Wróć   HPN.pl > Pozostałe > Kosz

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Wygląd
Stary 10-12-2007, 22:42   #1
Krico
Administrator

Krico na Harry Potter Forum

Domyślnie Rekrutacja 2 - składania podań

Zamieszczane podanie musi być wykonane zgodnie z następującym szablonem:

Nick:

Data rejestracji:

Zainteresowania:

Marzenia:

Jak często odwiedzasz Harry-Potter.net.pl?

Ile średnio dziennie spędzasz czasu przed komputerem?

Doświadczenia związane z Internetem:

Czy znasz angielski (ew. inny język)? Jeżeli tak, to na jakim poziomie?

Czym zafascynował cię Harry Potter"?

Będąc administratorem, co byś zmienił/a na stronie?

Czy obecny system przyznawania punktów jest dobry? Dlaczego tak/nie?

Wszelkie posty nie na temat będą usuwane.

Masz zamiar napisać coś na "odwal się" - lepiej nic nie pisz.

Termin składania podań: 31.10.2007 24:00
Krico jest off-line  
Stary 10-12-2007, 23:16   #2
DragonWings
Junior Member

Domyślnie RE: Rekrutacja 2 - składania podań

Nick: DragonWings

Data rejestracji: 08/18/2007 02:12

Zainteresowania: rysowanie & malowanie (wyjazdy na różne plenery itp itd), programowanie (uczę się), gry komputerowe i ogólnie informatyka. Lubię słuchać różnej muzy (a kto nie lubi ^^) i inne, jestem normalnie rozwijającym się chłopakiem :P

Marzenia: zostać informatykiem z prawdziwego zdarzenia? =] Oj, marzenia, jak marzenia, trochę sie ich ma xP

Jak często odwiedzasz Harry-Potter.net?: codziennie, kilka razy dziennie

Ile średnio dziennie spędzasz czasu przed komputerem?: oj niestety trochę za dużo ;/
Powyżej normy niestety ;(

Doświadczenia związane z Internetem: tzn XD? Jestem zaawansowanym użytkownikiem kompa i netu, prowadzę własną stronę internetową, udzielam się na wieeeelu forach internetowych... więc jakbyś mógł to rozwiń swoje pytanie ;]

Czy znasz angielski (ew. inny język)? Jeżeli tak, to na jakim poziomie?: znam angielski na poziomie średnim, nadal się uczę, nie mam większych problemów z czytaniem i dość płynnym posługiwaniem się językiem angielskim (oczywiście w pewnym stopniu, jak coś to słownik nie boli )

Czym zafascynował cię Harry Potter"?: światem, w którym można się zakochać =]

Będąc administratorem, co byś zmienił/a na stronie?: szybkość dodawania artykułów (tzn. oczywiście wszystkie bym dokładnie czytał, akurat to lubię robić ) I kilka innych mniejszych rzeczy, ale to mi na razie do głowy przychodzi. (np. system przyznawania punktów)

Czy obecny system przyznawania punktów jest dobry? Dlaczego tak/nie?: średnio. Szczerze mówiąc, przyznawanie punktów za pisanie w shoutboxie jest głupie.

Jeszcze coś: jestem administratorem strony opartej też na php-fusion itp. Uznałem że warto o tym powiedzieć XD

No to tyle, czekam na odpowiedzi (tzn. czy mam coś bliżej wyjaśnić, no i o co chodzi z zagadnieniem: "Doświadczenia związane z Internetem:").

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź,
DragonWings

//edit: Może nie piszę zbyt dużo postów... ok, nie piszę gdy nie ma potrzeby Bardzo lubię pisać ogólnie, jednak nie toleruje spamu. Lubię sobie czasami pożartować na sb, jednak w granicach dobrego smaku (a jak =]).

A i jeszcze jedna, zasadnicza uwaga: nie robię tego, bo mam taką zachciankę. Naprawdę nie urwałem się z choinki, i wiem jak zarządzać takimi stronami i porządnie się zachowywać //
DragonWings jest off-line  
Stary 10-12-2007, 23:21   #3
harry17
Junior Member

Domyślnie RE: Podanie

Nick: harry17

Data rejestracji: 12.10.2007

Zainteresowania: Książki Filmy Informatka

Marzenia: Skończyć szkołę i zagrać mało rolę w filmie

Jak często odwiedzasz Harry-Potter.net.pl? Codziennie po kilka razy

Ile średnio dziennie spędzasz czasu przed komputerem? 5 godzin

Doświadczenia związane z Internetem: narazie żadne ale pracuje

Czy znasz angielski (ew. inny język)? Jeżeli tak, to na jakim poziomie? znam angielski na poziomie podstawowym i znam niemiecki na rozszeżonym

Czym zafascynował cię Harry Potter"? Innym światem, magią i przyjaznią

Będąc administratorem, co byś zmienił/a na stronie? bym wszystko zostawil ale bym dolożył jeden dział VIDEO

Jestem największym fanem Harry'ego Pottera. Posiadam dużą kolekcje rzeczy związanych z Harrym m.in: plakaty, wszystkie książki o tematyce Harry'ego pottera, gry, filmy, soundtracki, figurki i różdzki. Prowadziłęm przez 2 miesiące włąsne 3 blogi o U2, Depeche Mode i The Dark Knight. Tych blogów już nieprowadze. Zaczynam pracować nad stroną internetową.
harry17 jest off-line  
Stary 10-12-2007, 23:23   #4
fanclub
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy

Wyślij wiadomość przez AIM do fanclub Wyślij wiadomość przez MSN do fanclub

Nick: fanclub

Lokalizacja (czyli gdzie mieszkasz):Zgorzelec

Data rejestracji:10 lipca 1994 roku

Zainteresowania (poza Harrym Potterem):kocham śpiewać i grać w siatkówkę
Marzenia (ambicje):W przyszłości chciałabym zostań projektantką wnętrz

Jak często odwiedzasz Harry-Potter.net.pl?Codziennie

Ile średnio dziennie spędzasz czasu przed komputerem?Około 5-6 godzin

Doświadczenia związane z Internetem (chodzi o istnienie w sieci; zarządzanie stroną, blogiem.. udzialanie na forach etc.):Prowadziłam bloga ale usunęłam go,udzielam się na Kafejce

Czy znasz angielski (ew. inny język)? Jeżeli tak, to na jakim poziomie?Angielski-średnio zaawansowany francuski-podstawy hiszpański-podstawy

Czym zafascynował cię "Harry Potter"?Swoją odwagą i przygodami

Będąc administratorem, co byś zmienił/a na stronie?Na pewno karałabym spamerów a niektórzy admini tego nie robią

Czy obecny system przyznawania punktów jest dobry? Dlaczego tak/nie?Według mnie system oceniania jest bardzo dobry
fanclub jest off-line  
Stary 10-13-2007, 07:37   #5
adzilla
Senior Member

adzilla na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do adzilla

Nick: adzilla

Wiek: Obecnie 13 lat, ale w styczniu 14 ;) ale moim zdaniem wiek, sie nie liczy ważne jest to co ma się w głowie...

Data rejestracji: 05/07/2007 17:46

Zainteresowania: Różne... Napewno Harry Potter =) Lubię tańczyć, słuchać najróżniejszej muzyki... O, i uwielbiam łaźić z moim kochanym sQadzikiem xD

Marzenia: Różne.. Czasami dziwne czasami normlane do których dąże..Nie moge ich zdradzić bo są zbyt prywatne... Ale... Zakochać się szczęśliwie... Skończyć szkołe z jak najlepszym wynikiem.. Nie stoczyć się... By moja rodzina była zdrowa.. Nie, nie będe zanudzała.. Ale taka jestem..

Jak często odwiedzasz Harry-Potter.net.pl? Codziennie, po kilka razy. Jestem często rankiem, bo ranny ptaszek ze mnie =) Ale po południu taakże xD

Ile średnio dziennie spędzasz czasu przed komputerem? Dziennie... Ee... Najmniej to godzine a najwięcej.. Tu już nie mam limitu, kocham siedzieć przed komputerm, na necie^^ Za dużp tego jest... Hmm...5,6 godzin może by się usbierało, albo i więcej..

Doświadczenia związane z Internetem: Miałam kilka różnych blogów, robiłam stronę mojej szkoły,ale nie wiem, które miejsce zajęła bo w końcu nie rozstygnięto konkursu... Obecnie mam w przygotowaniu bloga z opoiwadaniem.

Angielski praktykuję od 1 klasy podsawówki. Uczę się w szkole, ale i prywanie.. Mój poziom jest.. Nie wiem dokładmie.. Musiałabym się spytać pani od Adngielskiego Prywatnego ;) Zrobię to w Poniedziałek i dopisze xD Ale nie jest to taki znowuż niski poziom...Ale...Eee...Tak średnio umiem.. A po zatym od czegoś są słowniki ^^ No więc miałam angielski wczoraj. I pani powiedziła, że oto taki poziom mam [i]Pre-Intermediate[/i] Jeśli wiesz jaki to to dobrze xD Bo ja sama nie wiem, ale szczegół =D

Czym zafascynował cię Harry Potter"? Och.. Swą magią, tajemniczością..Gdy po przeczytaniu HPiKF poiwedziałam mamie, że była ekstra od tamtąd czytałam każdą częśc po kilka razy ;) Nie umiem tego opisać jk to było, ale... Od 2 klasy Podstawówki uwielbima Harry'ego Potter'a .

Będąc administratorem, co byś zmienił/a na stronie? Hmmm... Co bym, zmieniła gdybym była? No może szatę graficzna ? Napewno chciałabym się zając spamem choć wiem, że to żmudna praca, ale chciałabym by spamu nie było. Usunęłaym te tematy, które są bez sensu../. Wiele rzeczy bym chciała robić, zmieniac =)

Czy obecny system przyznawania punktów jest dobry? Dlaczego tak/nie? Ja uważam, że tak, jest dobry... Mnie on pasuję ;)

Ja mam świadomość, że nie jetsem za dobra.. Jeśli mnie nie przyjmiejcie- No coż, trzerba będzie żyć dalej.. Strony zttgo poowodu napewno nie opuszsczę.. Ale jakaś cicha nadzieja zawsze jest =)

Ale powiem szczerze, że jeśli mi się to uda będę bardzo szczęśliwa.. Od zawsze chciałam być admnistratoierm tej strony bo ona była tą pierwszą o HP i najukochńszą jest..

Wiem, że możesz mnie nie przyjąć bo mam ostrzeżenie.. Ale był to jeden niepowtarzalny wybryk.. Więc proszę..

[small]Krico.. Proszę.. Się ładnię uśmiechnę..;D
Proszę..[/small]
Stary 10-13-2007, 08:38   #6
Pawel_155
Senior Member

Wyślij wiadomość przez MSN do Pawel_155

Nick: Pawel_155

Data rejestracji: 12/27/2006 19:31

Zainteresowania: Harry Potter ksiazki tajemnicze przerozne zagadki tajemnicze miejsca na swiecie i swiety Graal

Marzenie: Zakochac sie

Jak czesto odwiedzas strone Harry-potter.net.pl: Codziennie po kilka razy na dzien

Ile srednie dziennie spedzas czasu przed komputerem: Po kilka godzin od 3-5
Doswiadczenie zwiazane z internetem: Nie mam zadnych specjalnych doswiadczen niby mam wlasna strone ale jest beznadziejna

Czy znas angielski[ew.inny jezyk]: Angielskiego sie ucze trzeci rok a niemiecki sie dlugo ucze ponad 7 lat ale nie lubie go wole Angielski

Czym zafascynowal ciebie Harry Potter: hm trudne pytanie najbardziej zafascynowal mnie tym ze mimo straty rodzicow i pomiatania nie stal sie zly i wogole cala swoja magia w swiecie czarodziejow

Bedac administratorem co bys zmienil/a na stronie?: Bym sie zajal spamem na stronie i tematami na forum zeby nie bylo tak duzo bezsensownych tematow ktorych i tak nikt nie odwiedza a tylko zasmieca inne tematy

Czy obecny system przyznawania punktów jest dobry? Dlaczego tak/nie: Jak dla mnie jest dobry bo nie ma tak wielkiego spamu ale jak dla mnie by moglo byc 2 punkty za napisanie posta na forum
Pawel_155 jest off-line  
Stary 10-13-2007, 08:54   #7
Mafalda
Member

Wyślij wiadomość przez AIM do Mafalda

Nick: Mafalda

Wiek: 11 lat ( jestem dzieckiem o przyspieszonym rozwoju ;D)

Data rejestracji: 04/26/2007

Zainteresowania: Muzyka, film, literatura.

Marzenia: Osiągnięcie czegoś w życiu, po prostu.

Jak często odwiedzasz Harry-Potter.net.pl? W chwili obecnej co jakieś dwa, trzy dni.

Ile średnio dziennie spędzasz czasu przed komputerem? Dwie, trzy godziny, w weekendy znacznie więcej

Doświadczenia związane z Internetem: Piszę na forach, prowadzę bloga... I można też powiedzieć, że stosuję się czasem do netykiety ;d

Podstawy angielskiego i niemieckiego.

Czym zafascynował cię Harry Potter"? Moja przygoda z Harrym zaczęła się daawno temu. I chyba Harry zaczarował mnie tym, że jego świat był taki piękny, itd.

Będąc administratorem, co byś zmienił/a na stronie?
Spamownie, nabijanie sobie punktów, myślę, że w miarę możliwości rozbudowywałabym np. galerię, nie straszne by mi było sprawdzanie artykułów, jednym słowem mogłabym robić prawie wszystko. ( Łatwo się pisze :rol: )

Czy obecny system przyznawania punktów jest dobry? Dlaczego tak/nie?
Cóż, nie ukrywam, że jeśli chodzi o punkty, jestem zdecydowanie na NIE.
A to dlatego, że ostatnio bardzo rozpanoszyło się nabijanie sobie punktów - pisanie bezsensownych postów, nadsyłanie artykułów tylko po to, żeby zdobyć te sto punktów.
Mafalda jest off-line  
Stary 10-13-2007, 08:55   #8
NimfadoraTonks
Świr wymagający opieki

NimfadoraTonks na Harry Potter Forum

Nick- NimfadoraTonks

Wiek-11

Lokalizacja- Wrocław

Data rejestracji- 05.05.2007 15.49

Zainteresowania- Jazda konno, zwierzęta i książki

Marzenia- Zostać tu administratorem i mieć małe szczeniaczki od mojej suczki

Jak często odwiedzasz Harry-Potter.net.pl?- Parę razy dziennie

Ile średnio dziennie spędzasz czasu przed komputerem?-około 3-4 godziny

Doświadczenia związane z Internetem (chodzi o istnienie w sieci; zarządzanie stroną, blogiem.. udzielanie na forach etc.)-Mam bloga i tylko to.

Czy znasz angielski (ew. inny język)? Jeżeli tak, to na jakim poziomie? Znam na poziomi podstawowym lecz ciągle się szkole.

Czym zafascynował cię "Harry Potter"? Światem magii i ciągłymi przygodami Pottera

Będąc administratorem, co byś zmienił/a na stronie? Zmówiłabym się z innymi administratorami ta abyśmy byli częściej na stronie (jakieś wyznaczone godziny)

Czy obecny system przyznawania punktów jest dobry? Dlaczego tak/nie? Tak jest bardzo dobry, ponieważ za gadanie na SB lub forum czasem nie mają sensu więc po co więcej?

Klikajcie przynajmniej raz dziennie! Powodzenia xD
NimfadoraTonks jest off-line  
Stary 10-13-2007, 09:23   #9
Potter_H
Member

Nick: Potter_H

Data rejestracji: 08/06/2007 15:14

Zainteresowania: sport,muza,gry komputerowe,Informatyka, praktycznie wszystko. Ale przede wszystkim sieci, Internet, WWW itp.

Marzenia: ach zostac informatykiem:bigrazz:

Jak często odwiedzasz Harry-Potter.net.pl?: bardzo czesto ogolnie rzecz biorac to na stronie przesiaduje prawie caly dzien

Ile średnio dziennie spędzasz czasu przed komputerem?: ok 5-6 godz

Doświadczenia związane z Internetem: hmm prowadzilem swoja strone lecz ja usunalem ze wzgledu na mala liczbe uzytkownikow, umiem sie poslugiwac HTMLem, udzielam sie na forach internetowych,

Czy znasz angielski (ew. inny język)? Jeżeli tak, to na jakim poziomie?: angielski-sredni a niemiecki-poczatkujacy

Czym zafascynował cię Harry Potter"?: swoja magia i przygodami

Będąc administratorem, co byś zmienił/a: hmm.. w sumie to nic bym niezmienial chodz brzydalo by sie nowe logo strony.

Czy obecny system przyznawania punktów jest dobry? Dlaczego tak/nie?:
tak jest dobry chodz przydalo by sie jakies info od ilu punktow jest dana rango bo osoby pytajace sie co pochwile od ilu punktow beda mieli taka range jest wkurzajace

Potter_H jest off-line  
Stary 10-13-2007, 09:52   #10
Dzieciol5
Senior Member

Nick: Dzieciol5
Data Rejestracji:06/30/2007 03:30
Zainteresowania: Pilka nożna,siatkowka i w ogole sport
Marzenia: Pilkarz
Jak często odwiedzasz Harry-Potter.net.pl?:Bardzo często codziennie po dwa razy i po dwie godziny
Ile czasu spedzasz przed komputerem?:2/3 godzinki
Doświadczenia związane z Internetem:Mam wlasnego blog,znam duz stron
Czy znasz angielski (ew. inny język)? Jeżeli tak, to na jakim poziomie?: Poziom wysoki,jeszcze jak chodzi o Niemiecki to też na nim bardzo dobrze sie znam
Czym zafascynował cię Harry Potter?:Lubie książki fantastyczne a szczególnie Harrego poniewaz zainspirowal mnie od pierwszego tomu
Będąc administratorem na stronie co byś zmienił?: Oczyszczenie forum,i system punktowy postow za SB
Czy obecny system przyznawania punktów jest dobry?:tak jest bardzo dobry a szczególnie za artykuly
Dzieciol5 jest off-line  
Zamknięty temat

Zasady postowania