|
02-07-2008, 14:45
|
|
|
Moderator
|
RE: Miłość! Czy potrzebna w życiu?
Cytat:
Limonka nie jesteś jedyna... Ja też z nikim nie wzięłam ślubu... buuuuuu...
I jestem od Ciebie młodsza... I tak samo zacofana.... ^^ buuuu
NiKt MniE NiE KoFFa ; ( xDD
|
Przyjdzie i na Ciebie czas. Musisz tylko udzielać się więcej na SB.
A teraz coś do tematu. Mam dość tych wszystkich gadek "Bez miłości by nas nie było", "Miłość jest sensem zycia" albo opisów na gg "Kocham Cię skarbieeee :*", "Kc". Doprowadza mnie to do szału. Głupie nastolatki [czyt. neony], które myślą, że się zakocały, a tak naprawdę podoba im się jakiś chłopak, który ma je głęboko w d*pie. ZNam taką dziewczynę, ma 10 lat i ciągle opisy "Kocham Cięęę"... Jak to się mówi "Chodzi" ze swoim Pawełkiem, a naprawdę boi się do niego podejść.
|
02-07-2008, 15:13
|
|
|
Senior Member
|
Miłość-To strasznie daleko. Ale, jak nam wszystkim wiadomo, człowiek prawdopodobnie głównie do niej dąży. Czyli na pozór, powiedzenie "miłość sensem życia" jest prawdziwe. Tak jesteśmy stworzeni. Potrzebujemy mieć kogoś bliskiego przy sobie, potrzebujemy czuć, ze jesteśmy dla kogoś ważni. Lubimy to. Różne są rodzaje miłości, ale czy ta 'prawdziwa' istnieje? Ja uważam, że jednak tak. Miłością nazywam obcowanie dobrych przyjaciół, ale z dodatkiem tej 'iskierki'. Nie ma tutaj znaczenia czy chodzi o chłopaka i dziewczynę, czy też o kota, lub rodziców. We wszystkich przypadkach uczucie jest jak najbardziej prawdziwe. I to już nie moja wina, ze ludzie różnorako rozumieją 'przyjaźń'. xD. Mądry człowiek miłuje i mówi o tym, jeżeli wie, iż to pochodzi z najgłębszych zakamarków serca. Tak, tak. Brzmi to, jak z dobrego serialu brazylijskiego, ale do licha, to najszczersza prawda! xD
A tak na marginesie, zawsze słowo 'kochać', kojarzyło mi się z piciem wyjątkowo dobrej, wyjątkowo ładnie wyglądającej czekolady, z wyjątkowo dużą ilością śmietany na wierzchu. : ).(Hormony i reakcje naszego organizmu to tylko posypka : )).
|
|
|
02-07-2008, 16:14
|
|
|
Fan "Strefy 11" i tarota
|
Ja jestem cały czas zauroczona...
i żadnej wzajemności...
to boli każdego!
|
|
|
02-08-2008, 01:51
|
|
|
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy
|
Pewnie, że boli...
|
|
|
02-08-2008, 21:47
|
|
|
Moderator
|
Cytat:
i żadnej wzajemności...
to boli każdego!
|
Nie ma to jak być zranioną krejzi nastką. ZAUROCZONA - specjalnie użyłas takiej formy? Bo nie pasuje.
Pobaw się w pocieszyciela może. xDDD
|
02-09-2008, 11:50
|
|
|
Fan "Strefy 11" i tarota
|
Cytat:
Nacia1234 napisał/a:
Cytat:
i żadnej wzajemności...
to boli każdego!
|
Nie ma to jak być zranioną krejzi nastką. ZAUROCZONA - specjalnie użyłas takiej fotmu? Bo nie pasuje.
Pobaw się w pocieszacza.
|
O, znalazła się. Wyobraź sobie, że wiem, że to nie może być trwałe. Ale specjalnie użyłam słowa "zauroczona", bo naprawdę mi się ktoś podoba. I bądź pewna, że nie jestem z gatunku głupich nastek. Jak nic o mnie nie wiesz, to bądź trochę uprzejmiejsza i nie oceniaj kogoś tylko z jednego postu.
|
|
|
02-09-2008, 21:57
|
|
|
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy
|
nacia, ja wiem, że się bardzo starasz być cyniczna, szukasz szacunku, ale twoje posty są tak idiotyczne i wymuszone, że nie da się ich czytać.
|
|
|
02-10-2008, 20:34
|
|
|
Moderator
|
Tak się składa, iż pisze prawdę.
|
02-11-2008, 10:27
|
|
|
Fan "Strefy 11" i tarota
|
Mitzi, zgadzam się z tobą w 100%.
|
|
|
02-26-2008, 20:50
|
|
|
Fan "Strefy 11" i tarota
|
Mi miłość w życiu nie jest w ogóle potrzebna. Miałam kiedyś chłopaka, byliśmy bardzo blisko. No, ale w końcu coś między nami pęknęło. I z nim zerwałąm. Teraz wszyscy mają mnie za zimną s*kę. No cóż. Gówno mnie to obchodzi. Mi się baardzo dobrze żyje bez kogoś, do kogo mogłabym się przytulić. Mam przyjaciela, to mi wystarcza.
|
|
|
Zasady postowania
|