|
09-13-2007, 21:47
|
|
|
Senior Member
|
RE: Nasze RL gęby =)
Agatqa ja tez dobre błyszczyki zjadam. Kiedyś moja koleżanka miała taki błyszczyk o zapchu i smaku gumy do żucia. Po paru sekundach zawsze go zjadałam xD
I musze zadać jedno pytanie
E-V ty masz na imie Natalia ?
|
|
|
09-13-2007, 22:01
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
ja zjadam jak jest dobry, albo nie ma smaku ^^ po prostu takie przyzwyczajenie, nie moge miec niczego na ustach xDD
dlatego jak juz sobie cos maluje to oczy kredką i tuszem. Ale ostatnio coraz mniej.. ;] zakazują w szkole, niestety, ale i tak wszyscy robią po swojemu xDD
|
|
|
09-13-2007, 22:15
|
|
|
Urodzony, by rządzić światem
|
heh, Martynko, kochana xD ja ci współczuje.
Ja... oj, nieważne.
Z oboz moze mam jakies zdjątka, ale pewnie jestem pokazana jako dziewczyna wyskakująca do bloku albo do ataku z "szopą" xD na głowie, z tłustymi i mokrymi włosami, bez zadnego make upu ze spoconą koszulką xD
A tak w ogole to ja sie nigdy nie maluje. Raz mnie moja przyjaciółka dla zabawy pomalowała. Ona jest ode mnie starsza o rok, i sie maluje. Efekt byl.... chyba sami wiecie xD
|
|
09-13-2007, 22:40
|
|
|
Senior Member
|
Aga czego mi współczujesz ?
|
|
|
09-14-2007, 07:50
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
Ginny_Weasley12 i prawidłowo  Będziesz miała jeszcze czas, 12-latki z makijażem wyglądają śmiesznie  Nie daj się przyjaciółce :lol:
Hermiona12 chodziło mi o makijaż ust ogólnie nie na twoich fotach
Dodam kiedyś swoje foty, jak ktoś mnie oświeci w jaki sposób :rip:  Taaa moje umiejętności informatyczne mnie przerażają:smilewinkgrin:
|
|
|
09-14-2007, 11:02
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
Na początku powiem: to miłe, dziękuję.
Ja tam nigdy nie uważałam siebie za ładną osobę - nie dlatego, żeby wszyscy mi mówili 'Och, nieprawda, jesteś bardzo ładna!". Chociaż ostatnio jak się sobie przypatrywałam, to z twarzy nie jestem aż taka okropna.
Czarne włosy... Nawet mi nie przypominaj... W przyszłym tygodniu miałam iść do fryzjera, żeby zrobić sobie jakąś fajną fryzurę i przefarbować włosy na czarno. A tu ŁUP! W szkole kategoryczny zakaz malowania włosów. A jak bym przyszła z obniżonym sprawowaniem, to mama by mnie zabiła. W niemal dosłownym znaczeniu tego słowa (czytaj: szlaban na wszystko). Może ewentualnie poproszę, żeby mi trochę odnowiła obecny kolor, który mam na włosach, bo farby nie wystarczyło na moje wszystkie kudły i z tyłu mam bardziej pasemka.
A fryzurę mam sobie właśnie zamiar zrobić w takich klimatach emo czy punk. Ja się na tym nie znam ^^. I najgorsze jest to, że mam kręcone włosy, a do tego trzeba prostych. Chyba będę musiała wstawać godzinę wcześniej i codziennie je prostować.
Ja wiem... Nie jestem punkiem, nie jestem emo, ani żadnym z tych odmian. To znaczy - uwielbiam trampki, kolor czarny i czerwony (do ubierania), czarne paznokcie, czachy i zdarza mi się, że mocno maluję oczy również na czarno. Reasumując zasłużyłam ma miano pozerki, a to w całym sensie tego słowa nie jest dla mnie komplementem. Więc staram się po prostu dodawać coś od siebie i kreować swój własny styl bazując na podanych subkulturach. O.
|
|
|
09-14-2007, 16:39
|
|
|
Senior Member
|
Cytat:
oliwkaxdd napisał/a:
to sie zamienmy Cho xDD
|
okeeej, to jesteśmy umówione na wymianę xD xD
Veela, poookaż swoje zdjęcia  w pierwszym poście w tym temacie jest napisane, jak to zrobić i muszę przyznac, iż nie jest to takie trudne jak się z początku wydaje :P
heh, ja też zjadam błyszczyki xD dlatego preferuję pomadki nivei albo krem bambino
Jezuuu, co to za zakazy w szkołach? :bigeek: nie można się malować? zakazują farbowania włosów?? matkoo, co za szczęście że już skończyłam gimnazjum.. :P
Moony, i barrrdzo dobrze, że nie dajesz się zaszufladkować do żadnej subkultury  ja też nie mam określonego modelu ubierania się  noszę się 'po swojemu' i jest mi z tym dobrze xD
|
|
|
09-14-2007, 18:50
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
Hehe Moony rozumiem  Jakoś nie mogę sobie ciebie wyobrazić z czarnymi włosami  A co do włosów to są piękne  (patrz wyżej) hehe  Absollutnie nie posądzam cie o pozerstwo  , pisze tylko, żę inaczej sobie ciebie wyobrażałam.
O matko ile tych emotek :bigeek: Musze się ograniczyć:yes:
|
|
|
09-15-2007, 20:38
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
Veela mnie zainspirowała XD.
Wczoraj mi się nudziło, więc wymalowałam się na takie 'emo' i oto efekt.
http://muniek93.fotka.pl
XD
Stopniowo będę wrzucać inne fotki również XD
Ach, cierpię na niedosyt Znajomych na fotce XD
|
|
|
09-15-2007, 21:07
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
hehe xDD
Moony ładnaś ^^ Świetne zdjęcie, inspirująco wyglądasz ;] No i brunetką jesteś, a ja blondynką...
cho89 zakazy w szkołach są tragiczne, żal mi tych ludzi co to wymyślają.. ok rozumiem, w szkołach są tapeciary, ale bez przesady. Chyba delikatnie wymalować się można? No i zmiana koloru włosów.. co to kogo obchodzi? A tym bardziej nauczyciela.
Veela czekamy na foty ^^ na pierwszej stronie tego tematu masz wszystko napisane ;] A emotki.. rzadko używam, sprawa gustu xDD
|
|
|
Zasady postowania
|