|
12-02-2007, 14:15
|
|
|
Super Moderator
|
RE: Wasze ulubione fanfiction.
Mhm... Może niekoniecznie 'sarkastyczny dla pottera', ale mam kilka ficków, świetnych.
Kruk - bardzo śmieszny fick, z Severusem i Harry'm, może niekoniecznie we własnych ciałach...
Rok jak żaden inny - wiem, że duzo jest tu Severusa, ale czy jest głównym bohaterem - nie wiem. Już od dawna tam nie zerkałam...
Młodość - dużo Seva, dużo Sarkazmu, ale mniej Pottera. Mimo to Młodość jest jednym z najlepszych ficków jakie czytałam. Dla mnie.
Schowek - O, miniaturka, z tych poważniejszych. Może ci się spodobać, Sev + Harry + dużo sarkazmu xD
A jeśli bardzo lubisz naszego drogiego, sarkastycznego, wrednego Severusa to przeczytaj najlepszy fick na świecie własnie z nim. A raczej kilka ficków. Cała Slytherinada! Jeśli nie przeczytałeś to proszę:
I. Trick or treat
II. Filozofia węża
III. Dla każdego gwiazda
IV. Expecto Patronum
V. Hapy Niu Jer
VI. Koła czasu
|
|
|
12-02-2007, 15:10
|
|
|
Fanatyk, niegroźny
|
Dzięki E-Vaire! Zabieram się chyba za Slytherinadę. Tylko gdzieś jeszcze zapiszę sobie adresy.
|
|
|
12-05-2007, 21:22
|
|
|
Junior Member
|
Ma ktoś całe opowiadanie Mrugacza- Blemish?? Jak tak proszę o kontakt, bo mam tylko 30 rozdziałów... jak możecie piszcie na PW i przepraszam jak znowu mieszam w temacie
|
|
|
12-06-2007, 18:13
|
|
|
Niepoprawny marzyciel
|
Cytat:
CinnaCalyx napisał/a:
Ma ktoś całe opowiadanie Mrugacza- Blemish?? Jak tak proszę o kontakt, bo mam tylko 30 rozdziałów... jak możecie piszcie na PW i przepraszam jak znowu mieszam w temacie
|
To powinno być chyba raczej w dziale "Poszukuję FF"
Link do "Blemish`a"
Blemish
Tak dodam jeszcze od siebie, że to na prawdę świetne opowiadanie. Jedno z lepszych "drarry" Akcja dzieje się po 6 tomie. Harry stopniowo przekonuje się do Malfoya i zaczyna narastać wielka fascynacja między dwoma panami 
Więcej nie będę zdradzała, żeby nie psuć przyjemności czytania.
Jeżeli ktoś nie lubi opowiadań typu slash, to niech tu lepiej nie zagląda, bo jest to slash i to dosyć mocny.
Dodam jeszcze, że opowiadanie oznaczone jest N-17 i jest troszkę długie - 47 rozdziałów + epilog.
Gorąco polecam
|
|
|
12-08-2007, 14:48
|
|
|
Junior Member
|
Dzięki Asik, ale i tak stronka otworzyć sie nie chcę xD Tak ciekawe opowiadanie naprawdę warto przeczytać :P I dziękuje za radę
|
|
|
12-18-2007, 18:46
|
|
|
Urodzony, by rządzić światem
|
Z twórczością Kitiary to jest tak, że najpierw skrajnie się ją uwielbia, a po jakimś czasie dochodzi się do wniosku, że się ją przeceniało ;).
Ja polecam "Czytankę", przetłumaczoną przez Manarai. Do przeczytania w Zakazanym Lesie, na forum Mirriel. Świetny angst Draco/Harry.
|
|
|
12-18-2007, 18:57
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
LimonkaLimonkaLimonkaLimonka!
Ty masz dostęp do Zakazanego Lasu na Mirriel... Słuchaj, prawda, że po znajomości mogłabyś mi zrobić prezent pod choinkę? Mogłabyś tak zerknąć i zobaczyć czy w ZL nie ma jakiegoś... ciekawego... tekstu z Remusem? I tak jakoś mi skopiować do Worda, przesłać i nikomu nic nie mówić? *maślane oczy* Może być slash, może być normalny... *prosiprosiprosi* *oczy Kota ze Shreka*
|
|
|
12-20-2007, 21:31
|
|
|
Fan "Strefy 11" i tarota
|
"Draco Trilogy"!!!! Coś cudownego! Ciekawe, dobrze napisane, wzruszające, piękne... Polecam. PS: To dość nietypowe, ale... kocham parę DM HG
|
|
|
12-27-2007, 14:29
|
|
|
Junior Member
|
1 jest tez fajny iZaklęcia Hermiony
|
|
|
01-02-2008, 15:52
|
|
|
Junior Member
|
A ja uwielbiam twórczość Kitiary i wgl kocham ff w roli głównej z DM/HG  chociaż wiem, że nie każdemu przypadają one do gustu ;P
A to wszystko co napisała Scrict to czytałam i na prawdę jest swietne
|
|
|
Zasady postowania
|