|
08-01-2007, 12:37
|
|
|
Member
|
RE: Rangi.
Mi bynajmniej nie zależy na nabiciu sobie punktów i powiedzieć: "HA! Jestem Ministrem Magii", bo to, by było głupie. Żadnej satysfkacji z tej rangi, bo za SPAMowanie.
Ale i tak uważam, że rang powinno być więcej! Powinny być wypisane, ale bez tego ile trzeba zdobyć punktów. Powinny się częściej zmieniać. Nie co 100 punktów, nie!
Ale nie powinno być tak, że najpierw wystarczy 100 punktów, potem 300, 500, a nagle 1000. Rang powinno być dużo i dużo punktów do zdobycia. A jeżeli już się tyle zdobędzie, powinno móc się wybrać jakąś rangę, którą się chce. Nie chce narzucać Adminom, by zaraz tak zrobili i nie chce, by ktoś na mnie naskoczył, że zależy mi tylko na punktach. Ale wg. mnie powinny rangi układać się tak:
1. Mugol
2. Charłak
3. Szlama
4. Pierwszoroczniak
5. Zdobywca Kamienia Filozoficznego
6. Drugoroczniak
7. Pogromca węży
8. Trzecioroczniak
9. Mistrz Patronusów
10. Czwartoroczniak
11. Uczestnik Turnieju Trójmagicznego
12. Szukający Gryffindoru
13. Wspaniały miotlarz
14. Świadek odrodzenia Lorda Voldemorta
15. Piątoroczniak
16. Członek Gwardii Dumbledore'a
17. Prefekt
18. Członek Brygady Inkwizycyjnej
19. Przywódca Gwardii Dumbledore'a
20. Uczestnik wydarzeń w MM
21. Szóstoklasista
22. "P" z SUMów
23. "W" z SUMów
24. Poszukiwacz horkruksa
25. Świadek zabicia Albusa Dumbledore'a
26. Siódmoklasista
27. Prekekt Naczelny
28. "P" z OWTeMów
29. "W" z OWTeMów
30. Absolwent Hogwartu
31. Dorosły Czarodziej
32. Nauczyciel w Hogwarcie
33. Członek Zakonu Feniksa
34. Opiekun Gryffindoru
35. Zastępca Dyrektora
36. Auror
37. Szef biura Aurorów
38. Szef Departamentu
39. Zastępca Ministra Magii
40. Minister Magii
41. Dyrektor Hogwartu
42. Śmierciożerca
43. Prawa ręka Voldemorta
44. Dziedzic Slytherina
45. Dziedzic Gryffindora
46. R.A.B
47. Niszczyciel horkruksów
48. Zabójca Lorda Voldemorta
49. Albus P.W.B. Dumbledore
50. Mistrz Eliksirów
51. Mistrz Leglimencji
52. Mistrz Oklumencji
53. Harry James Potter
54. Prawie J.K.R
55. J.K.R
- Ranga dodatkowa (na przykład od 27. tys. punktów)
Może przesadziłem, ale proszę na mnie nie krzyczeć. Dużo tych rang, przyznaje. Większość można, by usunąć, lub zmienić - zróbcie to jeżeli chcecie. Powołajcie więcej ludzi do DEPARTAMENTU WALKI ZE SPAMem. Lecz nie podawajcie punktów do tych rang. Może być pomiędzy kilkoma rangami jakiś większy odstęp, ale bez przesad.
Dziękuję za uwagę, nie liczę na to, że będzie przyjęta ta propozycja i przypominam, że RANGI NIE SĄ NAJWAŻNIEJSZE! Ważna jest dobra zabawa, bo skoro nie ma jakiegoś specjalnego wyróżnienia.
|
|
|
08-01-2007, 14:05
|
|
|
Super Moderator
|
Jasne, Magnus, dodaj jeszcze 45 i będzie komplet ;/ Jak byłyby takie rangi to ja chciałabym zostać przy Mistrzu Eliksirów XD
|
|
|
08-03-2007, 01:52
|
|
|
Senior Member
|
E-v no to przy randze Mistrz eliksirów trzeba by bylo się wogóle nie odzywac, nie dawac komentow ni tez co.. rangi no nie powiem całkie całkiem ale chyba troche ich za duzo..
|
|
|
08-03-2007, 10:39
|
|
|
Super Moderator
|
Dodam jeszcze, że jest okropna kolejność. Śmierciożerca lepszy od Aurora? Ba, nawet Ministra Magii! Mi się jedynie podobają rangi 'Piątoklasistą' etc. i jeszcze 'Zdobywca Kamienia Filozoficznego' i takie tam. A potem mogłyby być te co teraz mamy...
|
|
|
08-13-2007, 14:15
|
|
|
Member
|
Chciałabym żeby ktoś napisał rangi, już mniejsza o punkty (chociaż przy niektorych, "Wyższych" stanowiskach). Może być troche więcej tych rang, ale bez przesady. Ale to już zależy od administratorów.
|
|
|
08-13-2007, 14:28
|
|
|
Member
|
Magnus Walter ma racje- nie ważne punkty, lecz ważna jest świetna zabawa 
ALe naprawdę jest trochę przesadzone Magnus Walter. Śmierciożerca lepszy od (dajmy na to) Dyrektora Hogwarty? Mi sie podobają te rangi do nr 41 (chodzi mi o te co napisał Magnus Walter) oraz 44,45, 47-55  Ale zbyt dużo ich wyminiłeś. Co za dużo to nie zdrowo^^ Ale za mało to też nie dobrze^^
|
|
|
08-14-2007, 13:04
|
|
|
Member
|
Cytat:
E-Vaire napisał/a:
Dodam jeszcze, że jest okropna kolejność. Śmierciożerca lepszy od Aurora? Ba, nawet Ministra Magii! Mi się jedynie podobają rangi 'Piątoklasistą' etc. i jeszcze 'Zdobywca Kamienia Filozoficznego' i takie tam. A potem mogłyby być te co teraz mamy...
|
E-v - Nie mozna byc jednoczesnie aurorem i smierciozerca. A po -za tym nie da sie ulozyc wsztkiego tak, by bylo w dokladnej hierarchii - przynajmniej nie w rangach.
A tak poza tym, używaj polskich znaków.
LMJ
Ostatnio edytowane przez Lady Mary Jane : 05-04-2009 o 14:05.
|
|
|
09-07-2008, 16:02
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
Ja też bym wolała by było więcej rang.I mniejsze odstępy między rangami.Bo "Szefa Działu" mam dość długo już.Potem jest chyba "Szef Departamentu".
|
|
|
09-07-2008, 16:13
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
fajne rangi Magnus Walter.nie pasuje mi tam tylko szlama,a prawie J.K.R jest śmieszne,jak i to następne.
- Wiem.
Od dziewiętnastu lat blizna nie zabolała go ani razu.
Wszystko było dobrze."
|
|
|
05-03-2009, 21:31
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
Ranga Mistrz Eliksirów jest świetna, też bym chciała taką ! : D
Tak na marginesie, to ja i tak mam fajną- Praktykant Voodoo.. xD nie wiem, kiedy je zmienili, ale chyba są od niedawna..
|
|
Zasady postowania
|