|
01-11-2008, 22:08
|
|
|
Senior Member
|
RE: *Śmierciożercy*
Dziedzic wiesz sam zamiast tylko kłapać jadaczką byś też coś od czasu do czasu napisał, a nie nigdy Cię nie ma, nic Ci nie pasuje... :/ Też zaczynasz mnie wkurzać, wiesz? Nie? To właśnie się dowiedziałeś. Na początku września mieliśmy kończyć historie o misji dla CP, Ciebie nie było, czekaliśmy i tak do tej pory nic nie skończyliśmy :/. Więc łaskawie tez się zainteresuj. jak byś nie zauważył, zrobiliśmy lodowisko, robiliśmy ciasto, no i różne inne rzeczy, a nie tylko oglądanie TV :/.
|
|
|
01-11-2008, 23:54
|
|
|
Urodzony, by rządzić światem
|
Sherry co to misja CP?? nie widziałam tego xDDD A wiesz ja chętnie zrobię taką misję ;] A poza tym chętnie bym napadła na Zakon ale ostatnio nie widziałam żeby ten temat się "odzywał". Jak zauważyłeś Dziedzic to my z Sherry staramy się podnieść poziom Śmierciożerców i stronki. Zrobiłyśmy turniej, myślę, że Śmierciożercy mogli by się wykazać i się zapisać. To mogło by być zarazem sprawdzenie jacy to oni są wyszkoleni^^ Teraz z Sherry robimy napad na bank! My się tu jeszcze jakoś trzymamy, a temat próbujemy rozbudować, ale mało osób się udziela a nie ma co pisać gdy Zakon nie funkcjonuje.
~
Od cnót Gryfonów, kretynizmu Puchonów i wiedzy o własnej wszechwiedzy Krukonów, chroń nas Slytherinie!
~
Do You want to get to know me? I'm sorry... You can't... I'm available only for "friends" and popular persons...
Cały mój profil
|
|
|
01-12-2008, 09:02
|
|
|
Senior Member
|
Misja dla Czarnego Pana xD. Nie no Angela, ale co my we dwie zrobimy? Ech... chociaż nie powiesz, bo są osoby na których polegać można^^. ja proponuje widowisko xD. walka dziedzica przeciwko Natalii xDD. Fajnie by było  , no i brechty xD. kto jest za?! xD
|
|
|
01-12-2008, 10:14
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
Sherry, myślisz że mnie to rusza że Cię denerwuję? Musze Cię zmartwić, bo mam to gdzieś. Nie wiem jak ty, ale ja po za stroną mam swoje życie. Ostatnio nie mam czasu, aby siedzieć w tyg. na komputerze. Temat prowadzę, ale na pisanie w nim nie zawsze mam czas!
|
|
|
01-12-2008, 10:38
|
|
|
Senior Member
|
Wiem, że masz to gdzieś tak jak ja mam ciebie^^. Wiesz każdy ma własne życie, ale wkurza mnie, że Patryka się czepiałeś, a ciebie dużo częściej nie ma :/. No i wiesz wpaść i napisać, że każdy coś źle robi raz w tyg czy dwa to nie sztuka xP.
|
|
|
01-12-2008, 11:25
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
Sherry, wybacz, ale to nie jest zależne odemnie. Muzę trenować, teraz dodatkowo uczyć się. Gdybym mógł, zdecydowanie dłużej siedziałbym na komputerze.
|
|
|
01-12-2008, 12:35
|
|
|
Junior Member
|
Ja pragnę należeć do szeregów Śmierciożerców.
Miały byś powody więc będą:
1. Jestem zła! Tak, tak! Jestem zła! A jak komuś coś nie w kolorki to... Tortury a potem malownicza Avada Kedavra!
2. Nienawidzę Zakonu Feniksa i Pottera-kretyna! Zakon Feniksa jest (cenzura) i marzę o tym żeby go zniszczyć. No sorry ale nie jesteśmy w jakiejś bajce i spójrzmy prawdzie w oczy: dobro nie zawsze wygrywa. Nie jesteśmy już dziećmi... No i zgodnie z moimi poglądami na świat, to właśnie Czarny Pan i Śmierciożercy są silniejsi.
3. Wiernie służyłabym Lordowi Voldemortowi! Z ochotą torturowałabym i zabijała na jego życzenie. MOgłabym zrobić dla niego wszystko!
4. Nienawidzę szlam i mugoli! Z takiego robactwa należy oczyścić świat! o łe! Szlamy są do niczego! Nie umieją czarować! A mugole są głupi i ślepi, nie widzą otaczającej ich magii. Nie uwierzą w magię nawet jakby czarodziej rzucił przy którymś z nich zaklęcie.
5. Nie należę do żadnego ZF czy GD. W życiu nie wstąpiłabym do żadnego z takich ścieków! Dobro<wzdryga się> jest dla frajerów XD. TAkich jak Potter.
Mam nadzieję, że podałam dostateczną ilość powodów. Ograniczyłam się do tych 5 powodów i mam nadzieję, że tyle wystarczy. Jak nie ma wszystkich przecinków to sorry ale się trochę spieszyłam :/
Z nadzieją, że zostanę przyjęta do tej świetnej organizacji,
Zua, poryta i zboczona,
Scrict!
XOXO
|
|
|
01-12-2008, 13:07
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
Bardzo ładnie napisane Scrit. Przyjmuję w szeregi śmierciożerców. Witamy  :shy:
|
|
|
01-12-2008, 16:01
|
|
|
Junior Member
|
XD dzięki, Dziedzic Gryffindora. A miałam wena i proszę bardzo XD... Zaraz dodamy do opisu, że jesteśmy w szeregach i... no jeszcze raz dzieki XD...
Pozdrowienia, Scrict
XOXO
|
|
|
01-12-2008, 16:23
|
|
|
Member
|
Cześć chciałbym należeć do grupy 'Śmierciożerców'.
Z góry Dzięki!
|
|
|
Zasady postowania
|