|
03-20-2008, 20:16
|
|
|
Senior Member
|
RE: Opisz...
Potwor
opisz ,co teraz robisz
|
|
|
03-20-2008, 21:49
|
|
|
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy
|
siedzę, piszę na GG, na stronce i na nasza-klasa.pl.Słucham też jakiejś muzyki.
Opisz jak zamierzasz spędzić te święta
|
|
|
03-20-2008, 23:44
|
|
|
|
Bawiąc się z moim kuzynistwem...kuzykowskiem....chyba kuzyniostwem,nie?jem czekoladowe jajka,kolacje,wino i śpiew
jak się mówi na kuzynów!!!:upset:
Ostatnio edytowane przez Nacia1234 : 04-23-2009 o 16:39.
|
|
|
03-21-2008, 14:43
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
Bawiąc się z moimi kuzynami (chyba)
Nie zadałeś opisu więc opiszę zadany przez Bellę Ravenclaw.
Sczerze to nie wiem jak to będzie, moja mama i brat są chorzy.
Posiedzimy w domu, może jacyś goście do nas przyjadą.
Będę malować jajka, to najbardziej w święta lubię xD.
Opisz swój ideał przyjaciela/przyjaciółki
|
|
|
03-21-2008, 15:03
|
|
|
Senior Member
|
Nie mam ideału przyjeciela czy przyjaciółki i nie sądzę, żeby taki istaniał. Nie ma "przyjaciela idealnego". Ktoś jest przyjacielem, albo nim nie jest. A jeśli już możesz kogoś tak określić to znaczy, że ma wszystko, co powinien mieć i to,z czym jesteś w stanie go zaakceptować. Moja przyjaciółka jest nią, ponieważ obe akceptujemy się takimi, jakimi jesteśmy ,ze swoimi wszystkimi wadami i zaletami. I wcale nie chciałabym jej zamienić za żaden 'ideał' (który notabene nie istnieje)- choćby zdawałby się być najlepszy.
Opisz swoje stanowisko dotyczące sytuacji kobiet w Polsce i modnego ostatnio feminizmu (którego niektóre założenia są oczywiście jak najbardziej dobre.)
|
|
|
04-23-2009, 15:01
|
|
|
Moderator
|
Szkoda mi tego tematu, bo jest rozwinięty i nie jest to wylęgarnia spamu. Ale jesli w ciągu kilku dni się nie rozkręci, wyląduje on w koszu z powodu braku aktywności.
|
04-23-2009, 15:39
|
|
|
Junior Member
|
jestem najbardziej za feminizmem, znaczy jeśli nie przejawia się on fanatyzmem. Walczmy o swoje prawa, przez całe tysiąclecia ich kobiety nie posiadały. Niedawno pisałam o tym prace. Mimo, że wydaje się że ten problem jest zwalczany płace mężczyzn są nadal o 20% większe. Choć we wszystkim trzeba znać umiar- nie gardźmy facetami tylko dlatego że nimi są.
opisz swoje fobie
|
|
|
04-23-2009, 16:02
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
Nie lubię mówić o swoich fobiach. Można je wykorzystać przeciwko mnie, ale cóż...
Boję się psów. Panicznie. Teraz już troszkę mniej, dzięki mojemu pieskowi (dostałam w sierpniu, piesek jest malutki... na początku sama się go bałam).
Boję się tłoku i tłumu, panuje tam hałas i jest dużo ludzi, a ja ogólnie nie ufam ludziom, cały czas ranią.
opisz swojego najgorszego nauczyciela
Okrągły pokój wspólny Ravenclawu przypominał klatkę dla kanarków – wpuszczone w ściany filary podtrzymujące półkoliste sklepienie całkiem zgrabnie udawały pręty. W zachodniej ścianie widniało kilka okien – szyby w ich górnych, półokrągłych ćwiartkach pokryte były rysunkami kruków. Magiczne ptaki trzepotały skrzydłami lub poprawiały pióra, wypełniając wnętrze barwnymi błyskami światła. Pokój utrzymany był w odcieniach błękitu i brązu.
Stowarzyszenie Snaperek
|
|
|
04-23-2009, 16:43
|
|
|
Moderator
|
To może zaczne od tego, że to nie jest mój najgorszy nauczyciel, tylko ja jestem jego najgorszym uczniem. A w zasadzie to jej. Postanowiłam opisać wuefistkę, bo na proboszcza szkoda słów ^^.
Tapeciara, cholerna tapeciara, która myśli, że jak przyszła na rok na zastępstwo, to wszystko może. Może nie lubi mnie dlatego, że jako jedyna odważyłam się jej postawić? Ona twierdzi, ze niepotrzebnie z nią dyskutuję. Może faktycznie tak jest. Ale nie moja wina, że na mnie się mści, że nie potrafię wykonać ćwiczenia, a innych uwielbia tylko za to, że dobrze rzucili piłką.
Opisz swój stosunek do małych dzieci.
Ostatnio edytowane przez Nacia1234 : 04-23-2009 o 17:22.
|
|
|
04-23-2009, 19:35
|
|
|
|
Hmm,raczej za nimi nie przepadam.Większość małych dzieci,jakie znam i widziałam w pracy mojej mamy to marudne,wiecznie rozryczane maluchy.Nic ciekawego.Wszystkie są rozpieszczone,myślą,że każdy będzie leciał na ich zawołanie.Mam parę młodszych kuzynek i kuzynów,chociaż niewiele znam i rzadko ich widuję,całe szczęście.Nie bardzo lubię zabawiać dzieci xD,nudne to i męczące.W małych dzieciach najgorsze jest to,że jak tylko zrobisz im "krzywdę" od razu płaczą i lecą do mamusi,nawet nie można na nie nakrzyczeć,jeśli trzeba.Chociaż czasami śmieszą mnie historyjki o tym, jak dzieci w przedszkolu bawią się lalkami w lekarzy - położników ;p
Opisz swój charakter.
|
|
|
Zasady postowania
|