Wróć   HPN.pl > Pozostałe > Inne

Odpowiedz

Narzędzia tematu Wygląd
Stary 03-29-2008, 09:09   #31
Her-mio-na 13
Omijać szerokim łukiem

Her-mio-na 13 na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do Her-mio-na 13
Domyślnie RE: Nasze schizy xD

Cytat:
(...) i zapewne dręczą ją terza wyrzuty sumienia.
O lol ^^ Nie no, bez jaj. Fakt, nie było to za mądre, ale teraz to juz trochę przesadzacie. Nie wiem dlaczego, ale wydaje mi się, że osoby wypowiadające się również mówią to ( jak to ująć?)... tak jakby pod wpływem posta Limonki. Wiecie o co mi chodzi?^^ Jesli tak, to dobrze. Ale to chyba tylko moje wrażenie.
Her-mio-na 13 jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 03-29-2008, 14:01   #32
Liza
Member

Wyślij wiadomość przez MSN do Liza

Her-mio-na 13 ja osobiście nie wypowiadam się pod jak to nazwałaś 'wpływem Limonki'... ^^ No ale dobra. Z tego tematu już się offtop robi xD
Liza jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 03-29-2008, 16:10   #33
Limonka
Urodzony, by rządzić światem

Limonka na Harry Potter Forum

Cytat:
Żałuję. Ten czyn to był przejaw wielkiej głupoty z mojej strony i jeśli uważace mnie za głupią i żałosną to chyba zgodnie z prawdą.
Pewnie to nie zabrzmi wiarygodnie, ale ja przepraszałam tego człowieka.

I proszę, nie drążmy już tego tematu. Nie należę do osób, które lubią się kłócić.
Dobra, ja nie będę drążyć, postaram się już nic więcej nie pisać. Ale ciężko mi uwierzyć, że po tym, jak ten człowiek wyciągnął nóż, wróciliście go przepraszać.

Cytat:
Nie wiem dlaczego, ale wydaje mi się, że osoby wypowiadające się również mówią to ( jak to ująć?)... tak jakby pod wpływem posta Limonki.
Bo to tak jest, że jak jedna osoba się wypowie, to jej śladem idą kolejne.
Limonka jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 03-31-2008, 16:01   #34
Ania 95
Senior Member

Wyślij wiadomość przez MSN do Ania 95

Taa... Teraz może ja... A więc...
1. Wczoraj razem z kuzynką poszłyśmy pod wieczór, do takiego jakby parku. I w tym parku płynie taka malutka rzeczka ( bardzo płytka). I moja mądra inaczej kuzynka, postanowiła nazbierać jakiś "kwiatków" ( jak dla mnie to jakieś zielsko było, bo narazie mało jest kwiatków xD). A że kwiatki rosły przy samym brzegu rzeczki, to ona zeszła i zaczęła zbierać, a ja stałam koło niej. I ona nagle zaczęła się drzeć, straciła równowage i łuuppp... wpadła do wody... Ciągnąc za sobą oczywiście mnie... Ona wleciała cała, ja tylko po niecałe kolana, bo jestem o wiele od niej wyższa, ale i tak ludzie patrzyli się na nas jak na idiotki xD
2. Innym razem coś nam odbiło i szliśmy ulicą i śpiewaliśmy jakieś modne 10 lat temu piosenki... Boże... Jak sobie to przypomne, to aż mi się głupio robi xD
3. Na wycieczce biłam się z najlepszym kumplem taką jakby góralską ciupagą, czy jak to się nazywa xD I w pewnym momencie tak mu walnełam, że z nosa mu krew zaczęła lecieć. Nauczycielka zabrała ciupage, i przez tydzień po wycieczce oddać nie chciała. xD
4. Innym razem razem z moją koleżanką, wmówiliśmy mojej młodszej kuzynce, że jest lesbijką, i powiedzieliśmy jej do czego służy prezerwatywa. Nie chciała uwierzyć wtedy xD.
5. Innym razem... Cała klasa siedzi w szatni i się przebiera ( bo był koniec lekcji). I nagle jakiś chłopak coś tam mówi, do innego, który właśnie wszedł bardzo wkurzony:
- Co się stanęło?
A ja nagle:
- Co gdzie stanęło?
W szatni cisza nastała, i nagle cała klasa w śmiech, a ja myślałam, że umre ze wstydu...
Ania 95 jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 04-04-2008, 17:14   #35
Ginny_Weasley12
Urodzony, by rządzić światem

Ginny_Weasley12 na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do Ginny_Weasley12

No taaak... Hmm.. to może ja xDD
W sprawę Hermy95 nie będę się wypowiadać ;D

Ja chodzę z Essi ( z tą tutaj xD) do szkoły.
No i jak zwykle... tradycyjnie zaczęłyśmy gadać o hpnet, o userach, itp, itd. Pomijając to, że już inne dizewczyny sie wkurzają, a nawet odgradzają nas od siebie, żebyśmy tylk o tym nie gadały xD Podobno jak sie spotykamy, to rozmawiamy w zupełnie innym świecie xD
Ale nie o to chodzi. Jakoś niedawno mieliśmy jakieś pokazy chemiczne, czy coś w tym stylu. No było na jakiejś uczelni, tam, gdzie się studiuje chemie.
No i Essi włączyła mojego idola - Timabalanda. Akurat piosenkę "The Way I Are". No i żeśmy szły do tej sali, gdzie są wykłady.. troche tanecznym krokiem. Z komórką przy uchu. Niektórzy studenci dziwnie na nas patrzyli... xD
Jak już się skończyły te pokazy chemiczne, profesor i reszta dawali balony z helem. No to my z Essi zaczęłyśmy: Ale my przecież byłyśmy taaakie grzeczne! Nikt od nas nie był grzeczniejszy. Prosiiimyyy. Chociaż jeden na nas obydwie.
Skończyło się na tym, że obie dostałyśmy po jednym xd Wiec jak wyszłyśmy z tej uczelni, zaczęłam razem z Essi skakać jak idiotka, i w ręku trzymając balon z helem podśpiewywałyśmy:
-Jesteśmy malymi neonkami! hihiii! Cieszymy się, ooo! Pokemony rlz! Neonki rlz! Tak, tak, piękne życie neonków, ooo! xD
Wszyscy się na nas gapili. Chyba nikt nie wie w naszej klasie co to są neonki, a znaczna część właśnie takimi jest. Więc nic nam nie mówili... ale.. no cóż, dystans pozostał ;]

"Jest wiele ważniejszych spraw niż moje delikatne serce."
Ginny_Weasley12 jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 04-12-2008, 12:27   #36
tasia
Senior Member

A ja chodzę do Gimnazjum niepublicznego (tj. prywatnego) - Lingwista w Gdańsku.

Moje teksty itepe.-Znawczyni Karate czyli ja rozwaliłam drzwi od toalety <>
-Paru chłopaków wzięło ławkę od sali gimnastycznej i wyrzucili przez okno
-Na apelu, moja klasa miała śpiewać jakąś piosenkę. Wymyśliliśmy "Anarchię" Chłopców z Placu Broni <ona jest "brzydka"> i upiększyliśmy ją. Póżniej cała klasa na dywaniku u dyrektorki siedziała za te przekleństwa.
-"Kłócę się" z kolegą ze jestem PUNK PRINCESS, a nie EMO QUEEN. Zaczynam go wyzywać. Ktoś mnie puka w plecy a ja do niego "Spier***** H*** Jeba** !!!. Cała klasa też tyłem do "ktosia" powtarza za mną. Odwracamy się i... Nauczycielka od matmy.
-Jakieś przedstwaienie, nie słucham... Śpiewam pod nosem Justina Timberlake'a.
-Jaśmina, zatańcz - mówi kolega
Ja przypominam sobie ostatnią lekję Videoclipu i słucham muzyki. Pogrzebowa. Zatańczyłam coś bardziej w stylu "Prostytutki". Miałam póżniej przerąbane

Narazie tyle!
Sajonara!
tasia jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 04-12-2008, 17:34   #37
Fidelisa
Senior Member

Wyślij wiadomość przez MSN do Fidelisa

Czy schizem można nazwać pokłócenie się z najostrzejszą germanistką ( u której bynajmniej nie ma się samych piątek) o pisownię jakiegoś wyrazu po niemiecku? Dodatkowo wyrażając w pełni swoje oburzenie jej niewiedzą? Dodam, że chodziło o słowo "wilkołak" (der Werwolf), jakimś cudem miałam rację i jeszcze większym cudem udało mi się to wystarczająco poprzeć trzema słownikami xD Normalne to to z pewnością nie było... xD
Fidelisa jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 04-13-2008, 14:32   #38
Veela
Omijać szerokim łukiem

Veela na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do Veela

Tasia, skoro jesteś "punk princess" (żenada) to dlaczego słuchasz Justina Timberlake'a?
Veela jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 04-13-2008, 21:00   #39
Her-mio-na 13
Omijać szerokim łukiem

Her-mio-na 13 na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do Her-mio-na 13

Że tak rzucę offtopowo - "punk princess" fajna nazwa, czemu się dziwisz, Veela^^. Spodobała jej się, to kazała tak na siebie mówić. A że przy okazji słucha Timberlake'a to już nie jej problem... ^_^

Mój Last.fm xPP
Her-mio-na 13 jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 04-13-2008, 21:35   #40
Veela
Omijać szerokim łukiem

Veela na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do Veela

To ja też offtopem zarzucę.

Hermiona, masz rację xD Tasia, ja rozumiem, że emo i punk są takie KuuuuL, ale trzeba jeszcze być punk, żeby móc żądać od rówieśników nazywania się "punk" xP
Ale wiecie co...?
Mówcie na mnie "kolibrze z Marsa". ok?
Nie, no prosze, to trzeba być kolibrem z Marsa, żeby się tak nazywać?
No nie żartujcie.
Veela jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Odpowiedz

Zasady postowania