![]() |
RE: Niepowtarzalny horoskop
Rak- twojego ojca czeka dziś szczególnie nienormalny dzień; spotka on swojego dawnego kolegę, lecz on okaże sie kosmitą który został wysłany na ziemię za przewinienia jakich dopuścił się na swojej planecie (takie kosmici mają kary). Jednakże znajdą oni wspólny język i razem być może dokonają w przyszłości wielkich czynów. Być może to od nich dwóch rozpocznie się przyjaźń między ludźmi a kosmitami. B)
Wodnik |
Wodnik - twoja najlepsza przyjaciółka wbije ci nóż w plecy, ale nie przejmuj się - zrozumie i naprawi swój błąd, gdy inne koleżanki ją opuszczą. Powinnaś częściej wychodzić do teatru i muzeum - pamiętaj, że rozwój kulturalny jest najważniejszy. Nie przesadzaj z barami chińskimi, w tym miesiącu jesteś szczególnie narażona na zatrucia żołądkowe. Nagły przypływ gotówki, nie wydawaj jednak wszyskiego na zakupach, pieniądze mogą ci się przydać pod koniec miesiąca. Może warto zajrzeć też do biblioteki? Czeka cię tam miła niespodzianka.
Baran |
Baran Uważaj! Wielkimi krokami zbliża sie sprawdzian, od którego zależy czy zdasz czy nie. W rodzinie parę spięć sprawi, iż na wakacje na Majorkę polecicie osobno. Ale ten tydzień przyniesie też trochę gotówki. Nie bój sie grać w lotka, bo jest duże prawdopodobieństwo, że wygrasz okrągły milion.
Lew |
Lew - 23.07 - 23.08
http://www.aferyprawa.com/obrazki/lew23.jpg Lew jest niczym płomień - silny, szybki i lubi zdobywać, a to co raz otrzyma w swoje łapki już nigdy nie będzie chciał oddać. Dziś jest idealny dzień na odtworzenie w Tobie natury tego znaku. Otrzymasz coś, co nigdy nie powinno być Twoje i gdy to wyjdzie na jaw, nie będziesz chciał/chciała tego oddać. To będzie Ci ciążyć, zabierać noce i dnie, jednak nie oddasz tego. Dlatego gwiazdy radzą tego dnia nic od nikogo nie brać, nic nie otrzymywać i skupić się na rzeczach mniej materialnych. Przecież nie tylko "coś" można zdobyć., "ktoś" też może Cię w pełni zadowolić... Byk |
[small]Mistrzyni dobry pomysł z tymi obrazkami.Możemy przy opisie dodawać zdjęcie odpowiedniego znaku.[/small]
Byk http://sklepy24h.pl/sklep_produkt_foto/byczek.jpg W najbliższych dniach czeka cię mnóstwo niespodzianek i zagadek.Jeżeli odgadniesz je wszystkie...Brawo! Czas zagrać w dużego lotka bo w najbliższym odcinku pula na wygrane pierwszego stopnia wyniesie 20 000 000 zł.Teraz dwie rady : jeżeli wygrasz 20 000 000 złotych pojedź jak najprędzej z przyjaciółmi na Hawaje lub inne słoneczne wyspy.Jeśli nie wygrasz... no cóż, czas planować włamanie do portfela rodziców. Bliźnięta (moja kuzyneczka) |
Bliźnięta.
Bliźnięta ten miesiąc spędzą dość monotonnie. Nic zwracającego uwagę, takich świetnych jasnowidzących jak ja xD. Zaraz, zaraz... coś tam jednak w tych gwiazdach widzę... Bliźnięta, nie wychodźcie bez parasola, w każdej chwili może Was zastać deszcz. Rak. |
Rak
Drogie Raczki może zacznę od tego dobrego, w najbliższym czasie będziesz miał/a wrażenie że ktoś cię obserwuje i okaże się to prawdą, ktoś ci wyzna że od pewnego czasu bardzo cię lubi a może i więcej, przygotuj się na to. Jeżeli chodzi o szkołę to zaleje cię fala dobrych ocen ale lepiej uważaj bo ta fala może zamienić się w tsunami tego gorszego, a już zwłaszcza ze strony matematyczki która od jakiegoś czasu nie jest do ciebie przyjaźnie nastawiona. To ja poproszę mój znaczek, czyli Pannę. |
Panna:
Dzisiaj wstaniesz lewą nogą. Nie dośc, że nie będziesz wyspana, to w szkole spadnie na ciebie multum obowiązków. Niezapowiedziana kartkówka z matmy, pytanie z chemii :D a na dodatek zagrożenie z fizyki ;]. no cóż .... nikt nie powiedział, że życie będzie łatwe. Po powrocie do domu zastaniesz swoją chatę w stanie 'rozpadającym' [mało powiedziane'] Mama postanowiła wziąć sobie wolne od obowiązków domowych, więc te spadną na Ciebie. Kiedy wszystko będzie lśnić w końcu pójdziesz się połozyc, ale na drugi dzień powtórzy się to samo, bo nie odrobiłaś lekcji . . . Ryby - czyli ja :D |
Ryby.
Ryby pracujące niech się szykują na miłą niespodziankę w pracy, a Rybkom, które pracy szukają dogrzeje szczęście. Rybkom w tym miesiącu nie radzę jeść słodyczy i fast-foodów. Moje jasnowidzące oko przewiduje niewystarczające trawienie ;] Lew. |
Lew
W najbliższych godzinach szybko pobiegni do sklepu i kup pięć paczek chipsów paprykowych. Jeśli tego nie zrobisz to paprykowe tajfuny zmiotą twój dom z powierzchni ziemi. jeśli poweidzą że już się skończyły to szybko pobiegnij do domu po scyzoryk lub żyletkę i wróć (oni zawsze coś tam mają w magazynach tylko trzeba grzecznie spróbować ze scyzorykiem lub żyletką przy gardle). No to mój kuzyn - Wodnik |
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:01. |