|
06-18-2007, 19:29
|
|
|
Junior Member
|
RE: Do jakiego domu chcielibyście trafić?
Ja bym chciała zostać Puchonem. To nieprawda że Puchoni nie są odważni. Logicznie rzecz ujmując są. Bo jeśli ktoś jest przyjacielski to MUSI posiadać przyjaciół, a za przyjaciółmi pójdzie się w ogień, byle by tylko tamtemu krzywda się nie stała. Nawet teraz wymyśliłam o Puchonie moskalika;
Kto mi powie że Puchoni
Nie są rodem najprzedniejszym
Tego zaraz młotem walnę,
I powieszę go w kaftanie!
A co!
|
|
|
06-28-2007, 09:35
|
|
|
Member
|
W sumie każdy dom lubię po swojemu. Jednak faworyzuję zawsze Ravenclav i Gryffindor, Hufflepuff jest pośredni, a Slytherin... nie za bardzo, muszę przyznać, choć powiem, że należeć do Slytherinu... też w sumie może być ciekawie.
|
|
|
07-09-2007, 12:03
|
|
|
Junior Member
|
Gryfindor albo Ravenclaw (z góry sry za błędy dawno nie czytałem żadnego HP) nie z powodu bohaterów książki tylko z własnych upodobań (najbardziej pasuje chyba do Slytherin'u co chyba z moich destruktywnych zachowań wynika- nie spotkałem jeszcze osoby od której bym nie usłyszał że jestem wielkim złym idiotą posyłającym do piachu nędzne pomioty z wrogich dzielnic- życie w mielcu, ale złe życie ciągnie konsekwencje a dobra opinia w oczach prawa to ostatnia rzecz o jakiej mogę marzyć w tej chwili i stąd pociąg do Gryfonów a, że całkowitym debilem nie jestem to może jakimś trikiem wskoczyłbym do Ravenclaw'u) koniec monologu
|
|
|
07-24-2007, 11:36
|
|
|
Fan "Strefy 11" i tarota
|
Z jednej strony Slytherin, bo jestem przyzwyczajona do faworyzowania, jestem wredna, naśmiewam się i kłamię, nie liczę się z innymi. Z drugiej strony, w Gryffindorze czekają na mnie Syriusz i bliźniaki Weasley, ale na Gryfonkę jestem za mało odważna, sprawiedliwa etc etc.
nie wiem, założę własny dom. xP
|
|
|
07-31-2007, 12:41
|
|
|
Member
|
Na sale wślizguje się wąż. Wszyscy krzyczą oprócz ślizgonów. Wąż podpełzuje się do Limonki. Wchodzi jej na rękę, i syczy. Ześlizguje się na podłogę, i zamienia się w człowieka.
- O czym gadacie? Zamknij się! - krzyczy do dzieciaka, który wrzeszczy wniebogłosy. - Nie poznajesz mnie smarkaczu? To ja! Hermioncia Granger, nierejestrowany animag, ślizgon z krwi i kości! Uch... Jęzlep! Zamknij się w końcu!
|
|
|
08-10-2007, 10:23
|
|
|
Junior Member
|
Chciałabym trafić do Gryffindoru, ale pewnie zostałabym albo Krukonką, albo trafiłabym do Hufflepuffu. Nie mam głównej cechy która decyduje o przynależności do Gryffindoru: odwagi.
|
|
|
08-13-2007, 11:11
|
|
|
Member
|
Internetowa Tiara Przydziału umieściła mnie w Slytherinie<dumna>
Na drugim miejscu miałam Gryffindor (różnica jednego punktu). Czułam się jak Harry Potter.
|
|
|
08-19-2007, 16:57
|
|
|
Member
|
Podejrzewam, że trafiłabym albo do Rawenclawu albo do Geyffindoru. Osobiscie wolę Gryffindor, ale Rawenclaw tez nie najgorszy. Nie chcaiłabym trafic do Huflepuffu czy ddo Slytherinu, oczywiście xD
|
|
|
08-21-2007, 18:59
|
|
|
Junior Member
|
Ja chciałbym trafić do Gryffindoru , a to dlatego że mają taki przytulny salon i sypialnie i jest tam Ginny. Podoba mi się jeszcze Ravenclav. każdy mi mówi że jestem zwariowany i zakręcony nie wiem do którego domu to pasuje  . Szkoda że to tylko marzenia
|
|
|
08-22-2007, 01:55
|
|
|
Member
|
*Podchodzi chwiejnym krokiem do profesora Flitwicka* (Dumbledore nie żyje i załóżmy, że Flitwick został zastępcą) *Nakłada na głowę starą, wystrzępioną tiarę i słyszy cichutki głosik:
- Oh! Jakie cechy! Tylko Hufflepuff Cię zadowoli! - wydziera się na caly głos - HUFFLEPUFF!
Szczęśliwy na twarzy i w duchu wita się z Puchonami*
Do domu Puchońskiego bym pasował, ale Magnus Walter - postać fikcyjna w moim opowiadniu - bardziej nadaje się do Slytherinu, a mam jego nick, więc...
|
|
|
Zasady postowania
|