty nie są świetne. To ty jestes świetna. Nic dziwnego, że Remus nie chce przychodzić do mnie. Jak ma taką laskę pod nosem to co sie będzie fatygował xD
EDIT2: Cóż, Moony, thx za koment. Kochana jesteś, wiesz? I to kolejny powód dla którego Remus spedza z Tobą więcej czasu =/ A za to 'ładna jestes' jeszcze raz dziękuję. No cóż, w końcu Polki pikne dziewoje są, nie? xD A teraz jak się przyjżałam to wyglądam tak trochę pedalsko =/ Ten uśmieszek i w ogóle xD Ale co ja na to poradze, ja zawsze się śmieję jak ktoś zdjęcie mi robi =) Ale na tych zdjęciach to bardziej mi się tło podoba xD Choć ja tam nic przeciwko sobie nie mam xD Dobra, kończe to przemówienie bo zaraz mnie zlinczują, że tak dużo czytać musieli.
|
|
08-28-2007, 20:20
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
Her-mio-na, zgodnie z obietnicą, komentuję  . Ładna jesteś  . Już Ci to mówiłam, ale teraz z okazji nowych fotek ^.^
Wybaczcie, że jak komentuję, to tak yhm... lakonicznie, ale ja nie umiem za dobrze się wypowiadać w ocenie ^.^
Peeves, oczy mam, cóż, piwne.
|
|
|
Zasady postowania
|