Wróć   HPN.pl > Harry Potter > Filmy

Odpowiedz

Narzędzia tematu Wygląd
Stary 07-26-2007, 12:28   #51
Blood Brother
Czytelnik horoskopów

Domyślnie RE: Który film najgorszy?

Goga13 kieruje to do ciebie ja tez mialem okazje ogladac 5 czesc ale jakos mnie nie zaskoczyla :d fakt jest dobra ale jak dla mnie za krotka
Blood Brother jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 07-30-2007, 23:01   #52
Hermiona_granger_hogwart
Junior Member

Wyślij wiadomość przez MSN do Hermiona_granger_hogwart

Cytat:
kc napisał/a:
4 część jest do bani
wiesz, mi też 4 część nie przypadła zbytnio do gustu, ale ogólnie nie jest taka zła
A najmniej lubię część pierwszą i drugą, ale to chyba dlatego, że znam je prawie na pamięć, bo już je tyle razy oklepałam... Same w sobie nie są złe - po prostu znudziły mi się
Hermiona_granger_hogwart jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 08-01-2007, 01:10   #53
PATRONUS ROGACZ
Junior Member

Jak dla mnie to najgorszą częścią jest KAMIEŃ FILOZOFICZNY gdyż tam cała magia która tak naprawde tkwi w tej opowieści o HARRYM POTTERZE zresztą bardzo lubiana także przeze mnie ,jest bardzo mało ukazana. Porównajmy ją z ZAKONEM FENIKSA np. Walka Harrego w pierwszej części z Quilerem a w piątej z Śmierciorzercami. (bezporównania). Jak dla mnie to najgorsza część ze wszystkich pięciu narazie nagranych to KAMIEŃ FILOZOFICZNY potem KOMNATA TAJMNIC następnie WIĘZIEŃ ASKABANU kolejna to CZARA OGNIA a na 1 miejscu poprostu genialna część ZAKON FENIKSA.
PATRONUS ROGACZ jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 08-01-2007, 10:22   #54
Judit
Junior Member

Wyślij wiadomość przez MSN do Judit

Wszystkie mi się podobały Do Kamienia pochodzę tak sentymentalnie I znam teoretycznie całe sceny na pamięć Więzień jest dobrze zrobiony, mało pominięto... W Czarze strasznie dużo pozmieniali, ale jest chyba najzabawniejszy, a Zakon był jak dla mnie genialny.. Dlatego najmniej lubię chyba Komnatę :P Nie żeby mi się nie podobał, ale dubbing.. głos Harry'ego i Hermiony zupełnie nie pasuje :P I jakoś tak najmniej go lubię :shy:
Judit jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 08-06-2007, 11:53   #55
Shaman
Praktykant Voodoo

Wyślij wiadomość przez MSN do Shaman

Ja tam najwolę CO. To fakt, że dużo pozmieniali i pominęli lecz to co już zostało pokazane było świetne. Z Zakonem jest ten sam problem. A nie jest on moim ulubionym filmem tylko dlatego, że bardzo rozczarował mnie koniec (gdzie się podziała ucieczka przez te wszystkie komnaty departamentu tajemnic - to była moja ulubiona część książki i bardzo mi tego w filmie brakowało, no i do tego zmieniona śmierć Syriusza). Pierwszej i drugiej części za bardzo nie lubię ale to chyba dlatego, że po prostu z nich wyrosłem (pamiętam, że gdy je po raz pierwszy oglądałem to bardzo mi się podobały). No a trzecia to po prostu dobrze nakręcony film i w miarę dokładnie odwzorowana treść książki tylko, że zupełnie inaczej sobie wyobrażałem Lupina. We wszystkich częściach można się do czegoś przyczepić no ale kino rządzi się swoimi prawami.
Shaman jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 08-06-2007, 12:50   #56
Dafney
Junior Member

Mimo, że 3 i 4 część są najbardziej nie takie jakie powinny względem treści to tak naprawdę te filmy najbardziej przypadły mi do gustu (w szczególności Czara Ognia) - oryginalnie prawda?
Najbardziej jednak rozczarowała mnie chyba Komnata Tajemnic. Mało nie dorób ale i mało w ogóle czego kol wiek xD Nie podoba mi się grafika i ogólnie naj mniej sprawiła mi radości ta część - choć też była nawet spoko.
Dafney jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 08-06-2007, 16:26   #57
AsiaKlak
Junior Member

Najgorszym filmem była Czara Ognia. Strasznie okrojona, to było widać. Raz się dzieje to, potem to, za chwilę znowu coś innego. Żadnego powiązania. Masakra.
AsiaKlak jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 08-07-2007, 13:00   #58
klonik
Member

Wyślij wiadomość przez MSN do klonik

Ja myślę, że najgorzej wypadł film o ZF. Jakoś to wszystko się ze sobą nie łączyło,a już nie mówiąc ile rzeczy wogóle nie było. Przecież Ron i Hermiona zostali prefektami, uważam że to było ważne, a w filmie pustka. Tak samo z Quiditchem i Ronem, jako obrońcom... Achh, szkoda gadać =/ Strasznie się rozczarowałam.
klonik jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 08-16-2007, 20:23   #59
kamilka_jk
Junior Member

Wyślij wiadomość przez MSN do kamilka_jk

ja kocham harrego pottera i czre ognia...az sie poplakalam na koncu....niestety nie obejzalam zakonu...ale z tego co slyszalam to chyba za wiele nie stracilam....ogladaliscie 15 sierpnia na tvn hp i kamien filozoficzny????fajny nawet ale troche....dziwny...wszyscy sa tacy mali i ten film jest jakis taki malo prawdziwy....
kamilka_jk jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 08-28-2007, 00:26   #60
Litha
Junior Member

Wyślij wiadomość przez MSN do Litha

5... totalne dno. Toż to nie był film, a jakiś marny zlepek trailerów.. Aż brak mi słów. Ale tak to jest jak się taki film daje komuś niedoświadczonemu, niestety... a książka miała taki potencjał..
Litha jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Odpowiedz

Zasady postowania