Wróć   HPN.pl > Pozostałe > Kosz

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Wygląd
Stary 09-13-2007, 21:47   #491
Hermiona12
Senior Member

Wyślij wiadomość przez MSN do Hermiona12
Domyślnie RE: Nasze RL gęby =)

Agatqa ja tez dobre błyszczyki zjadam. Kiedyś moja koleżanka miała taki błyszczyk o zapchu i smaku gumy do żucia. Po paru sekundach zawsze go zjadałam xD

I musze zadać jedno pytanie
E-V ty masz na imie Natalia ?
Hermiona12 jest off-line  
Stary 09-13-2007, 22:01   #492
agatqa92
Praktykant Voodoo

agatqa92 na Harry Potter Forum

ja zjadam jak jest dobry, albo nie ma smaku ^^ po prostu takie przyzwyczajenie, nie moge miec niczego na ustach xDD
dlatego jak juz sobie cos maluje to oczy kredką i tuszem. Ale ostatnio coraz mniej.. ;] zakazują w szkole, niestety, ale i tak wszyscy robią po swojemu xDD
agatqa92 jest off-line  
Stary 09-13-2007, 22:15   #493
Ginny_Weasley12
Urodzony, by rządzić światem

Ginny_Weasley12 na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do Ginny_Weasley12

heh, Martynko, kochana xD ja ci współczuje.
Ja... oj, nieważne.
Z oboz moze mam jakies zdjątka, ale pewnie jestem pokazana jako dziewczyna wyskakująca do bloku albo do ataku z "szopą" xD na głowie, z tłustymi i mokrymi włosami, bez zadnego make upu ze spoconą koszulką xD
A tak w ogole to ja sie nigdy nie maluje. Raz mnie moja przyjaciółka dla zabawy pomalowała. Ona jest ode mnie starsza o rok, i sie maluje. Efekt byl.... chyba sami wiecie xD

"Jest wiele ważniejszych spraw niż moje delikatne serce."
Ginny_Weasley12 jest off-line  
Stary 09-13-2007, 22:40   #494
Hermiona12
Senior Member

Wyślij wiadomość przez MSN do Hermiona12

Aga czego mi współczujesz ?
Hermiona12 jest off-line  
Stary 09-14-2007, 07:50   #495
Veela
Omijać szerokim łukiem

Veela na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do Veela

Ginny_Weasley12 i prawidłowo Będziesz miała jeszcze czas, 12-latki z makijażem wyglądają śmiesznie Nie daj się przyjaciółce :lol:

Hermiona12 chodziło mi o makijaż ust ogólnie nie na twoich fotach

Dodam kiedyś swoje foty, jak ktoś mnie oświeci w jaki sposób :rip: Taaa moje umiejętności informatyczne mnie przerażają:smilewinkgrin:
Veela jest off-line  
Stary 09-14-2007, 11:02   #496
Moony Alex
Omijać szerokim łukiem

Moony Alex na Harry Potter Forum

Cytat:
Veela napisał/a:
wszystkie jesteście PIĘKNE! żeby nie było, że kogoś nie doceniam:rol: a poza tym Moony Alex ty chcesz mnie zabić ??? spadłam z krzesła jak zobaczyłamTwoje foty Nie dlatego broń panie boże że jesteś brzydka!!! Wręcz przeciwnie, jesteś bardzo ładna :yes: śliczne włosy masz... ja chce takie!!!!:yes: Chodzi mi o to że kompletnie inaczej sobie ciebie wyobrażałam:yes: Myśłam, że jesteś typem takiej... hmm... jakby to powiedzieć... z braku lepszego słowa : punkowy wiesz, czarne włosy, paznokcie, kogut na głowie hhehe:lol: a tu taki szok:bigeek:!!! OMG. Tylko nie zrozum mnie źle :uhoh:taki szok w pozytywnym sensie Pozdrawiam :* (tylko żeby nie było, że się wazelinie do adminów )
Na początku powiem: to miłe, dziękuję.
Ja tam nigdy nie uważałam siebie za ładną osobę - nie dlatego, żeby wszyscy mi mówili 'Och, nieprawda, jesteś bardzo ładna!". Chociaż ostatnio jak się sobie przypatrywałam, to z twarzy nie jestem aż taka okropna.
Czarne włosy... Nawet mi nie przypominaj... W przyszłym tygodniu miałam iść do fryzjera, żeby zrobić sobie jakąś fajną fryzurę i przefarbować włosy na czarno. A tu ŁUP! W szkole kategoryczny zakaz malowania włosów. A jak bym przyszła z obniżonym sprawowaniem, to mama by mnie zabiła. W niemal dosłownym znaczeniu tego słowa (czytaj: szlaban na wszystko). Może ewentualnie poproszę, żeby mi trochę odnowiła obecny kolor, który mam na włosach, bo farby nie wystarczyło na moje wszystkie kudły i z tyłu mam bardziej pasemka.
A fryzurę mam sobie właśnie zamiar zrobić w takich klimatach emo czy punk. Ja się na tym nie znam ^^. I najgorsze jest to, że mam kręcone włosy, a do tego trzeba prostych. Chyba będę musiała wstawać godzinę wcześniej i codziennie je prostować.
Ja wiem... Nie jestem punkiem, nie jestem emo, ani żadnym z tych odmian. To znaczy - uwielbiam trampki, kolor czarny i czerwony (do ubierania), czarne paznokcie, czachy i zdarza mi się, że mocno maluję oczy również na czarno. Reasumując zasłużyłam ma miano pozerki, a to w całym sensie tego słowa nie jest dla mnie komplementem. Więc staram się po prostu dodawać coś od siebie i kreować swój własny styl bazując na podanych subkulturach. O.
Moony Alex jest off-line  
Stary 09-14-2007, 16:39   #497
cho89
Senior Member

Cytat:
oliwkaxdd napisał/a:
to sie zamienmy Cho xDD
okeeej, to jesteśmy umówione na wymianę xD xD

Veela, poookaż swoje zdjęcia w pierwszym poście w tym temacie jest napisane, jak to zrobić i muszę przyznac, iż nie jest to takie trudne jak się z początku wydaje :P

heh, ja też zjadam błyszczyki xD dlatego preferuję pomadki nivei albo krem bambino

Jezuuu, co to za zakazy w szkołach? :bigeek: nie można się malować? zakazują farbowania włosów?? matkoo, co za szczęście że już skończyłam gimnazjum.. :P

Moony, i barrrdzo dobrze, że nie dajesz się zaszufladkować do żadnej subkultury ja też nie mam określonego modelu ubierania się noszę się 'po swojemu' i jest mi z tym dobrze xD
cho89 jest off-line  
Stary 09-14-2007, 18:50   #498
Veela
Omijać szerokim łukiem

Veela na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do Veela

Hehe Moony rozumiem Jakoś nie mogę sobie ciebie wyobrazić z czarnymi włosami A co do włosów to są piękne (patrz wyżej) hehe Absollutnie nie posądzam cie o pozerstwo, pisze tylko, żę inaczej sobie ciebie wyobrażałam.
O matko ile tych emotek :bigeek: Musze się ograniczyć:yes:
Veela jest off-line  
Stary 09-15-2007, 20:38   #499
Moony Alex
Omijać szerokim łukiem

Moony Alex na Harry Potter Forum

Veela mnie zainspirowała XD.
Wczoraj mi się nudziło, więc wymalowałam się na takie 'emo' i oto efekt.

http://muniek93.fotka.pl

XD
Stopniowo będę wrzucać inne fotki również XD

Ach, cierpię na niedosyt Znajomych na fotce XD
Moony Alex jest off-line  
Stary 09-15-2007, 21:07   #500
agatqa92
Praktykant Voodoo

agatqa92 na Harry Potter Forum

hehe xDD

Moony ładnaś ^^ Świetne zdjęcie, inspirująco wyglądasz ;] No i brunetką jesteś, a ja blondynką...

cho89 zakazy w szkołach są tragiczne, żal mi tych ludzi co to wymyślają.. ok rozumiem, w szkołach są tapeciary, ale bez przesady. Chyba delikatnie wymalować się można? No i zmiana koloru włosów.. co to kogo obchodzi? A tym bardziej nauczyciela.

Veela czekamy na foty ^^ na pierwszej stronie tego tematu masz wszystko napisane ;] A emotki.. rzadko używam, sprawa gustu xDD
agatqa92 jest off-line  
Zamknięty temat

Zasady postowania