Clover - Młoda z ciebie dziewczyna, ale naprawde bardzo ładna. Chociaż w sumie nie wiem ile masz lat. No ale wygladasz jeszcze tak młodo i... niewinnie^^
Ładne zdjęcia.
To tak ogółem o wszystkich fotkach.
Czarnula - Gdzieś tam już twoje zdjecia widziaąłm więc twój kolor włosów nie jest zaskoczeniem. Wydajesz się byc bardzo naturalna, a ja akurat to bardzo cenię. No i uśmiechnieta. Piękne zdjecia.
Filemona - Ty też ładnie wyszłaś. I jak na nick przystało z kotkiem. Znam dziewczynę bardzo do Ciebie podobną.
Hemcia - Chyba rzeczywiscie jedno z ładniejszych jakie widziaąłm z Twoim udziałem.
Claire - Jak zjawa xP Chodzi mi dokładniej o tą poświate wokół Ciebie.
A poza tym wyszłaś przecudownie.
herma - Widze Cię chyba pierwszy raz. Musze powiedzieć, że wyszłać całkiem przyjemnie. xD Ładna z ciebie dziewczyna i tyle.
Chodx to drugie srednio mi się podoba. Tak dziwnie wyszłaś. Pierwsze najładniejsze.
Szkoda, że nieostre.
asia - Niezłe spojrzenie. W sumie to mi się zdjecie podoba. Chociaz trudno ocenić jak całkowicie wygladasz.
Teraz zdjecia poniżej, żeby bałaganu nie robić:
Miss - W końcu widze Cię od góry do dołu. Na wszelkich poprzednich fotach jakie widziałam trudno mi było uwierzyć, że masz tyle latek co masz. Tutaj wszystko sie zgadza.
Fryzurka ładna, chociaz ja nigdy nie ścięłabym swoich kudłów. Za nic!
No ale Tobie ładnie.
No i powiało wakacjami...
Aga - Ładna fota. Nie wiem co napisać. Wypaliłam się.
Ładnie wyszłaś i te sprawy xP
Sorki, ale naprawdę już nie wiem co mogę napisać. W każdym razie 'pozytywnie'