![]() |
RE: Rekrutacja 2 - składania podań
Nick:Voldemort Lord
Wiek:13 lat Lokalizacja: Bydgoszcz Data rejestracji: jesli sie nie myle to 16/9/2007 Zainteresowanie:gry edukacyjne matematyka informatyka no i oczywiscie HP Marzenie:mam duzo mazec ale najbardziej bym chcial poznac Daniela Redcliffe Jak czesto odwiedzasz strone:staram sie jak najczesciej jest szkola i moge tylko w weekendy ale i tak wpadam w tygodniu na strone Ile czasu dziennie spedzasz przed komputerem:no roznie okolo 5h ale caly czas tu Doswiadczenie zwiazane z internetem:mam wlasna strone internetowa ktora powoli rozwija sie znam sie tez na obsludze panelu administracyjnego i jestem adminem na wielu innych forach i stronach znam jezyk php Czy znasz angielski(lub inne jezyki):angielski-srednio zaawansowany,arabski-podstawowy,rosyjski(ucze sie) Czym zafascynowal cie harry potter:harry zawascynowal mnie tym ze jest taki slawny ledwo mial dwa lata a juz znal go kazdy czarodziej na swiecie Bedac administratorem co bys zmienil na stronie:SPAM! zauwazylem ze na stronie jest bardzo duzo spamu a admini nie reaguja no i bym zrobil czestrze czyszczenie forum bo wkuzajamnie takie tamaty jak naprzyklad antyfilch itd Czy obecny system punktow jest dobry?dlaczego tak/nie:jest dobry nawet bardzo tylko ze troche za duzo za arta |
Nick: hp1
Wiek:10 lat Lokalizacja:Szczecin Data rejestracji:13 pażdziernika (miałem jeszcze konto poprzednie ale postanowiłem że założe nowe) Zainteresowania:internet ,Harry Potter,Piłka siatkowa nożna Marzenia:oczywiście zostać administratorem nigdy jeszcze nim nie byłem ale bym był dobrym Jak często odwiedzasz Harry-Potter.net.pl? bardzo często !codziennie Ile średnio dziennie spędzasz czasu przed komputerem? 1-2 do 2,5 godzin Doświadczenia związane z Internetem:Bloga nie mam ale mam właśnie takie loginy jak tujtaj na stronach związanych z harrym Czy znasz angielski (ew. inny język)? Jeżeli tak, to na jakim poziomie?Angielski ale bardzo mało i podstawowe Czym zafascynował cię Harry Potter"? Jest fajny chociaż miał okropną rodzine (chodzi o ciotke wojka i dudleya) jest czarodziejem itd. Będąc administratorem, co byś zmienił/a na stronie? Nic! mi się ta strona bardzo podoba nie ma co tu zmieniać Czy obecny system przyznawania punktów jest dobry? Dlaczego tak/nie? Mi się punktacja podoba dlaczego bo myśle ze jest wystarczająco duzo rang pozdrawiam HP1 |
Nick: franek123
Wiek:14/15 Lokalizacja: Poznań Data Rejestracji : 05/08/2007 12:59 Zainteresowania : Ogólnie Sport Marzenia : Gra w Piłkę nażną na poziomie światowym Jak często odwiedzasz Harry-Potter.net.pl? : Dosyć często w większości codziennie Ile czasu spędzasz przed komputerem?: W weekendy 3/4 godziny a w pozostałe pięć dni godzinkę Doświadczenia związane z Internetem: Prowadzę bolga , umiem szybko odnajdywać strony , internet to moje hobby Czy znasz angielski (ew. inny język)? Jeżeli tak, to na jakim poziomie? znam angielski na poziomie średnim Czym zafascynował cię Harry Potter?: Harry Potter jest w ogóle świetnie napisany bardzo mi się spodobał od pierwszego tomu Będąc administratorem na stronie co byś zmienił? Uważam iż na stronie jest wszystko dobrze i nie trzeba nic zmieniać. Czy obecny system przyznawania punktów jest dobry?: Jest bardzo dobry podoba mi się bardzo. |
Nick:mati012
Wiek: 13 lat Lokalizacja:Tarnów(małopol.) Data rejestracji: 04/10/2007 05:16 ZAINTERESOWANIA : piłka ręczna, życie starożytnych egipcjan i życie oposów. Marzenia: Otworzyć ogromne zoo i muzeum jednoczeście. Jak często dwiedzasz Harry Potter.net.pl? : Kiedy tylko mogę wchodzę tylko tutaj a wsztsystkie inne strony i gry powyrzucałem do kosza. Ile spędzasz czasu dziennie przed komputerem? : Mam 5 godzin dzienie więc ze trzy razy po półtorej godziny. Doświadczenia związane z komputerem: Utwaram stronkę i mam swojego bloga. Czy znasz angielski?Lub inny język? : jasne znam na średnim poziomie angielski i na wysokim niemiecki. Czym zafascynował cię HP? : Wszystkim!To najleprzy film i książki na świecie.Ale szczególnie zafascynoiwała mnie sama magia. Będąc adminem zmienił bym: -to co mówił Dzieciol5, -zwiększył bym pkt za linki i newsy, -SPOILER- dawałbym ostrzeżenia każdemu kogo bym na tym przyłapał . Tak podoba mi się obecny system punktów.Ale za arty mogłoby być trochę mniej. |
nick: karolina10
wiek:10 lat lokalizacja : Poznań woj wielkopolskie data rejestracji : 21 08 2007 godz 21 04 zainteresowania: komputery, książki, filmy. marzenia: chciałabym być lekarką(nie wiem jeszcze jaką) albo być bankowcem jak często odwiedzasz stronę?: ostatnio odwiedzam ją kilka razy dziennie po gdzieś 2 godziny, ale normalnie odwiedzam ją codziennie wieczorami. W sobote i niedziele można mnie zobaczyć w południe. Siedze na stronie po kilka godzin. Ile czasu spędzasz przed komputerem?: co najmniej 2 godziny. Ale najczęściej 3,4 doświadczenie: Prowadze własnego bloga ale nie mam strony. Myśle że zaglądałam na dużo stron i mam trochę doświadczenia. czy znasz angielski (ew inny język)? Jeśli tak to na jakim poziomie?: no cóż angielski znam na dość średnim poziomie uczę się jeszcze niemieckiego przez 3 lata ale to chyba słabszy poziom od angielskiego. Dopiero przestałam uczyć się francuskiego, ale jest na słabym poziomie czym zafascynował cię Harry potter?: no cóż uwielbiam książki przygodowe i z akcją. Harry Potter zafascynował mnie, ponieważ Harry ma różne fajne przygody i połączone z magią. Odkąd przeczytałam pierwszą część jestem nim zafascynowana. gdybyś była administratorem, cobyś zmieniła na stronie?: Myślę że częściej usuwałabym spoilery i spam. czy obecny system przyznawania punktów jest dobry?: myśle że tak. Zbieranie punktów ma byc zabawą. Bardzo się cieszę gdy dostane następną rangę. System jest dobry. Moim zdaniem nie trzeba nic zmienić. Rang jest wystarczająco dużo a punktów może być nieograniczenie. Ciesze się z tego. Może nie myśle że zostane administratorem,przecież jest tylu kandydatów. Ale udzielam się na stronie. Może zostane administratorem może nie. Jak nie zostane nie będe mieć żalu. |
Nick: Igor Karkarow
Wiek: 11 lat Lokalizacja: Warszawa Data rejestracji: 2 września 2007 Zainteresowania: historia, militaria, HP, Tolkien Marzenia: zostac słynnym historykiem Jak często odwiedzasz Harry-Potter.net.pl? Codziennie Ile średnio dziennie spędzasz czasu przed komputerem? półtorej godziny Doświadczenia związane z Internetem: własna strona, doświadczenie na forum Czy znasz angielski (ew. inny język)? Jeżeli tak, to na jakim poziomie? Uczę się angielskiego Czym zafascynował cię Harry Potter"? Ciekawymi zwrotami akcji Będąc administratorem, co byś zmienił/a na stronie? Nie dawał bym punktów na sb ;) Czy obecny system przyznawania punktów jest dobry? Nie nie jest... Np. Ktoś napisze pięknego arta ai dostanie 100 pkt. a inny napisze 100 głupich postów na sb |
Nick: Lunatyczek
Wiek: 13 - 14 Lokalizacja:Siemianowice Data rejestracji: 08/20/2007 Zainteresowania:Sporty exstrem, tematyka potterowska Marzenia:Marze by skoczyć ze spadochronu Jak często odwiedzasz Harry-Potter.net.pl?- codziennie czasami wyjątki Ile średnio dziennie spędzasz czasu przed komputerem?- 1- 2 godziny Doświadczenia związane z Internetem:nie zakładam blogów Czy znasz angielski (ew. inny język)? Jeżeli tak, to na jakim poziomie? średni podstawowy angielski, podstawy niemiecki Czym zafascynował cię Harry Potter"?- magia ,światem tak magicznym żę wstyd w tę magię nie wierzyć, prawdziwym straszem miłośćią, przyjażnią Będąc administratorem, co byś zmienił/a na stronie?: chyba nic jest okej jak już to forum i zakładanie bezsensownych tematówe na forum Czy obecny system przyznawania punktów jest dobry? Dlaczego tak/nie?:L jest dobry, żeby dostać wyzsza rangę nie wystarczy spamować n aforum i s-b trzeba sie trochę wyśilić nad artykułem czy sensowną informacją |
Nick: Olcia113
Wiek:11 lat, ale w listopadyie 12 Lokalizacja:Wiązów/Wrocław Data rejestracji:07.19.2007 Zainteresowania:Piłka nożna, siatkówka, Break denc Marzenia:W przyszłości chcę zostać prawnikiem lub studiować administrację Jak często odwiedzasz Harry-Potter.net.pl?Codziennie Ile średnio dziennie spędzasz czasu przed komputerem? 3/4 godziny Doświadczenia związane z Internetem:Mam portal na Nasza klasa, Fotka.pl i udzielam się na stronie mojej szkoły Czy znasz angielski (ew. inny język)? Jeżeli tak, to na jakim poziomie?Niemiecki-średni Czym zafascynował cię Harry Potter"? Odwagą, wytrwałością, mądrością Będąc administratorem, co byś zmienił/a na stronie? Chcę aby były wyższe rangi i trzeba było an nie długo pracować Czy obecny system przyznawania punktów jest dobry? Dlaczego tak/nie? tak ponieważ aby nabić kolejny poziom trzeba trochę popracować i nie jest taki, ze nabijesz 50 pkt. i już jesteś MM i jest przedewszystkim wymagający. |
Nick: Serea
Wiek: 13-14 Lokalizacja: Wielkopolska: Leszno Data rejestracji: 06/17/2007 Zainteresowania:Malarstwo, Fantastyka, Teatr Marzenia:Zostać ambasadorem Polski we Włoszech Jak często odwiedzasz Harry-Potter.net.pl? Co najmniej 3 razy dziennie Ile średnio dziennie spędzasz czasu przed komputerem? Co najmniej 4 godziny Doświadczenia związane z Internetem: Zakładałam kilka blogów, przez 3 lata byłam administratorem na stronie klasy, a przez rok na stronie szkoły Czy znasz angielski (ew. inny język)? Jeżeli tak, to na jakim poziomie? Znam Angielski, dość dobrze bo ucze się go już 8 lat, oraz Włoski na poziomie podstawowym Czym zafascynował cię Harry Potter"? Harry Potter zafascynował mnie swoją prostotą, wspaniałym sposobem przedstawienie problemów naszej rzeczywistości Będąc administratorem, co byś zmienił/a na stronie? Na pewno zwróciłabym uwage na coraz więcej "spamerskich" tematów na stronie, które nic nie wnoszą i zaśmiecają stronę. Sprubowałabym też zrobić porządek z wulgaryzmami i artykułami bez sensu. Czy obecny system przyznawania punktów jest dobry? Dlaczego tak/nie? Uważam że jest dobry. Większość urzytkowników nie ma do niego zastrzeżeń i bardzo go chwali. |
Nick: Miss Bagwell
Wiek: 17 lat Lokalizacja: Konin Data rejestracji: 12 kwietnia 2007 rok Zainteresowania: Mam bardzo szerokie zainteresowania, ale te najważniejsze to;Polityka, dobra muzyka, literatura(w tym Harry rzecz jasna;-), ambitne kino i media Marzenia: Być korespondentem wojennym, dziennikarzem politycznym, a w dalszej przyszłości założyć własne czasopismo polityczno- kulturalne Jak często odwiedzasz Harry-Potter.net.pl?- Ostatnio bardzo często... B) Ile średnio dziennie spędzasz czasu przed komputerem? Obecnie nie mam kompa (będzie w grudniu bądź za miesiąc), ale spędzam mnóstwo czasu po szkole w bibliotece na komputerze i na lekcjach technologi;-) Doświadczenia związane z Internetem: Byłam administratorem na www.hogsmeade.pl , jestem aktywną forumowiczką na oficjalnym forum Platformy Obywatelskiej , miałam też parę blogów ,na których zamieszczałam swoją twórczość,współpracuję z szkolną stroną internetową Czy znasz angielski (ew. inny język)? Jeżeli tak, to na jakim poziomie? Angielskiego uczę się sama od paru lat(jestem na poziomie średnio zaanwansowanym). Uczę się też niemieckiego od 10 lat w szkole , ale lepiej znam angielski;-) Czym zafascynował cię Harry Potter"?- Znakomicie przedstawionym światem magi, który ma wiele odniesień do rzeczywistości , głębokim przesłaniem i genialnym czarnym charakterem jakim jest Lord Voledmort. Będąc administratorem, co byś zmienił/a na stronie? Mam wiele pomysłów, które chciałabym zrealizować, ale gównie chciałabym by komentarze były bardziej inteligentne ,a nie ograniczały sie tylko do ''buziek'' , zająć się segregacją artów, bo nie wszystkie warte są publikacji.(bez obrazy dla publikujących)no i można by było odświeżyć tą stronę bo jest taka ponura...B) Czy obecny system przyznawania punktów jest dobry? Dlaczego tak/nie? Osobiście uwazam ,że punkty są zbędną praktyka, która prowdzi do tego ,że użytkwonicy chcą mieć jak najwyższe rangi i nic innego się nie liczy. Czego dowdem są często głupie komentarze. |
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:34. |