Wróć   HPN.pl > Pozostałe > Inne

Odpowiedz

Narzędzia tematu Wygląd
Stary 07-17-2008, 21:02   #81
Slayerka
Urodzony, by rządzić światem

Slayerka na Harry Potter Forum

Domyślnie RE: Sława

Cytat:
Nie, być może to, że artyści których cenię nie mieszkają akurat tam to czysty przypadek. ;P
Niech zgadnę: dziwnym trafem lubisz akurat wszystkie te osoby, które w Hollywood nie mieszkają. xD I tym samym dziwnym trafem wszystkie te, które tam mieszkają, mają coś na sumieniu. xD I na pytanie w związku ze mną nie odpowiedziałaś, a cisza znaczy zwykle najgorsze - czyli w tym przypadku nigdy nie mogę jechać do Hollywood *fajnie, ze zamierzałam xD*, by nasza Miss mogła mi wierzyć. xD Tak? :>

Cytat:
Owszem są, ale cóż to za garstka...
Może i garstka, ale są. ;] I moja SMG na szczęście się do tego zalicza, o! xD

Cytat:
A najbardziej mnie rozwala jak ktoś mówi, że Hollywood to miejsce gdzie mieszka nawięcej najpiękniejszych ludzi na świecie.
Cóż... Co prawda Ci najsławniejsi aktorzy, którzy grają w wielu filmach i o których się tyle mówi, do osób brzydkich na pewno się nie zaliczają, często biorą w tym udział operacje plastyczne. Może to i głupie <Twój post>, ale coś w tym jednak jest. Może nie najwięcej, ale dużo.
Slayerka jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 07-18-2008, 00:56   #82
Limonka

Limonka na Harry Potter Forum

Hmm... mnie osobiście irytuje takie krytykowanie sławnych ludzi i przypisywanie im jakichś idiotycznych etykietek. Kłamią? Oczywiście. Są fałszywi? Bardzo często. Robią sobie operacje plastyczne? Jasne. Jest dla nich ważny wygląd? Bez wątpienia. Mają potrzebę rozgłosu? Nie zaprzeczam. Zapominamy tylko o fakcie, że "zwyczajni" ludzie często zachowują się identycznie.
Limonka jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 07-18-2008, 05:19   #83
He who shall not be named
Fan "Strefy 11" i tarota

He who shall not be named na Harry Potter Forum

Moja odpowiedz co do pierwszego postu brzmi : Who cares about you're story?... Moich poprzednikow nazywasz zazdrosnymi i zakompleksionymi?Sama raczej masz kompleksy i odczuwasz potrzebe bycia zauwazona.Taka moja mala spekulacja ... szara myszko :rol:

Co do Grossa i "Strachu" blagam cie nie recenzuj ksiazek ktorych nie przeczytalas a jezeli (w co szczerze watpie) przeczytalas to nie zrozumialas.:yes:

W koncu "slawaaaa" omfg komu ona jest potrzebna?Chyba tylko jednostkom potrzebujacym ciaglego "dopingu", zyjacym z tego co mysla o nich inni (a raczej zyjacych dzieki temu ze inni o nich mysla).

Jeszcze jedna sprawa bo nie daje mi ona spokoju ... Patrzac na poziom twoich postow Miss zastanawia mnie czy gazetka "trzymala poziom"?
He who shall not be named jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 07-18-2008, 09:58   #84
Miss Bagwell
Praktykant Voodoo

Miss Bagwell na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do Miss Bagwell

Cytat:
W koncu "slawaaaa" omfg komu ona jest potrzebna?Chyba tylko jednostkom potrzebujacym ciaglego "dopingu", zyjacym z tego co mysla o nich inni (a raczej zyjacych dzieki temu ze inni o nich mysla).
Odnisłabym się w tej kwestii do posta Limonki.

Cytat:
Jeszcze jedna sprawa bo nie daje mi ona spokoju ... Patrzac na poziom twoich postow Miss zastanawia mnie czy gazetka "trzymala poziom"?
Wyrzymała skrabie po była najlepszą gazetką szkolną w moim mieście..A ja autorem najlepszego posta na tej stronie.

Reszty nie komentuje bo żal. B)
To the days I try to lose''
Miss Bagwell jest off-line   Odpowiedź z cytowaniem
Stary 07-18-2008, 11:01   #85
Limonka

Cytat:
Wyrzymała skrabie po była najlepszą gazetką szkolną w moim mieście..A ja autorem najlepszego posta na tej stronie.
Macie w mieście jakiś konkurs na gazetki szkolne?
Stary 07-18-2008, 14:02   #86
Miss Bagwell
Praktykant Voodoo

Cytat:
Macie w mieście jakiś konkurs na gazetki szkolne?
Dawno temu nasza lokalna gazeta coś takiego zorganizowała.Poza tym są też takie ogólnopolskie konkursy. Nie macie gazetki w szkole?
Stary 07-18-2008, 14:08   #87
Limonka

Cytat:
Nie macie gazetki w szkole?
Cóż, ja nie miałam. Tzn, miałam w podstawówce, sama prowadziłam, ale potem już nie. xD

Btw, tak z ciekawości, w tej gazetce ktoś poprawiał wszystkie Twoje błędy, literówki, interpunkcje itd.? xD
Stary 07-18-2008, 14:10   #88
Miss Bagwell
Praktykant Voodoo

Cytat:
Btw, tak z ciekawości, w tej gazetce ktoś poprawiał wszystkie Twoje błędy, literówki, interpunkcje itd.? xD
Owszem, ale na pewno nie miałbyby tyle roboty co z He who shall not be named. xD

Zresztą liczy się talent, a nie błędy. Nawet wielcy pisarze je robią bo przecież po to każda książka przechodzi przez kilka etapów korekty.
Odpowiedz

Zasady postowania