|
04-09-2007, 13:40
|
|
|
Senior Member
|
RE: Wasze ulubione fanfiction.
A ja przeczytałam narazie Malfoy Szczurek czy coś... mam za kiepski wzrok żeby wszystko przeczytać tak szybko; zreszta musze iśc pojutrze do okulisty... i jak dobrze pójdzie to bede miała brylki z autorefleksem czy z czymś takim  i wtedy zabiore sie za czytanie reszty
|
|
|
04-09-2007, 17:47
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
Ja właśnie czytam Draco Sinister.
I nie wiem dlaczego, a może raczej wiem, ale cały czas się śmieje jak głupi do sera xD.
Ale wkurzyłam się na całą dzieciarnię. To znaczy na młodych. Jak można okradać nauczyciela!?
Jakim prawem!? To bezczelne i okrutne!
Viva la zwierzęcy magnetyzm!
(odbija mi)
Dobra, czytam dalej.
I dochodzę do wniosków, takich jak: nie lubię centaurów.
Wszystkie Fanki Dracona, wybaczcie. Raz go kopnę w kostkę. Ale tylko raz. I lekko. Przepraszam. Już nie będę. Bo to w końcu tylko w fanfiction było, nie? xD
Uff... skończyłam. Szkoda, że nie ma dalej przetłumaczonego. Mam nadzieję, że będzie.
Przepraszam za kopnięcie Draco w kostkę, ale nic mu się nie stało, tylko popatrzył na mnie wilkołakiem. (Co ja napisałam!? Już mi naprawdę odbija. Wilkiem, wilkiem!)
|
|
|
04-09-2007, 17:53
|
|
|
Senior Member
|
Limonka, czytam ostatni rozdział I części 'Draco Trilogy'. Teraz nie mogę dużo czytać, szczególnie w necie, bo oczy mi wysiadają xP Ale nie podaruję xD I będę dalej czytać  Co jak co, ale to muszę przeczytać! Do końca.
|
|
|
04-09-2007, 17:54
|
|
|
Urodzony, by rządzić światem
|
Buahaha... Moony, spadłam z krzesła jak czytałam Twojego posta. Z resztą nie pierwszy raz xD. A teraz powiedz mi... czy ja mam za to kopnięcie Dracona, oddać Remusowi?
EDIT: Buffy, czytaj, czytaj xD.
Moony, powiedz mi jeszcze co sądzisz o zakończeniu pierwszej cześci i o wyborze Hermiony? xD
|
|
|
04-09-2007, 18:01
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
(Ja nie mogę, dzisiaj to mi naprawdę odbija... Muszę wyśmiać, bo nie mogę... Nie pamiętam kiedy dostałam takiego ataku śmiechu ostatnio xD... Ja jestem głupsza niż para skarpetek xD)
Limonko, nieeeee... <wyrywa się przed Remusa i osłania go>
Kopnij mnie, kopnij mnie, możesz mnie kopnąć z całej siły, a nie tylko trącić, ale nie krzywdź mi Remusaaaa... <Remus patrzy na Moony A. jak na wariatkę>
<Moony A. zaczyna się śmiać jak dwie wariatki>
A cóż... co do zakończenia Draco Trilogy... Też mi się jakoś bardziej widziała tutaj Hermiona z... z...no. Tym, Którego Nie Wybrała.
|
|
|
04-09-2007, 18:06
|
|
|
|
<podnosi się z podłogi>
Moony, przestań pisać takie śmieszne rzeczy bo ja już cała poobijana jestem. I już Ci zostawiam tego Remusa w spokoju, no... xD. A co do Draco Trilogy... przez to cholerne opowiadanie coraz bardziej pasuje mi paring DM/HG... uhh... ja nie wiem co się ze mną dzieje...
|
|
|
04-09-2007, 18:15
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
Kiedy ja nie potrafię, przynajmniej w tej chwili ^^.
<gdy dowiaduje się, że Limonka nic nie zrobi Remusowi, oddycha z ulgą>
Zaraz, zaraz. Popełniłam wielki błąd. Remus nie popatrzyłby się na mnie jak na wariatkę.
To takie nieremusowe. Zapewne popatrzyłby tym swoim Remusowym wzrokiem, pokręcił głową ze współczuciem i wezwał magomedyków bądź przekonany, że zostałam opętana przez Voldemorta, próbowałby mnie oczarować. TFU! Nie oczarować, tylko ODczarować xD. Jestem głupsza niż stare pantalony matki Syriusza xD.
Ja też się chyba przekonuję do pary HG/DM. Ano cóż. Kobieta zmienną jest.
25 rzeczy, których nie powinnaś robić, gdy Voldemort prosi Cię o rękę
|
|
|
04-09-2007, 18:26
|
|
|
|
Moony, chcesz mnie zabić, tak? Te wszystkie Twoje posty są tylko po to, żebym ja umarła ze śmiechu, prawda? Przyznaj się Ty...Ty... Ty MORDERCO!
xD
|
|
|
04-09-2007, 18:29
|
|
|
Senior Member
|
Już będę wiedziała co, a raczej czego nie powinnam robić gdy Voldemort poprosi mnie o rękę xD No, ale mnie już ciągnie do 'Draco Trilogy'...
|
|
|
04-09-2007, 18:40
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
<rzuca się na kolana>
Przepraszam, Limonko, ja nie chcę Cię zabijać!
<próbuje udawać, że płacze, ale za chwilę przeradza to się w kolejny atak historycznego śmiechu>
Błagam o wybaczenie!
<dalej nie może mówić, bo wezwani przez bezradnego Remusa magomedycy zakneblowali ją, potraktowali Drętwotą i zabrali do Munga>
<Następnego dnia w Proroku Codziennym: Magomedycy bezradni, nie potrafią uleczyć ciężkiego przypadku głupoty...>
Ojj... Zły przykład daję jako adminka, oj niedobry. Ale jak to już mówiłam: Dobry offtop nie jest zły. Chyba.
|
|
|
Zasady postowania
|