|
12-26-2007, 22:31
|
|
|
Fanatyk, niegroźny
|
RE: Księga skarg i zażaleń
Dzięki za odpowiedzi, powiem szczerze, że mi pomogłaś.
W razie wątpliwości, będę tu zaglądać. Dobrze, że jest ten temat , zapewne zauważyłaś, że ja podjęłam próby założenia podobnego, lecz, przez moją nieuwagę został zablokowany xD ...
|
|
|
01-07-2008, 18:43
|
|
|
Junior Member
|
To bardzo dobrze. Ja chciałam się poskarżyć na administratora - Thonks. Wysłałam artykuł, podałam źródło i... dostałam OSTRZEŻENIE! Proszę niech mi ktoś odpowie
( NIE THONKS )
|
|
|
01-07-2008, 18:55
|
|
|
Senior Member
|
A dlaczego nie ja? Przecież to ja sprawdzałam ten artykuł i najlepiej wiem co w nim było.
Jak już Ci mówiłam przez PW, autor musi coś wnieść od siebie do swojej pracy, a nie tylko wkleić odpowiednie fragmenty z wikipedii. Twój artykuł był całkowicie skopiowany, nie było NIC od siebie, więc dlaczego uważasz, że nie powinnaś dostać ostrzeżenia?
|
|
|
01-08-2008, 14:43
|
|
|
Urodzony, by rządzić światem
|
Całkowicie podzielam zdanie Thonks, podanie żródła nie wystarczy, to nawet nie o to chodzi, źródło wskazuje raczej na oparcie się danym tekstem, ale nie wiem jak opisać zerżnięcie całego tekstu z danej strony.
Nasza strona bazuje na tekstach autorskich, nagradzamy uzytkowników, nie za to, że znają możliwości 'kopiuj i wklej' ale za to, że chcą się podzielić swoimi przemyśleniami wymyślonymi samodzielnie.
Chcialaś zdania kogoś innego, to masz, choć wątpię, by zdanie jakiegokolwiek innego admina było odmienne.
|
|
01-09-2008, 17:24
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Yyy, mam pytanko: czy jakiś admin zablokował mi w jakiś sposób konto? Przedwczoraj miałam punktów 1255 i dzisiaj ze zdziwieniem zauważyłam, że mam tyle samo chociaż i wczoraj i dzisiaj pisałam na forum i SB. Dla wyjaśnienia xD - kichać na punkty, chcę tylko wiedzieć czy to nie jakaś kara xDD
PS - jak włączyć powiadamianie? xP
niewiele
tu
po
mnie
...
|
|
|
01-09-2008, 17:38
|
|
|
Super Moderator
|
Admini nie mogą 'blokować' kont ;p Zastanawiam się czy Krico to potrafi xD
|
|
|
01-09-2008, 17:54
|
|
|
|
E-Vaire, Ty akurat co admini mogą, a co nie, chyba wiedzieć nie możesz ^^.
Ale generalnie, Vayamess, błąd techniczny, albo może i mój, w każdym razie, naprawimy najszybciej jak się da ;).
|
|
|
01-09-2008, 18:21
|
|
|
Super Moderator
|
No tak, na pewno nie wiem co mogą a co nie.
Limonka, TY naprawisz? Nie żartuj sobie. Wy macie tylko kilka ikonek w 'Panelu' xD
|
|
|
01-09-2008, 19:27
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
E-Vaire i Limonko - dzięki za odp xPP
Już myślałam, że to Voldek się mści za "bezsensowne pytania" podczas konkursu, muahahah xDD
niewiele
tu
po
mnie
...
|
|
|
01-09-2008, 19:43
|
|
|
|
Cytat:
|
Limonka, TY naprawisz? Nie żartuj sobie. Wy macie tylko kilka ikonek w 'Panelu' xD
|
Cóż, skoro ja doprowadziłam do tego, że zablokowały się jej punkty, to ja spróbuję to odwrócić. To, że Ty miałaś parę ikonek w Panelu, nie znaczy, że inni również teraz tak mają.
Vayamess, nie, Voldziu Cię lubi xD.
|
|
|
Zasady postowania
|