Wróć   HPN.pl > Harry Potter > Aktorzy

Odpowiedz

Narzędzia tematu Wygląd
Stary 01-02-2008, 15:32   #61
Cho_
Junior Member

Domyślnie RE: Najmniej pasujący aktor...

Belatrix jest świetna, ale Tonks to tragedia. W mojej wyobraźni był szaloną nastolatką (oczywiście z wyglądu:lol: )A tu nie uśmiechająca się kobieta:no: No i jeszcze fryzura powinna mieć szaloną fryzurkę, a nie rozpuszczone blond włosy, które czasem zmieniają kolor
Cho_ jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 01-02-2008, 20:13   #62
herma_007
Fanatyk, niegroźny

herma_007 na Harry Potter Forum

Mnie nie podobała się odtwórczyni roli Fleur, ogólnie jest dość doświadczoną osobą, ale każdy ma inne gusta i mnie się nie spodobała. Ale nie wiem dlaczego nie podobała wam się rola Dolores? Przecież to było zabawne, a zarazem świetne ...
herma_007 jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 01-02-2008, 21:35   #63
Symmetry
Junior Member

Przede wszystkim filmowy Lupin. O bogowie o_O' Jak go zobaczyłam, to myślałam, że spadne z krzesła (po tym jak zorientowałam się kto to jest.). Ten wąsik mnie dobija /:
Syriusz miał być zabójczo przystojnym facetem w średnim wieku. Ok, wiek się zgadza, ale gdzie ta ładna buźka?
Odtwórczyni roli Ginny jest do bani. Nie będę powtarzać czemu bo już inni to powiedzieli.
Symmetry jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 01-12-2008, 17:46   #64
FleurEvans
Senior Member

Domyślnie RE: sktor

Mnie też Umbridge kompletnie nie pasowała do filmu. Zupełnie inaczej ją sobie wyobrażałam. W książce była mała, gruba, miała pełno pierścionków, obwisłe usta ropuchy i...w ogóle inna niż w filmie. W filmie była chuda, z jednym czy dwoma pierścionkami i , że tak powiem, wąskie usta. Jedyne podobieństwo to to, że i w filmie i w książce była mała i różowa...
FleurEvans jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 01-28-2008, 19:08   #65
fossy
Junior Member

Wyślij wiadomość przez MSN do fossy

Po pierwsze: Syriusz. Oldman jest świetnym aktorem i naprawdę nic do niego nie mam, ale po prostu całkiem inaczej wyobrażałam sobie tę postać. Następnie Fleur... Odtwórczyni roli ma ładną, ale przeciętną buzię, na dodatek sprawia dla mnie wrażenie zbyt szorstkiej, jak na dziewczynę, która ma w sobie coś z wili. Poza tym... po pierwszym filmie przeszkadzała mi Hermiona, ale teraz nie jestem po prostu w stanie wyobrazić sobie nikogo innego w tej roli!
fossy jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 02-07-2008, 13:49   #66
Ania 95
Senior Member

Wyślij wiadomość przez MSN do Ania 95

kamil938, po pierwsze piszemy "Draco Malfoy". Ale Draco przecież nie jest aktorem. Dracona Malfoya gra, nie kto inny, jak Tom Felton. Uważam, że robi to bardzo dobrze i pasuje do tej roli. I z części na część wygląda lepiej.
Mi najbardziej nie basuje Bonnie Wright ( Ginny Weasley) i Clémence Poésy( Fleur Delacour). Fleur i Ginny miały być ładne, a one urodą nie grzeszą...
Ania 95 jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 02-12-2008, 18:17   #67
wero92nika
Czytelnik horoskopów

Wyślij wiadomość przez MSN do wero92nika

Natalia Tena - Tonks, sama nie wiem czemu,po prostu inaczej ją sobie wyobrażałam.
Frances de la Tour - Madame Maxime, w książce była opisana jako ładna,dostojna kobieta, a zrobili z niej jakieś wielkie, brzydkie babsko!
James Walters - młody Syriusz, zła charakteryzacja.
wero92nika jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 02-12-2008, 21:31   #68
nimfadora21
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy

Wyślij wiadomość przez ICQ do nimfadora21

Mi nie pasuje rola Ginny. w filmie bardzo zbrzydła. Szkoda, bo w książce wydawała sie ładniejsza. Rola Petera Pettigrew jest dla mnie nie dopasowana, ponieważ wydaje mi się za bardzo bajkowy w filmach. Do innych aktorów nie mam zastrzeżeń, są OK! Producenci próbują jak najlepiej dobrać aktorów.
nimfadora21 jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 02-12-2008, 22:39   #69
Alice_Gomez
Fan "Strefy 11" i tarota

Wyślij wiadomość przez MSN do Alice_Gomez

ja nie mogę ścierpieć Emmy Watson jako Hermiony... Nie, nie i jeszcze raz nie, nie pasuje... Syriusza, Remusa i Petera też wyobrażałam sobie inaczej, ale przyzwyczaiłam sie... No i jeszcze Dumbledore jest wg mnie źle dobrany...
Alice_Gomez jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 02-13-2008, 16:43   #70
Cassidy
Niepoprawny marzyciel

Cassidy na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do Cassidy

Hugh Grant rzeczywiście pasowałby do roli Gilderoya. Cóż trudne pytanie. Odtwórczyni Luny, na początku w ogóle mi nie pasowała do tej roli, ale z czasem się przyzwyczaiłam i ją polubiłam. Chociaż z pewnością mogę to stwierdzić, że znalazłoby się kilka aktorek, które lepiej by od niej zagrały. Jeśli chodzi o Snape'a to uważam, że w książce pani Rowling trochę się pomyliło, a w ilustracje jakie wykonywał(nie pamiętam kto) zakradły się drobne nieporozumienia, np. wąsy. Moim zdaniem Dolores prezentuje się znakomicie! Jest tak wredna i arogancka jak została opisana. Różowe ubranka, kotki i trele morele tylko ukrywają niesprawiedliwą i godną pożałowania osobę, jaka kryje się za tymi maskami. Trochę odbiegłam od tematu... Ginny mogłaby zagrać jakaś inna aktorka. Nie przypomina mi ona dziewczyny, za którą wszyscy chłopcy by się uganiali. Ale teraz już na te rozważania za późno... Cieszę się z tego, co jest.
"Jedynym, co daje morze, są porywiste podmuchy wiatru. I czasami szansa na poczucie się silnym. Nie wiem za dużo o morzu, ale wiem, że tak to już z nim jest. I wiem też, jak ważne jest w życiu niekoniecznie żeby być silnym, ale żeby czuć się silnym, zmierzyć się z samym sobą choć raz, choć raz znaleźć się w pierwotnym położeniu człowieka, całkowicie oślepiony i głuchy, bez niczego, co może ci pomóc, mając tylko ręce i własną głowę."

Ostatnio edytowane przez Cassidy : 08-20-2012 o 21:28.
Cassidy jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Odpowiedz

Zasady postowania