HPN.pl

HPN.pl (http://hpn.pl/index.php)
-   Gry i zabawy... (http://hpn.pl/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Niepowtarzalny horoskop (http://hpn.pl/showthread.php?t=1741)

Lady Mary Jane 05-13-2008 21:15

RE: Niepowtarzalny horoskop

Wodnik:

Twój horoskop zapowiada się okropnie. Różne problemy, w tym prawdopodobnie złamanie nogi [Unikaj boisk], problemy psychiczne [Trzymaj się z dala od ludzkości !!!]. Najlepiej zrobisz, jak zamelinujesz się w swoim pokoju z kocem na głowie i z paczkami chipsów/coli. Kiedy wymyślę, uuupppsss.. - kiedy WYCZYTAM Z GWIAZD Twó kolejny horoskop, będziesz mógł już wyjśc.

A teraz znów mój znczek : Ryby

Magiczny Elfik 02-09-2009 14:45

Ryby- Przez najbliższe 50 lat nie zbliżaj się do wody. Gdy jej dotkniesz staniesz się węgorzem. Dzisiaj spotka cię ciotka gdy będziesz szła na zakupy z Gosią Andrzejewicz. Wygrasz w totolotka i dobra rada- Pieniądze oddaj mnie.
DZIŚ UNIKAJ- zwierząt, wody i grysiku.:D

Mój znaczek Panna.

Lady Of The Rings 02-09-2009 14:50

Panna - Panna to bardzo nerwowy osobnik. Potrzebuje siedmiu lat by przejść przez 2 pierwsze klasy. W przyszłości będzie kopać doły - a i to pod nadzorem. Męża bądź żony nie będzie, gdyż osobnik odstrasza wszystkich oprócz stróżów więziennych.

Mój znak - BARAN.

Magiczny Elfik 02-10-2009 17:12

Baran- to bardzo głupi osobnik... A to przez rogi! Przez siedem lat będziesz miała pecha : ( W tych siedmiu latach między innymi przydarzy ci się: Krowie Łajno jako obiad (nie będzie nic innego) A co najlepsze posmakuje Ci BARANIE! Twoja głowa jest pusta i stąd nazwa BARAN. W tym roku UNIKAJ- Kontaktu z sobą i kontaktu z osobą której nigdy na oczy nie zobaczysz(GWIAZDY NIE KŁAMIĄ) Twój talizman szczęścia to Hmmm...:rolleyes: Okulaty na nosie i aparat na szczęce! Noś je niech szczęście Ci sprzyja!

Lady Of The Rings 02-10-2009 19:17

Panna - Dla osób spod tego znaku spokojny miesiąc - tak jak poprzedni i tak jak następny. Trochę emocji pod koniec marca, kiedy uświadomią sobie, że najbliższa zmiana w ich życiu, to emerytura i to bez względu na lata, jakie im jeszcze do niej zostały.

Ginny_Kitty 04-23-2009 21:11

No... a twój znak zodiaku?

Ja wam radzę zacząć pisać normalne posty i jeśli się bawicie, to pozwólcie innym kontynuować tę zabawę! I nie dziwcie się jak wam postów ubędzie. N.

Hermiona26 04-07-2010 15:05

Ginny znaku nie dała, więc ja dam, Panna.

Sarahis 04-07-2010 16:19

Panna
W najbliższym tygodniu możesz spodziewać się przypływu funduszu emerytalnego, jednak nie spoczywaj na laurach! Ciężka praca, która cię czeka, będzie wymagała od ciebie ogromnego wysiłku umysłowego. Uważaj na przegrzanie wałów mózgowych oraz zgubienie twojego ulubionego mocherowego bereta, co by cię ojciec Rydzyk bez niego na kółku różańcowym już nie poznał. Unikaj także aligatorów i meduz, albowiem jeśli spotkasz takowe stworzenie, zobaczysz je, lub, co gorsza, pomyślisz o nim, może się to skończyć pechem opiewającym na cztery dożywocia. Wieczorem może okazać się, że czai się za tobą coś żółtego i złowrogo wytrzeszcza na ciebie patrzały, jednak to tylko Mały Głód. Chyba, że byłby to albański szczur kanarkowosierszczny, wtedy podprowadź z domu telewizor, komputer, czyste skarpetki oraz inne niezbędne rzeczy i jak najszybciej uciekaj na bezludną wyspę na Oceanie Atlantyckim, gdyż tylko tak uwolnisz się od klątwy, którą jest owy gryzoń depczący ci po piętach. Niestety, będziesz musiała pozostać w tym miejscu do końca życia.

Mój znak: Wodnik.

Hermiona26 04-07-2010 16:23

Wodnik:
Nie używaj komputera, przez najbliższy miesiąc, ponieważ może skutkować to śmiercią, najlepiej wywal go do kosza. Przyjaciele - masz ich mało ale "Zaufanych", uważaj za niedługo któreś Cię zdradzi. Twój ulubiony kubek( w którym pijesz herbato-kawę) zbije się i będziesz musiała się pociąć, ostatnio płakałaś, gdy Emo Martynka zakończyła pisanie bloga.

Znów ; Panna.

Irima Black 04-07-2010 17:38

Panna - romantyczne Panny mogą przez swoje roztrzepanie straciz szansę na miłość. Miejcie więc oczy szeroko otwarte! Może ten dresiarz, który wysiaduje pod Intermarche to ten jedyny? A może Zośka z kółka szachowego wiesza tobie swe szklane oczka? Panny powinny również uważać na coraz wredniejszą facetkę od matmy, która czytała ostatnio o torturach chińskich.

Skorpion

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:33.