Wróć   HPN.pl > Pozostałe > Gry i zabawy...

Odpowiedz

Narzędzia tematu Wygląd
Stary 03-02-2008, 17:21   #31
Vayamess
Praktykant Voodoo

Vayamess na Harry Potter Forum

Domyślnie RE: Opisz...

Hmm... Dylemat, kogo wybrać ;*

Ok. Więc moja przyjaciółka jest niezwykle wartościową osobą. Jest dla mnie jak siostra - zawsze mogę na nią liczyć. Znamy się od małego dziecka, ponieważ jesteśmy sąsiadkami. Ma niezwykłe poczucie humoru, zawsze umie mnie rozśmieszyć. Gdy byłam chora i miałam doła, codziennie przychodziła i opowiadała mi kawały xD Rozmawiamy na poważne tematy - adopcja, aborcja, eutanazja, Kościół, kłamstwo... Jest niezwykle inteligentna =) Jest jedyną osobą na całym świecie znającą wszystkie moje kompleksy xD Razem się odchudzamy, razem się objadamy delicjami xD Kocham ją jak siostrę ;** Przyjaźnię się jeszcze z kilkoma dziewczynami i jednym chłopakiem, ale to odrobineczkę mniej =))

Opisz swoje rodzeństwo =)

niewiele
tu
po
mnie
...
Vayamess jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 03-02-2008, 17:25   #32
Nacia1234
Moderator

Nacia1234 na Harry Potter Forum

Mam 6-letniego brata - Krystiana. Jest średniego wzrostu blondynem, ma niebieskie oczy i jest... nieco szczerbaty. Okropnie dokuczliwy i mściwy. Zrobiłby wszystko, by osiągnąć swój cel, jest asertywny i straszna z niego skarżypyta.

Opisz swój pokój, kiedy miałes/aś w nim największy bałagan.
Stary 03-02-2008, 19:29   #33
monkajanik
Junior Member

Wyślij wiadomość przez MSN do monkajanik

Prawie codziennie mam bałagan w pokoju xp

Zawsze ciuchy porozrzucane po całym pokoju, kosmetyki na podłodze, można zabic się o prostownicę i suszarkę, książki leża na łóżku, na biurku (zamiast czegoś edukacyjnego ;]) puzzle 100 kawałków których nie mogę za Chiny ułożyć, no i oczywiście niepościelone łóżko ("Nie miałam rano czasu!") i buty przy drzwiach (chyba przymierzałam :D).

Opisz swój pierwszy dzień w szkole.
monkajanik jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 03-03-2008, 08:58   #34
hemcia
Omijać szerokim łukiem

hemcia na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do hemcia

Hmm ale w tym roku?
No cóż, a więc tak xD.
W tym roku do gimnazjum. Pierwsza klasa. I u nas uczniowie mają taką głupią tradycję, że pierwszaków nazywają kotami i malują im na twarzy kota xD Czyli wąsy, nosek i na czole słowo 'kot'. No i ja i moje koleżanki nie byłyśmy wyjątkiem.
Nauczyciele na to nie pozwalają, dlatego starsze klasy malują w szatniach, gdzie nauczycieli nie ma zbyt wiele.
Tylko weszłyśmy do szkoły i od razu chłopaki z trzecich klas do nas 'kici kici kici".
To my jak najdalej od nich i do szatni. Nawet nie zdążyłyśmy wejść do niej, a tu nas od tyłu łapią i z trzech mnie trzyma a czwarty maluje markerem. No i potem puszczają i dają ci spokój. A najgorsze było to, że te markery nie chciały się zmyć. I cały dzień chodziliśmy z 'kotkami' na twarzy. W sumie to i dobrze, bo ci co się zmyli, na nowo byli mazani, a tak miałyśmy chwilowy 'święty spokój' xD. Nauczyciele na lekcji nijak na to reagowali hehe. Pytali się tylko kto nas pomazał, ale my nie powiedzieliśmy, bo podobno ma się potem przesrane za nakablowanie.
Następnego dnia już nas nie malowali, może tylko nieliczni, ale przez jeszcze tydzień, albo dwa wołali 'kici kici kici'.

Opisz swój samochód xP.

zazwyczaj robię różne rzeczy, które inni postrzegają jako 'dziwne'.
czasami czarna owca w rodzinie.;p
nie przestrzegam żadnych granic, ewentualnie sama je wytyczam.;-dd
często słyszę o sobie 'nienormalna', 'zboczona'.;p no i bywa, że nietolerowana za to, że nie jestem kolejną szarą jednostką społeczeństwa.; -dd
hemcia jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 03-06-2008, 18:43   #35
Veela
Omijać szerokim łukiem

Veela na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do Veela

Widok... No to tak:
Na pierwszym planie jest inny blok. Niedaleko, prawie okno w okno xD Wieczorem fajnie widać sąsiadów. Blok jedt dużo niższy i przesunięty w prawo, także nuie zasłania całwgo widoku za nim. Troche dalej jest ulica, widać też mój przystanek i Leclerc. Troche dalej jest skarpa, na niej bloki już innego osiedla. A, jeszcze bliżej jest śmietnik i trzepak, na którym popołudniu bawią się dzieci. Nad niskim blokiem widać wieś. Prawie xD Mieszkam na takim dziwnym czymś, że niedaleko już są pola, ale mieskam w mieście. Także widać jakieś dziwne drzewka i domki, troszeczke bliżej jakąś dziwną wieżyczkę, chyba przedwojenną. Jak się wychylić to można zobaczyć pozostałości starej, prawie zburzonej fabryki i zamkniętą po wojnie szkołę, gdzie zabito Ukrainkę. Zamierzam się tam wybrać xD

Opis otoczenie swojgo domu.
Veela jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 03-09-2008, 12:27   #36
Karolcia_potteromaniaczka
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy

Wyślij wiadomość przez MSN do Karolcia_potteromaniaczka

Mieszkam w domu jednorodzinnym, w przedmieściu. Z jednej strony mam las, zwykle ładny, ale akurat w tej porze roku jest okropny xD. A z drugiej strony mam sąsiadów mieszkających również w domu jednorodzinnym. Z tyłu mam również lasek, tylko taki mały. A z przodu mam szosę, a za szosą obowiązkowo las xD.
Ale nie myślcie że mieszkam w jakiejś wsi. Poprostu na przedmieściu.

Opisz swoje najlepsze wakacje
Karolcia_potteromaniaczka jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 03-09-2008, 12:51   #37
Nacia1234
Moderator

Nacia1234 na Harry Potter Forum

Moje najlepsze wakacje? 2007 i 2006 rok. W tych latach byłam na koloni. Było po prostu cudownie. Pojechałam tez do babci, na wieś. Tam są cudowni ludzie! A na koloni, w Bieszczadach - jeszcze lepsi. Od tamtej pory wręcz uwielbiam góry. Ja nie jestem w stanie ich opisac. Nic tego nie odzwierciedli.

Opisz książkę, którą aktualnie czytasz.
Stary 03-09-2008, 18:45   #38
Karolcia_potteromaniaczka
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy

Wyślij wiadomość przez MSN do Karolcia_potteromaniaczka

Aktualnie czytam "Anię na uniwersytecie" - napisała to Lucy Montgomery.
Jeszcze trudno mi ją opisać bo czytać nie dawno zaczełam. Jest to jedna z ?kilkunastu? książek o Ani Shirley. Nie wciągneła mnie jakoś bardzo - ale da się czytać.

Opisz swoje najgorsze wakacje
Karolcia_potteromaniaczka jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 03-19-2008, 22:07   #39
Vayamess
Praktykant Voodoo

Vayamess na Harry Potter Forum

Pojechałam na obóz nad morze, bawiłam się na całego, urządzałyśmy dyskoteki i imprezy, zwłaszcza w ostatnich dniach. Gdy wróciliśmy z wycieczki, wysiadłam z autobusu i czekał na mnie tata. Był w czarnej koszuli. Ja zaczęłam mu opowiadać wrażenia z obozu, a on nagle przerwał mi i oznajmił, że... zmarł dziadek. Trzy dni wcześniej. A w dniu, w którym wracałam z wakacji był jego pogrzeb. Nie odezwałam się, tylko zaczęłam płakać. Pojechaliśmy do babci, była tam rodzina z całej Polski, ludzie, których zawsze chciałam poznać. Byłam w strasznym szoku, załamana... Huśtałam się na huśtawce zrobionej przez dziadka i nie chciałam z niej zejść, w ogóle coś mi odbiło. Nie chciałam z nikim gadać... Zachowywałam się dziwnie. Dawali mi jakieś leki uspokajające, zioła... On miał ledwie sześćdziesiąt parę lat, w pełni sił, wyglądał zdrowo... Nigdy bym się nie spodziewała... Całe wakacje miałam zmułę.
A ta tragedia to moja wina. Może to głupie, ale ja w to wierzę.
[small]Dzisiaj z psiapsiółą o tym gadałam... wróciły wszystkie smutne wspomnienia. A teraz jeszcze leci 'Zapal świeczkę' Dżemu. Ehh...[/small]

Opisz swojego najlepszego przyjaciela/przyjaciółkę.

niewiele
tu
po
mnie
...
Vayamess jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 03-20-2008, 18:28   #40
__Cameron__
Świr wymagający opieki

Moja Ola...
Tak szczerze powiedziawszy to ona jest okropnie dziwna.
Nie lubię jej stylu ubierania, wkurza mnie na całego, cały czas się podlizuje nauczycielom... ale jest świetną przyjaciółką, można jej powiedzieć wszystko, umie trzymać język za zębami. Ale do tego że jestem tak do niej przywiązana w życiu bym się nie przyznała.
Opisz swojego brata lub siostrę.
__Cameron__ jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Odpowiedz

Zasady postowania