|
05-15-2008, 09:31
|
|
|
Senior Member
|
RE: High School Musical
Cytat:
|
Nie chcę nikogo obrazić ale ten film uważam za zwykłą tandetę dla amerykańskich nastolatków.
|
Totalnie się zgadzam ;] Tylko nie dla nastolatków, a kilkuletnich dzieci ;]]
Wszystko do przewidzenia, piosenki tandetne ;]
Tya... xD
|
|
|
05-18-2008, 18:06
|
|
|
Member
|
Widziałam film.
Nic specjalnego!
Mało fabuły ... Prawie cały czas śpiewają ...
Ale to o to w tym filmie chodzi!
Ale porównując ten film do HP to niebo a ziemia....
( Oczywiście HP to nieba (albo ziemia zależy od gustu))
Pozdrawiam!
|
|
|
05-27-2008, 16:02
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
Ja też nie chce nikogo obrażać, ale tak dennego, głupiego i monotonnego filmu jeszcze nie widziałam! (No, nie licząc "Mody na Sukces"). Typowe Love story, tyle, że z Banalnym scenariuszem, okropnymi dialogami i bez prawdziwego czarnego charakteru. Popieram Dezertekrę. Cukierkowy świat w którym wszystko jest Cudne i Sweet. I przewidywalne, ale to nic nowego. W końcu wszystkie filmy tego rodzaju, są kręcone według jednego schematu...
- Prędzej zjem dżdżownicę. Żywą.- Ponieważ zemdliło ją na samą myśl o tym, pociągnęła spory łyk brandy. - Choć oczywiście go lubię - dodała. - Może nawet trochę go kocham, tak po siostrzanemu... kiedy nie jest takim upartym fiutem.
- Aha. Tak z pięć minut w miesiącu."
Kocham Daemona i Surreal xD
|
|
|
06-18-2008, 10:01
|
|
|
Fanatyk, niegroźny
|
Również się zgadzam, że ten film to jakieś dno. To może być fajne i ciekawe dla dzieci do lat 10. No, ale emituje to Disney Chanel, więc czego się można spodziewać.
|
|
|
07-13-2008, 15:02
|
|
|
Senior Member
|
Małym dzieckiem nie jestem i nic do filmu nie mam. Dobra, akcję można przewidzieć, ale nie tylko w tym filmie. Muze da się jakoś znieść. Ale przeważnie jest tak, że filmy tego typu są krytykowane przez nastolatków. A czemu? Z zazdrości.
|
|
|
07-23-2008, 23:36
|
|
|
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy
|
High School Musical to bardzo fajny film  Z niecierpliwieniem czekam na trzecią część filmu  Na pewno wybiorę się do kina, żeby go obejrzeć i mam nadzieję, że nie będę zawiedziony
|
|
|
07-25-2008, 01:34
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Film o prostej, mało skomplikowanej fabule. Dla mnie średni, jakoś nie pociąga mnie, żeby obejrzeć go jeszcze raz, chociaż może kiedyś się za to wezmę. Nie chcę nikogo obrażać, ale także uważam, że ten film jest trochę dla młodszych widzów. Jedynka jeszcze w miarę- 3/10, ale dwójka to jakaś porażka.
|
|
|
07-31-2008, 20:13
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
Nie chce nikogo obrażać, ale film jest dla 6-letnich dzieci. Nudna i oklepana fabuła. "Gwiazdy", które nie potrafią grać. I do tego we wszystkich sklepach są ich podobizny.
Moja przyjaciółka jest ich fanką i kupiłam jej kubeczki, talerzyki i obrus (!!) z HsM. Nie no litości. Nawet na Pottera nie było takiego szału. A naprawdę nie ma co oglądać :/
|
|
|
08-11-2008, 14:49
|
|
|
Member
|
Oglądałam obie części i nie spodobało mi się. Jednak, podczas gdy pierwszą część jakoś przełknęłam, druga mnie zwaliła z nóg.
Primo, kompletnie denna i przewidywalna akcja. Nic, nad czym trzeba by pomyśleć. Po prostu, dla niewymagających widzów. Secondo, wyidealizowani bohaterowie. Ta blondynka (nie pamiętam, jak ma na imię, a nie chce mi się sprawdzać) jest czarnym charakterem? Błagam... Terzo, bajeczki. Po prostu bajeczki. Jasne, kilkoro nastolatków za pomocą laptopa wyłączyło prąd w szkole.
Muzyka wpada w ucho, przyznam. A Vanessa ma ładny głos, przynajmniej mi się podoba. Jednak wątpię by na żywo zaśpiewała tak - no właśnie - tak idealnie. Dla mnie film to jedna wielka bajeczka, nie trafił do mnie, bo ja w bajeczki nie wierzę ^^.
|
|
|
08-14-2008, 17:13
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
Heh, nie rozumiem, dlaczego ten film jest Hitem...
Film nudny, a fabuła bardzo porypana, przewidywalna i wykorzystana już milion razy. Widać, że film dla typowych amerykańców w wieku nastoletnim, którzy nie potrafią skumać czegoś cięższego i bardziej skomplikowanego.
Ten film jest cukierkowaty, zbyt... wyidealizowany. Same cud miód i orzeszki osoby, czyste, bez skazy, dobre, mile itp. Raaanyyy -.-
A piosenki i gra aktorów jakoś nie przypadły mi do gustu. Widać, że są początkujący...
|
|
|
Zasady postowania
|