Cytat:
|
Limonka szczerze wątpię żebym cię czymkolwiek rozbawiała ;] Wiesz czym jest w ogóle 'rozbawienie'? Moim zdaniem myślałaś tylko, że po raz kolejny możesz się przywalić.
|
Ojj, czepiamy się słówek? Więc, do twojej wiadomości, nie pisałabym, że mnie rozbawiłaś, gdyby rzeczywiście tak nie było. Z resztą, akurat twoje posty śmieszą mnie od dawna, w szczególności gdy próbujesz na siłę do czegoś się doczepić. A jeżeli już zasugerowałaś, że nie znam znaczenia słowa "rozbawić", pójdę w twoje ślady... byłabyś łaskawa wyjaśnić znaczenie wyrażenia "się przywalić", bo ja takowego nie znam, podobnie jak słownik.
Cytat:
|
To dziwne, że jak kilka razy ktoś napisał coś na poziomie 2-latka to się nie odzywałaś. Wyprzedzę myśl kogokolwiek - Ja piszę na tym poziomie? No cóż, z pewnością taki ktoś nie zna takowego.
|
Bo dyskusja z ludźmi na poziomie 2-latków mnie nie bawi. Za to posty kogoś kto wydaje się być inteligentny, a czasem pisze kompletne bzdury, owszem.
Cytat:
|
Zamiast się zamknąć to po prostu się przywalasz chociaż ten temat o jest zdaje się o fotkach, a nie o wypowiedziach o fotkach.
|
Mój komentarz odnosił się również do czyjegoś zdjęcia. W znaczeniu, że nie zgadzam się, jakoby tamta osoba wyglądała jak emo. Skomentować zdjęcie chyba mogę? A ty jako osoba czepiająca się wszystkiego i wszystkich nie powinnaś nikomu sugerować zamknięcia się.
Teraz znajdź sobie w moim poście jakieś literówki albo błędy, będziesz miała do czego się doczepić. Albo jeszcze raz przypomnij wszystkim, że założyłam temat o nazwie "Idioci i spamerzy". Albo ogólnie rozpisz się, jacy to wszyscy admini, włącznie z Krico są "be" i niesprawiedliwi, hmm?