Wróć   HPN.pl > Pozostałe > Gry i zabawy...

Odpowiedz

Narzędzia tematu Wygląd
Stary 11-14-2009, 10:06   #521
szkarlatyna
Fanatyk, niegroźny

szkarlatyna na Harry Potter Forum

Domyślnie

^ Nie spotkałam się za bardzo z ludźmi, którym by to przeszkadzało, że ktoś nie jest markowo ubrany, ale na pewno bym ich nie polubiła.
< Siedzę skulona na krześle i czekam aż ktoś przyjdzie i będzie kazał mi się wziąć za jakieś zajęcie.
v Najlepszy koncert, na jakim byłeś/aś?
Nasz umysł odkrywa fakty wciąż na nowo; tyle razy przeżywamy je w myślach, że po pewnym czasie nie wiemy już, czy zdarzyły się naprawdę, czy też wymyśliliśmy je, za każdym razem odrobinę upiększając kolejne sceny, dodając szczegóły tu czy tam, aż obraz mentalny zaczyna całkowicie odbiegać od rzeczywistości.
szkarlatyna jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 11-14-2009, 10:18   #522
mimid
Super Moderator

mimid na Harry Potter Forum

Domyślnie

^ Nie byłam na wielu koncertach, ale najfajniej było chyba na 'Akurat' rok temu ;].
< Właśnie włosy umyłam, teraz będę robić zadania z matmy, uczyć się angielskiego, albo coś z polskiego rozwiązywać. Mam książki, mam książkii.. =d
v Ponawiam.
Stary 11-14-2009, 10:27   #523
Sarahis
Super Moderator

Sarahis na Harry Potter Forum

Domyślnie

^ Wszystkie, na których byłam, były do dupy : ).
< Placebo.
v Nie chce mi się wymyślać... Lubisz Święta Bożego Narodzenia? Dlaczego?

"Mój związek się zakończył. A dokładniej, zniknęły moje koty, które były dla mnie jak dzieci, co nie każdy będzie w stanie zrozumieć. Nie jestem osobą, która jest w stanie odnosić się emocjonalnie do żywych istot, ale byłem bardzo przywiązany do swoich kotów, być może dlatego, że były jedynymi ludźmi, którzy nie mogli mnie osądzić, bo nie potrafią mówić."
Sarahis jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 11-14-2009, 10:33   #524
mimid
Super Moderator

Domyślnie

^ Jak byłam młodsza, to uwielbiałam, chyba jak każdy mały dzieciak. Jeszcze tak ze 2-3 lata temu. Teraz nie czuję już tej atmosfery, nie odliczam dni od pięciu miesięcy wcześniej. Jasne, jest w miarę fajnie, ale to nie to samo. Ludzie się zmieniają. W tym roku już w ogóle będzie zjebanie. Haha, pierwszy raz od 12 lat bez babci, dziadka i Kacpra [no, z K. od 7]. Suuper.
< .
v Ta, ponowię.
Stary 11-14-2009, 10:38   #525
aga_13
Świr wymagający opieki

aga_13 na Harry Potter Forum

Domyślnie

^ No jaasne, że lubię. Powiem nawet, że to moje ulubione święta. Dlaczego? Bo mają niesanowitą atmosferę i tradycję. Są takie rodzinne. No i ta choinka, kolędy, prezenty, wigilia... już nie mogę się tego wszystkiego doczekać.
< Sms-a właśnie wypisuję.
v Jakich cech swojego charaktegu chciał(a) byś się koniecznie pozbyć? Czy może wszystkie ci pasują?

Albus Dumbledore
aga_13 jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 11-14-2009, 10:43   #526
mimid
Super Moderator

Domyślnie

^ Nie chciałabym zmieniać niczego w swoim charakterze ;]. No, mogłabym być odrobinę mniej nerwowa. Ale to mi aż tak nie wadzi.
< .
v Podobasz się sobie? o wygląd mi chodzi.
Stary 11-14-2009, 10:52   #527
szkarlatyna
Fanatyk, niegroźny

szkarlatyna na Harry Potter Forum

Domyślnie

^ Zależy, jak wyglądam ;] Ogólnie uważam, że pięknością nie jestem, ale też jakąś ostatnią paskudą też nie. Ale ostatnio nawet polubiłam swój wygląd, ale i tak zależy to przeważnie od mojego humoru.
< Gram w chińczyka ; D ale teraz sobie przerwę zrobiłam.
v A ponawiam
Nasz umysł odkrywa fakty wciąż na nowo; tyle razy przeżywamy je w myślach, że po pewnym czasie nie wiemy już, czy zdarzyły się naprawdę, czy też wymyśliliśmy je, za każdym razem odrobinę upiększając kolejne sceny, dodając szczegóły tu czy tam, aż obraz mentalny zaczyna całkowicie odbiegać od rzeczywistości.
szkarlatyna jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 11-14-2009, 10:52   #528
Sarahis
Super Moderator

Sarahis na Harry Potter Forum

Domyślnie

^ Hmm... Zależy. Jest dużo rzeczy, które w sumie chciałabym w sobie zmienić w tym moim "wyglądzie" : D. Chciałabym mieć mniejsze oczy. I brązowe. I po tym jak farbowałam włosy na czerwono, a później na ciemny blond, to włosy mi zmieniły kolor, tzn. zciemniały. Chciałabym, żeby były jaśniejsze. Na razie to taki orzechowy brąz jest, z mieszanką blondu i miedzi xd. A chciałabym mieć konkretny kolor włosów. I usta. Chciałabym mieć większe. I chciałabym nie mieć piegów. I mieć 170 cm... No więc ogólnie podobam się sobie średnio.
<.
v Ponawiam.

"Mój związek się zakończył. A dokładniej, zniknęły moje koty, które były dla mnie jak dzieci, co nie każdy będzie w stanie zrozumieć. Nie jestem osobą, która jest w stanie odnosić się emocjonalnie do żywych istot, ale byłem bardzo przywiązany do swoich kotów, być może dlatego, że były jedynymi ludźmi, którzy nie mogli mnie osądzić, bo nie potrafią mówić."
Sarahis jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 11-14-2009, 11:00   #529
aga_13
Świr wymagający opieki

aga_13 na Harry Potter Forum

Domyślnie

^ Nie. Nie znoszę swojego wyglądu. Podobnie jak Sarahis, nie lubię swoich piegów. Włosy są prawie rude, ale nie kolor mi w nich przeszkadza, tylko to że są krótkie i strasznie cienkie. Oczy mogły by być ciemniejsze. A, i mogłabym mieć mniejszy nos.
< Wściekam się na siostrę, że marudzi o latpa.
v Ja też ponowię.

Albus Dumbledore
aga_13 jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 11-14-2009, 11:02   #530
mimid
Super Moderator

Domyślnie

^ Twarz mi pasuje, mogłabym mieć trochę większe oczy i mniej zadarty nos, ale nie przesadzajmy. Włosy lubię, ładny kolor, nie są grube, ale jest ich baardzo dużo, więc jest okej. Mam cholernie jasną cerę i jest to niby plus, ale zajebiście łatwo się czerwienię. A to irytuje. Chciałabym mieć szczuplejsze uda. Nienawidzę swoich ud, argh. Ale ogólnie nie jest źle^^.
< .
v Czy kiedykolwiek bałaś/bałeś się, że wpadniesz w depresję?

Ostatnio edytowane przez mimid : 11-14-2009 o 11:04.
mimid jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Odpowiedz

Zasady postowania