|
05-06-2008, 22:13
|
|
|
Senior Member
|
Niepowtarzalny horoskop
Zabawa zaczerpnięta z innego forum. Jedna osoba pisze swój znak zodiaku, a osoba poniżej pisze dla niej horoskop. Mogą być różne, niemożliwe, nierealne rzeczy xP Wytęż swoją wyobraźnię. Zaczynamy.
Bliźnięta.
|
|
|
05-07-2008, 12:22
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
RE: Niepowtarzalny horoskop
Niezłe. A może by tak zrobić horoskop na kazdy dzień dla danego znaku?
Zaczynam:
Bliźnięta- wiecznie roztrzepane zapomną o naważnijeszych sprawach, które powinny załatwić. Ma szczęście - w pobliżu znajdzie się wybawca , który uratuje je od niechybnej klęski.B) Zbliza się jednkaze czas wyborów spędzania letnuch wakacji- oczywiście słabo zorganizowane bliźnięta nie będą mogły zdecydować się co wybrać. Jednakże nie oczekiwany przypływ gotówki sprawi, że kłopot zniknie w oka mgnieniu a bliźniaki zwiedzą trochę kraju( jak nie świata) z...no właśnie. Tego gwiazdy nie powiedziały xD
Koziorożec
To the days I try to lose''
|
|
|
05-07-2008, 13:23
|
|
|
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy
|
Koziorożec:Czeka cię walka a'la Power Rengers.Ale nie buj się!Wybawi cię bohater młody i będziecie żyć długo i szczęśliwie.
Baran
|
|
|
05-07-2008, 14:17
|
|
|
Member
|
Baran - Za miesiąc dostaniesz trochę funduszy inwestycyjnych ( pieniędzy ) nie martw się, szybko je wydasz ;-)
Panna
|
|
|
05-07-2008, 14:43
|
|
|
Senior Member
|
Panna - czeka cię dużo smutku i cierpienia.Twoją rodzinę zaczną męczyć poplecznicy zła.Ty sam/sama w swych koszmarach będziesz ich męczennikiem/męczennicą.Lecz jeżeli pozytywnie się nastawisz przeciwko swojej nauczycielce od Matematyki to koszmary zmienią się w piękne i kolorowe sny.
Koziorożec (wiem że już był ale to mój znaczek z odiaku)
|
|
|
05-07-2008, 17:54
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
Koziorożec?Ja też mam koziorożca.A kiedy masz urodziny?Ja 6 stycznia.
Koziorożec-Duża dawka pozytywnej energii pomoże ci w skutecznym wywalczeniu wszelkich dolegliwości.Będziesz mieć więcej okazji do zasiadania przy stole.Jednak tak się najesz,że przytyjesz dobre 5 kilo.
To może...Waga...(mój pies).
|
|
|
05-07-2008, 19:43
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Mam opisać horoskop dla Twojego psa? Mam nadzieje, że podołam...
Waga - 23.09 - 23.10
Czeka Cię niezwykle udany dzień. Od samego rana wygodne łóżko kogoś kogo kochasz czeka na Ciebie niezaścielone i calutkie tylko i wyłącznie do Twojej dyspozycji. Od rana do południa będziesz mieć całą "chatę" wolną - możesz robić co Tobie się żywnie podoba. A ząbki zaczną dać o sobie znać... i to tam gdzie nie trzeba. Popołudniu dostanie Ci się lekki opieprz za imprezę urządzoną pod drzwiami sąsiadki, ale cóż - to Twoja wina, że tam jest piękna samica? Wieczór upłynie w błogim podjadaniu całej szynki z lodówki, która niemal spadła Tobie z nieba. Tylko trzeba było troszeczkę jej pomóc. W nocy dadzą po sobie znać pierwsze znaki wieczornej wyżerki - dywan będzie na to idealnym miejscem.
Byk
Niepewnej chwały określonej chwili.
Skoro nie sądzę.
Skoro wiem, że nie zaznam,
Prawdziwej mocy, która przemija.
Skoro nie mogę pić,
Skąd piją kwiaty drzew i źródła rzek,
bo nic tam już nie ma.
|
|
|
05-07-2008, 19:57
|
|
|
Senior Member
|
Byk - przez najbliższe dni będzie ci się przyglądać osoba, która późniejszym czasem zadecyduje o twoim szczęściu. Unikaj Ryb, które spróbują namieszać w twoim szczęściu!
A ja poprosze Strzelca
- Kim. Bądź sobą.
- Nie. Nie mogę być kimś, kogo już nie ma.
|
|
|
05-07-2008, 20:04
|
|
|
Senior Member
|
Byk
Byczki w stałym związku. Kobiety/mężczyźni z mężczyznami/kobietami koło swego boku mogą się spodziewać drobnych "skoków w bok" ze strony partnera. Dobrym rozwiązaniem jest przygotowanie kolacji przy świecach. A jeśli jest możliwość, weekend w jakimś cichym, romantycznym miejscu. Byczko/u! Zadbaj o siebie, a twój partner nie będzie spoglądał na nogi innych pań.
Byczki Single. Tak! Ten miesiąc jest dniem Zakochanych Byczków! Byczko/u wychodź, baw się, szalej, spaceruj... Twoja druga połówka może być wszędzie. Ten miesiąc będzie twoim miesiącem.!
|
|
|
05-08-2008, 10:38
|
|
|
Senior Member
|
Roksia możecie wszyscy nie uwierzyć ale urodziłem się 25 grudnia w Boże Narodzenie.O drugiej w nocy popsułem mojej mamie święta bo zamiast iść na pasterke musiała jechać do szpitala.Ale to nie jest takie świetne.Moja rodzina chciała mi dać na imię ,,Bożydar'' bo jak sama nazwa wskazuje Boży dar.Urodziłem się wtedy co Jezus i w szkole przezywają mnie czasem Bożydar choć uniknąłem tego okropnego imienia i dali mi na imię Mateusz Patryk.
Strzelec - wystrzel ze swpjej strzelnicy dużo strzał miłósnych bo jutro czeka cię kolacja z 20 najsławniejszymi aktorami w tym z Elvisem Presleyem i Bradem Pittem.
No to może znak mojego taty - Rak.
|
|
|
Zasady postowania
|