pooglądałam sobie trochę Waszych zdjęć, poczytałam posty..
Jadek:
pamięęęta mnie ktoś <jupi> ;D owszem, umieszczałam tu już kiedyś jakieś zdjęcia ;D teraz dałam nowsze, ju nołłł xD Ciebie bym prosiła o jakiąś aktualną fotkę, bo o ile dobrze pamiętam dałaś tylko jedną.. taką ładną, dużą xD
zaniedbałam stronkę przez wakacje - teraz na pewno będę częściej, aczkolwiek bez przesady, bo matuuura się zbliża ;|
Peeves:
w końcu wiem, jak wygląda nasza adminka xD na poprzedni pokaz Twych zdjęć się niestety spóźniłam, bo już były skasowane.. inaczej sobie Ciebie wyobrażałam.. ale pozytywnie mnie zaskoczyły te foty ;D przede wszystkim dlatego, ze masz oczy i niektóre miny (całkusową i z lizakiem) niemalże identyczne do mojej najlepszej kumpeli

nie masz przypadkiem rodziny w pile? ;>
Oliwka:
dzięki ;D :* ale stwierdzenie, ze 'to nie fair' jest trochę nie na miejscu, skoro jest wypowiedziane (a w sumie napisane) przez młodszą i szczuplejszą Katie Leung ;D myślę, że mamy inne typy urody po prostu - ja mam raczej zwykłą, rodzimą, a Ty nietypową, azjatycką :rol: chętnie bym się zamieniła..
E-Vaire
wcale nie wyglądasz aż tak młodo :P na pewno nie na 11 lat ;P wyglądasz na swój wiek moim zdaniem

ładnie Ci z takim lekkim makijażem i jak najbardziej popieram Twój apel o umiar w malowaniu się

a podczas czytania Twojego postu z 09/11/2007 niemal spadłam z krzesła xD
Hermiona12
nie wiem czy Ci to poprawi czy pogorszy humor - ale CAŁKOWICIE zgadzam się z opinią E-V co do Twego wyglądu :P masz 12 lat, tak? z doswiadczenia wiem, że to jest wiek największych (i często najbardziej nietrafionych) eksperymentów z własnym wyglądem, więc w gruncie rzeczy Ci się nie dziwię.. ale masz taki typ urody, że zdecydowanie nie powinnaś uzywać ciemnych kolorów akcentujących usta.. a u większości osób cienie w kolorach: czerwień, róż, błękit - wyglądają po prostu tandetnie i kiczowato. jeśli lubisz uzywać cieni, wybierz naturalne i neutralne barwy jak: beże, brązy, ewentualnie zielenie i granaty ;D
pozdrawiam ;* xD