|
12-15-2007, 13:33
|
|
|
Senior Member
|
RE: *Śmierciożercy*
Wrr.. Ostatnio mam dziwne problemy z netem.. Coś mu się merda i nie chce chodzić. A jak już chce chodzić to strona mi nie działa.. XD Nie wiem , mam nadzieję, że teraz już będzie dobrze ; )
*wchodzi
*rozklada się na kanapie i włącza tv
|
12-15-2007, 18:52
|
|
|
Super Moderator
|
Adzilla, zdarza się. Też mam nadzieję, że już strona będzie Ci działać i pomożesz nam, chociaż w małym stopniu podnieść ten temat.
Nie piszę dalej naszego opowiadania, bo czekam na post Angeli ;]
|
|
|
12-16-2007, 21:35
|
|
|
Urodzony, by rządzić światem
|
//skasowałam posta i dałam jeszcze raz bo może go nie zauważyliście xDD//
-nie, nie mówiłaś ale jakoś to przeżyje... mamy dostać wsparcie? gdzie? kiedy? jestem pewna, że poradzimy sobie same... w końcu tyle już misji razem przeszłyśmy... tylu ludzi zabiłyśmy... to dla nas pestka.
*zwróciła się do Lestrange i wycelowała różdżką w nieznajomą*
-przedstawiaj się albo żegnaj, mogę Cię zabić bez mrugnięcia okiem... ale wolałabym wiedzieć kto jest moją ofiarą
*zagroziła i uśmiechnęła się podle*
~
Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy o własnej wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!
~
Do You want to get to know me? I'm sorry... You can't... I'm available only for "friends" and popular persons...
Cały mój profil
|
|
|
12-16-2007, 21:40
|
|
|
Super Moderator
|
Ja zauważyłam, ba, nawet przeczytałam, ale mi się pisać nie chciało... xD
Weź, ja nie wiem jak mam pisać :bigrazz: Bo troszkę się namieszało. Czy mam pisać w imieniu tej dziewczyny, jeszcze kogoś innego, czy jako nie wiem, narrator? xD
Dawaj adreeeeeeees! xP.
|
|
|
12-16-2007, 21:50
|
|
|
|
ja też nie wiem jak chcesz tak pisz xDD
Adres to moze lepiej na gg xDD
i Ty mi podaj pierwsza!!! bo ty potem nie dasz =(
udzielac się ludzie xDD
~
Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy o własnej wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!
~
Do You want to get to know me? I'm sorry... You can't... I'm available only for "friends" and popular persons...
Cały mój profil
|
|
|
12-16-2007, 22:41
|
|
|
Super Moderator
|
No ja się udzielam, a ja to normalnie za 10 Śmierciożerców jestem :bigrazz:.
Angela stała nieruchoma nadal celując różdżką w nieznajomą. Wszystko wydawało się takie dziwne. Jakby zatrzymał się czas. Sowy ucichły, gwiazdy przestały mrugać, w krzakach zrobiło się pusto. Nie było już tego szelestu, gdy krety wystawiały główki ponad powierzchnie ziemi. Wiewiórki przestały przeskakiwać z drzewa na drzewo. Zrobiło się ciemniej i jeszcze mroczniej, gdy zza jabłoni [xD] wyszła zakapturzona postać [już druga w tej historii xD]. Kierowała sie w stronę Angeli, Lestrange i nieznajomej. Dziewczyny trochę spanikowały, aż jdnej z nich wypadła z kieszeni żółta kredka. Nie zważając na panującą sytuacje podniosła ją i rzuciła krórko, że ma ją dla Jadka. Człowiek był coraz bliżej i bliżej, aż w końcu stanął tak, że zrobił się kwadrat xD.
Miał dziwne, okrągłe okulary, czarne łosy, debilną bliznę na czole, a w ręku mapę Huncwotów...
Nie mogłam niczego innego wymyśleć xD
|
|
|
12-16-2007, 23:47
|
|
|
|
-nie no tego już za wiele!!!
*krzyknęłam*
-Potter?! no to może ta druga to szlama Granger co??
*wykrzyczała w stronę dwóch zgromadzonych osób*
-no co jesteś jej przyjacielem?
*zwróciła się do chłopaka trzymając różdżkę nadal przy krtani dziewczyny*
-mogłaby ją teraz zabić i co?
*znów zadała pytanie chłopakowi a dziewczyna, którą napastowałam się nie odzywała*
//fajnie jest xDD ty jesteś za 10 to ja za 25 :P//
~
~
Cały mój profil
|
|
|
12-17-2007, 13:49
|
|
|
|
//o boze... a ja ciagle jestem w elicie... chwala bogu, nie bylo mnie tu cho cho//
//ale szczerze mnowiac nie mam ochoty w ogole wchodzic na hpnet... bo ze starymi.. mam gg..//
//ale troche mnie boli, ze mi ta strona nie wchodzi w moim kompie... teraz jestem na dodatkowej infie i mozna pograc... a zawsze jak mozna pograc to wchodze tu//
//Dzuiedzic, jestem ci wdzieczna ze jeszcze jestem w elicie... ale... ja chce byc w niej, ale chyba juz nie bede na stronce... pozostanetylko wspomnieniem... xD (boze, co ja mowie?!) xD//
//ale tak na serio,... mozesz mnie wywalic z elity... a mozesz zostawic na znak.. w sumie nie wiem jaki   //
//mam gg, jakby co to mam je w profilu, prosze piosac, nawet bez p-owodu, brtkuje ni starej elity....//
//dobra nie bede was przynudzac... zreszta... ojj nic//
//wy sie tu bawicie a ja... ale nie mam do was zalu ani nic.
Dzieki za uwage//
//bye ;**//
PS moze jeszcze kiedys wpadne...
*wychodzi z kwatery*
|
|
12-17-2007, 19:19
|
|
|
Fanatyk, niegroźny
|
Ho, ho, ho jak dawno mnie tu nie było ...
/Ze wzruszeniem sięga po chusteczkę/
Nie wiem co ci nauczyciele sobie myślą. Ja już nie wyrabiam. Jakieś stresy mam. Raz komórka mojego brata zadzwoniła (w weekend) a ja byłam święcie przekonana, że to budzik i, że zaspałam do szkoły, że dostanę pałę bo sprawdzian mnie ominie. W ogóle nie mogę zasnąć wieczorami bo się martwię, że się nie nauczyłam ... Bosz... po nocach chemiczka mi się śni i w ogóle ...
Tak więc nie mam na nic czasu. Dla stronki też nie ale zawsze znajdę jakąś godzinkę albo więcej dziennie by wejść na hp.net.pl tak więc nie mogę obiecać, że będę tu zaglądała codziennie. Z resztą to widać po moich stałych nieobecnościach ... xD^^
|
|
|
12-17-2007, 20:23
|
|
|
|
omg^^ wszyscy tacy zapracowani, się martwią ocenami a ja po 10h na kompie siedzę^^ w szkolę za good nie jest ale na drugie półrocze spróbuje popoprawiać oceny. Wywiadówkę mam w czwartek ale nie mówię mamie bo bym święta miala zrąbane a tak to w sylwka zaszaleje i będę sobie na hp.net siedziała w wolny czas xD oki powtarzam mój poprzedni post i dopiszę coś bo opowiadanko musimy kontynuować xDD
-nie no tego już za wiele!!!
*krzyknęłam*
-Potter?! no to może ta druga to szlama Granger co??
*wykrzyczała w stronę dwóch zgromadzonych osób*
-no co jesteś jej przyjacielem?
*zwróciła się do chłopaka trzymając różdżkę nadal przy krtani dziewczyny*
-mogłaby ją teraz zabić i co?
*znów zadała pytanie chłopakowi a dziewczyna, którą napastowałam się nie odzywała tylko patrzyła wymownie na swojego towarzysza*
*zerknęłam na ułamek sekundy na Lessi ale zaraz odwróciłam wzrok z powrotem aby "laska", którą pilnowałam nie znikła mi z pola widzenia*
~
~
Cały mój profil
|
|
|
Zasady postowania
|