|
09-15-2007, 21:11
|
|
|
Urodzony, by rządzić światem
|
RE: Nasze RL gęby =)
heh Moony wiesz, a do nas na trening przyszla taka jedna... patrze na nią... i mysle : nie... o boze, ona wygląda jak Moony!!!!! NIe wierze!!! Chyba sie zaraz zapytam jak ma na imie!
Okazało sie, ze t jakaś Kaska. ale identyczna, tylko chyba troche niższa
EDIT: a ta fotka... eee... nie ze...oj dobra.. dla mnie tak wyglądasz... strasznie. tylko sie nie obraź... ja nie jestem przyzwyczajona do TAKIEGO wygladu... wczesniej ładniej wygladalas... i w ogole bym nie poznala ze to ty!
|
|
09-15-2007, 21:21
|
|
|
|
Cytat:
|
U nas nie zwracają uwagi na drobne makijaże typu tusz i troszkę konturówki. Ale nie tapeta - wtedy do kibla u nas odsyłają. A przynajmniej tym straszą XD
|
No to masz lepiej niż ja miałam. W moim byłym gimnazjum byli nauczyciele, którzy nie pozwalali nawet na ODROBINĘ kredki czy tuszu. Najlepsza była historyca - jak raz nie pomalowałam oczu to podeszła do mnie Z LUPĄ xD. Ale teraz jestem w moim boskim liceum, a tu wszystko można ;).
|
|
|
09-15-2007, 21:25
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Cytat:
|
Y-y... Bez ogólników xD U nas nie zwracają uwagi na drobne makijaże typu tusz i troszkę konturówki. Ale nie tapeta - wtedy do kibla u nas odsyłają. A przynajmniej tym straszą XD A co do włosów to moja kumpela w wakacje zmieniła się w blondynkę, a naturalne ma brązowe. Ale nie czepiali się. Bądź co bądź zmieniła kolor w wakacje ;] A poza tym u nas za pewne ukaraliby za na przykład różowe pasemka. Coś w tym stylu ^^ Albo jakby się ktoś do Wiśniewskiego chciał upodobnić... xD]
|
Nie chce, zeby ktoś się do Wiśniewskiego upodabniał czy coś xDD Po prostu jak ktoś chce zmienić kolor włosów, to powinna być jego sprawa.
U nas zakazują nawet najdrobniejszy makijaż, a jak taki widzą (bo przyglądają się perfidnie dziesiec minut, żeby cokolwiek zauważyć) to wysyłają do łazienki. Przynajmniej są takie 3 okropne nauczycielki.. Reszta jest ok ^^
|
|
|
09-15-2007, 21:28
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Cytat:
No to masz lepiej niż ja miałam. W moim byłym gimnazjum byli nauczyciele, którzy nie pozwalali nawet na ODROBINĘ kredki czy tuszu. Najlepsza była historyca - jak raz nie pomalowałam oczu to podeszła do mnie Z LUPĄ xD. Ale teraz jestem w moim boskim liceum, a tu wszystko można .
|
Limonka, w takim razie ja ejstem w trzeciej gimnazjum i własnie tak mam. Zabraniają wszystkiego nawet ciupenieczke czego kolwiek ;]
|
|
|
09-15-2007, 21:32
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
Cytat:
E-Vaire napisał/a:
Moony nie mogłabyś wrzucić na Shacka? Cholera, bardzo chce zobaczyć tą fotę, a mi fotka.pl w ogóle nie włazi. Nie wiem dlaczego.
|
Ależ proszę: *nie ma* xD
^^
W mojej szkole też nie można się malować. Ja i tak bym się nie malowała - bo to by oznaczało wstawanie baardzo wcześnie XD.
Jest u nas taka jedna... Trzeci rok chyba chodzi do 1. klasy, a jej tapeta waży chyba więcej niż ona sama. Oczywiście nie można powinąć, że ta dziewoja wygląda jak ostatnia... no właśnie.
|
|
|
09-15-2007, 21:35
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
moony u nas jest taka tragiczna jedna.. farbowana, tleniona blondynka.. tapety więcej niż mózgu i oczywiście róż na powiekach. Aha i najlepsze-
zimą, kozaczki (szpilki) na piętnasto centymetrowym obcasie, kiedy jest mróz i oblodzone chodniki xDD
|
|
|
09-15-2007, 21:37
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
E-Vaire zdziwiłabyś się, one za wszystko karają xDD (bo to głównie nauczycielki, nie nauczyciele.. im to sie nawet podoba ^^)
|
|
|
09-15-2007, 21:46
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
E-Vaire ta jedna dziewczyna z mojej szkoły jest po prostu śmieszna. Nie no, zeby zimą w szpilkach po lodzie? trzeba mieć coś nie tak xDD Chociaż nie. Nie jest śmieszna. Jest żałosna ^^ Porażka normalnie.. jest tak SZTUCZNA.. I w dodatku na siłę stara się być miła, rzucając tekstami "słońce ty moje" czy tym podobne.. ;p
A unas jest czterech facetów bodajże- od matmy, od muzyki, od infy, od histori i wosu i niemieckiego xDD
|
|
|
09-15-2007, 21:59
|
|
|
Senior Member
|
ufff.. jak chodziłam do gimnazjum, to niektóre nauczycielki czasem rzucały jakieś głupie komentarze, jeśli jakaś dziewczyna miała np. różowy cień, długie czerwone paznokcie czy mocno zmieniony kolor włosów.. ale na komentarzu się kończyło ;P nie wyobrażam sobie, żeby nauczyciel kazał iść do łazienki zmyć makijaż ;|
teraz jestem w liceum i mam pełną swobodę. znaczna większość dziewczyn się maluje.. oczywiście zdarzają się typy słodkich-idiotek w stylu barbie, które z tym make-upem grubo przesadzają..
jednak cieszę się, że mam tą swoją wolność osobistą i mogę zrobić ze swoją własną twarzą, co mi się tylko podoba
|
|
|
09-16-2007, 11:54
|
|
|
|
U mnie gimnazjum nie było jakiś większych problemów z powodu oryginalnego wyglądu.
Miałam ludzi w dredach, okolczykowanych, wytapetowanych, wydziaranych... i nic, czasem może jakieś głupie komentarze, ale tak to nie. Ja nigdy z powodu makijażu czy szamponetek nie miałam żadnych nieprzyjemności..
LO... Luuuuz wszystko możę, nikt nic nie mói ;]
Moony, jesteś taka Imoł xD świetna fota, a najlepsza to chyba mina^^
|
|
Zasady postowania
|