|
07-25-2008, 16:08
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
RE: 2012- czyli koniec świata!
Cytat:
|
Wiecie ile ja już ich przeżyłam?
|
ilee? xPP
Jasne, może dojść do wszystkiego, ale wątpię, żeby przepowiednie jakichś odległych cywilizacji miały z tym cokolwiek wspólnego. To przecież wróżby jak każde inne, a nie wszyscy w nie wierzą, one nawet się nie spełniają (chyba... xd ) Moim zdaniem to są brednie,a kto sobie w to wierzy- to już nie moja sprawa. Ja wolę myśleć, że moje dni sa niepoliczone przez celtów czy kto to tam był ;D
|
|
|
07-27-2008, 22:16
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
Cytat:
Koniec świata? Laugh
Wiecie ile ja już ich przeżyłam? Laugh
|
Żadnego?
|
07-31-2008, 11:55
|
|
|
Fanatyk, niegroźny
|
Cytat:
milusia4422 napisał/a:
Pisząc, że to nie nasza sprawa miałam na myśli to, że i tak ludzie o tym nie decydują.
|
Owszem, ludzie mogą sami zadecydować o końcu świata. Wystarczy, że wybuchnie III wojna światowa. Teraz, kiedy są bomby atomowe, nie wierzę, żeby ktokolwiek ją przeżył. A skoro nikt nie przeżyje- będzie koniec świata.
|
|
|
03-28-2009, 13:42
|
|
|
Moderator
|
A ja sobie siedziałam na onecie i natrafiłam na taki artykuł, który zainteresował mnie, muszę to przyznać  .
http://magia.onet.pl/1548550,poczytaj.html
|
06-17-2009, 15:10
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Przeczytałem, wiadomośći co były w tym linku i muszę przyznać, że ten belg się przejął końcem świata. Nie wiem w co mam wierzyć, a w co nie.
Ale jeśli ma to być 21 grudnia to okej. Dla mnie to bez znaczenia, ale oby ten koniec świata nastąpił po Euro 2012....
Koniec świata miał być w 1999 r., a tu nic. Żyjmy teraźniejszością.
|
|
|
06-17-2009, 22:57
|
|
|
Niepoprawny marzyciel
|
Człowiek przyczyni się do zagłady (końca) Świata i to już niedługo, niedługo mam na myśli kilka set lat. Człowiek zużywa więcej dóbr niż Ziemia (atmosfera) zdąrzy wytworzyć (wyprodukować). Mowa tu o tlenie (Co raz więcej lasów poddawanych jest wycince, a to co jest sadzone nie pokrywa tych strat), wodzie (Lodowce coraz szybciej topnieją), energii słonecznej itp. Moim zdaniem na tym polegać będzie KONIEC ŚWIATA, sami się na wzajem wytępimy. Jest to tylko moję zdanie, opini jest wiele, lecz żadna nie zostanie poparta takimi argumentami, aby Nas przekonać...
PS. Rok 2012, wziął się pewnie z tego, że Polska dostała prawa do organizacji EURO 2012 xD To taki żarcik.
|
|
|
06-18-2009, 12:13
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
Ja w to nie wierze. Miałbyć koniec świata w 2000, ale też go nie było.A nawet jesli bedzie, to co? Ewakuacja na marsa? Ja się tym narazie nie przejmuje, zresztą kinowa premiera HPi IŚ jest w 2010.
|
|
|
06-18-2009, 12:29
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Ufff... kamien z serca, ale już zamawiam u Belga jeden apartament, na czarną chwile
|
|
|
05-05-2010, 16:50
|
|
|
Mięso armatnie
|
HA HA HA!!! xD Koniec świata a to dobre. Przecież Majowie nie pisali juz więcej lat dla tego kalendarza bo może im się nie chciało, przecież nie będą go przez wieczność pisali, nie no nie oszukujmy się i tak się kiedyś skończy . A ja czytałem dużo o Nostradamusie to powiem że on około 2012 roku przepowiedział III wojnę światową, bedzie trwać wiele lat a potem większość ludzi zginie i inaczej popatrzą na życie.
|
|
|
11-06-2010, 23:03
|
|
|
Moderator
|
Tak, tak, tak, te wszystkie bzdury już słyszałam. W 2000 roku ludzie położyli się na ziemi i czekali na koniec świata, pewnie połowa tych idiotów zrobi to samo za około 2 lata. Ale przecież codziennie może być taki koniec świata a jakbyśmy się tak przejmowali każdym to byśmy zginęli od samego myślenia. Newton przewidział kolejny chyba 2060, a jeszcze tam jakiś ma być chyba ok. 2800 czy coś w tym stylu. No, a nie można ukrywać, że "koniec świata" jest dobrym powodem do zbijania kasy. Te wszystkie filmy itd.
Zasady postowania
|