|
03-24-2009, 17:43
|
|
|
Junior Member
|
Strasznie dużo zależy od jej charakteryzacji, tzn w niektórych filmach/ bardziej zdjęciach wygląda super, ale w większości coś nie gra :/ Albo zły makijaż/fryzura, albo ( za zwyczaj) jej kontrowersyjny gust jeśli chodzi o ubiór. Ale według mnie robi się coraz ładniejsza, i jak przestaje eksperymentować z ubraniami to wychodzi bardzo ciekawa mieszanka ^^
PS. Oczywiście opisałem jej wygląd zewnętrzny, bo jesli chodzi o zdolności aktorskie to uważam , że ma ona jeszcze TROCHĘ do nadrobienia, ale nie chcę jej krytykowac więc tą kwestię delikatnie pomijam :]
|
|
|
03-24-2009, 19:12
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
Ja lubię Emmę. Fajnie zagrała w HP, ale jak zauważył cyklopPL, czasami w HP wygląda... no po prostu kiczowato. Ale jako aktorkę, to bardzo ją cenię  . Jest 'całkiem łaadna' jak mój kolega mawia i do tego nie 'gwiazdorzy'. I zamiast lansować się itp. zajęła się uczeniem, maturą i chce dostać się na Harvard.
|
04-19-2009, 11:27
|
|
|
Mięso armatnie
|
Źle dobrana - jest za ładna [te cudowne oczy itp...]
a w książce przecież była przeciętna
|
|
|
04-27-2009, 17:02
|
|
|
Super Moderator
|
Nie uważam, że ona jest brzydka, ale jakąśtam pięknością też nie jest. Oglądałam któryś z filmów HP bez dubbingu i myślę, że dykcję ma niezłą. Tak, to jak się prezentuje w wiekszości zależy od charakteryzacji. Za to jej postępowanie mi się podoba - nie robi wokół siebie zamieszania, nie udaje takiej ą-ę, to, że raz na jakiś czas z czymś wyskoczy, w jej świecie (świecie showbiznesu) jest całkiem naturalne.;]
"Mój związek się zakończył. A dokładniej, zniknęły moje koty, które były dla mnie jak dzieci, co nie każdy będzie w stanie zrozumieć. Nie jestem osobą, która jest w stanie odnosić się emocjonalnie do żywych istot, ale byłem bardzo przywiązany do swoich kotów, być może dlatego, że były jedynymi ludźmi, którzy nie mogli mnie osądzić, bo nie potrafią mówić."
|
|
|
05-27-2009, 21:37
|
|
|
Czytelnik horoskopów
|
Emma najbardziej z wyglądu pasowała w 1 i 2 części, potem się zmieniła, ale i tak ją lubię. Gra naprawdę bardzo dobrze, ma ogromny talent aktorski (na co wskazuje wiele scen, choćby ta z Graupkiem w ZF). Bardzo ją lubię. Jedyne co mi się u niej nie podoba- wydaje mi się, że trochę za bardzo się "klei" do Dana i Ruperta ale ogólnie jest okey.
|
|
|
07-16-2009, 19:08
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
Gra dobrze, ale bez przesady. Musi się jeszcze dużo uczyć tego rzemiosła. Sam urok osobisty nie wystarczy.
- Wiem.
Od dziewiętnastu lat blizna nie zabolała go ani razu.
Wszystko było dobrze."
|
|
|
07-27-2009, 15:15
|
|
|
Niepoprawny marzyciel
|
Cytat:
Napisał Luke James Potter
Gra dobrze, ale bez przesady. Musi się jeszcze dużo uczyć tego rzemiosła. Sam urok osobisty nie wystarczy.
|
A ty,co?Aktor doświadczony?
Emma jest sympatyczna,ładna,bardzo dobrze gra.Czego tu więcej chcieć od tak młodej gwiazdy?
|
|
|
08-21-2009, 09:56
|
|
|
Mięso armatnie
|
Ubóstwiam ją! No dobra, może nie ubóstwiam, ale lubię. Fajnie, że idzie na studia i w ogóle. Ale mogłaby lepiej zagrać Hermionę...
|
|
|
08-27-2009, 00:22
|
|
|
Mięso armatnie
|
Hehe, dobrze gra swoją role Hermiony choć najbardziej mi sie podoba jej sylwetka ; D. Aj gdyby takie laski u mnie w Gim biegały ; ]
|
|
|
10-15-2009, 20:35
|
|
|
Czytelnik horoskopów
|
Jest swietna!!!!Dobrze gra, jest ładna, sympatyczna. Podoba mi się jej styl. Fajnie też zagrała w Zaczarowanych Baletkach
|
|
|
Zasady postowania
|