Cytat:
|
Specjalnie dla tych, którzy nie mają już gdzie nabijać punktów, tworzę ten temat. Wchodźcie i piszcie jak najwięcej bezsensownych postów. Najlepiej po kilka(nascie) na raz. =P
|
Tekst by TomV ^^ xD
A ja chcę to powtórzyć xD Proszę bardzo, od dziś otwarty jest nowy kibel xD może nie tylko dla nabijania ptk ale też dla dobrej zabawy xDD
Stary kibel miał mało stron (17), ale bylo tam... cudnie xD
http://www.harry-potter.net.pl/forum...&thread_id=741 - oto link, do starego kibla. Zachęcam do przeczytania chociaż kawałka, żeby zobaczyć, co tutaj "się wcześniej robiło" xD
Nie ma żadnej listy, zapisów, itp. Każdy może wchodzić kiedy chce i w ogóle xD pełna swoboda xD Poza tym nie ma żadnych ograniczeń co do linijek postów. Wypowiedzi nie mogą być długie i wymuszone, bo wtedy nie ma zabawy. Po prostu piszemy, co sobie aktualnie pomyślimy. Nie wymagam od was żadnych dużych poświęceń. ;]
A więc... życzę zabawy xDD
PS dziwnie mi to pisać, bo pewnie połowa albo większość zaraz powie, że to temat jest bez sensu i że się nie utrzyma, tak jak kONcik pogaduszek (xD). Ale jeśli macie takie zdanie, to zajrzyjcie sobie do tego linka =] tu było naprawdę super xD