|
10-29-2007, 14:04
|
|
|
Super Moderator
|
RE: STOP dzieciom neo!
Więc prosiłabym cię bardzo o nie obrażanie mnie -.- Do tej pory cały czas to robiłaś choć nie przeczę, że wulgaryzmów nie używałaś... Krótko mówiąc nie ma sprawy, bo w końcu i tak to by się skończyło. Prawie wszystkie osoby z którymi jestem dość blisko nie cierpiały mnie, może nie warto oceniać nie znając..
|
|
|
10-29-2007, 18:43
|
|
|
Moderator
|
Pomijając fakt że E-V prawie wszytko krytykuje, całkowicie się z nią zgadzam...
|
10-29-2007, 19:18
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
Cytat:
|
Pomijając fakt że E-V prawie wszytko krytykuje, całkowicie się z nią zgadzam...
|
błahahaha, no bez obrazy, ale troche bardzo rozbawiła mnie ta wypowiedź. to, ze E-V często coś krytykuje nie znaczy, że nie ma w tym racji... I chyba wolałabym zaprzyjaźnić się z taką osobą, niż ze słodką idiotką.
A co do dzieci neo... Jak możecie zakładać klub przeciwko mnie i tym jakże superhiperekstra userom. Przeciez bycie dzieckiem neo jest gitez. Nie ma co... Bo wiecie, ja dostałam internet w tym roku na 6-te urodzny i teraz troszkę pospamuje. Wiesz, ty nas nigdy nie zrozumiesz. Być dzieckiem neo jest czymś wyjątkowym. Uważam, że bardzo dobrze się stało, że jest duzo dzieci neo. I nie rozumiem takich osób które pisza cos inteligentneo. No bo po co to robić? żeby komus sie ze mną dobrze gadało? Nigdy w życiu! Jestem dzieckiem neo i dobrze mi z tym, a wam nic do tego! A to jest dyskryminacja! I nie żartuję!
|
|
10-29-2007, 19:37
|
|
|
Moderator
|
Nie mówię że E-V nie ma racji, napisałam że się z nią zgadzam... Też wolałabym zaprzyjaxnić się z kimś kto ma racje, niz ze "słodką idiotką" jak to nazwałaś.
|
10-30-2007, 10:43
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Miło ,że wreszcie jest jakaś nadzieja...B)
Szkoda, że tak wyszło ,ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem.
Co prawda zaprzepaściałaś mi szansę na miejsce w redakcji i to w dość nielegancki sposób, ale podejrzewam że działalaś pod wpływem emocji....
No ja już nic ta to nie poradzę... cóż ,zgłoszę się innym razem.
I może przekonasz się ,że nie jestem taka straszna...  I ,że nieprawdą jest to, co powiedział ci o mnie ''ktoś inny'' Zawsze lepiej jest sprawdzić to samemu.
Bo wydajesz mi się osobą, która ma własny rozumB)
To the days I try to lose''
|
|
|
11-01-2007, 20:42
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
ja powiem tak, gdy pierwszy raz zobaczyłam wypowiedz E-V na forum czy sb już nie pamiętam pomyślałam sobie, że ona nie może być fajna, ale po pewnym czasie czytając jej wypowiedzi zrozumiałam, że się myliłam. Ja cię lubię E-V.
To co czuje, to co wiem
Hipokryzja tym się brzydzę
Gonie czas i chwytam dzień..." Farben Lehre
"Przyglądał się szklankom pełnym alkoholu i tonął w nich, by ubiec od bólu..." The Analogs
|
|
|
11-01-2007, 22:22
|
|
|
Super Moderator
|
Nie mam pojęcia co ludzi skłania do takiej szybkiej zmiany zdania. Dobrze, że nie dbam o to co o mnie myślą ludzie na początku, bo wpadłabym w depresję...
|
|
|
11-05-2007, 11:41
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
E-Vaire napisała;
Cytat:
|
Nie mam pojęcia co ludzi skłania do takiej szybkiej zmiany zdania.
|
Hmm...może chęć poprawienia stosunków z ludzmi? Agresja w necie jest i to jest naprawdę strasznie rozpowrzechnione zjawisko( falm war) wiec trzeba temu przeciwdziałać  Ja osobiście nie widzę niczego złego w ugodzie.B)
To the days I try to lose''
|
|
|
11-05-2007, 15:00
|
|
|
Member
|
Ja powiem w ten sposób: Mimo że mam niewiele punktów, jestem na tej stronie od kilku miesięcy, wystarczająco długo by zobaczyć kto jest kim. E-Vaire na początku lubiłem, ponieważ sam jestem dobry w zgryźliwych komentarzach, ale nie chce aby wszyscy mnie postrzegali jako zarozumiałego małolata który sie puszy. Pozatym jedna E-Vaire na stronie wystarczy  . Pamiętam kiedy E-V była jeszcze w redakcji, i szanowałem ją (i nadal szanuje) jak wszystkich adminów. Na marginesie nie lubie stłamszonych zakompleksionych dziewczynek, które ślinią się na widok owoców (bez skojarzeń  ) E-Vaire wie co chce i chwała jej za to. Wedlug mnie ta kłótnia nie przesądzi o niczym. Obie strony mają troche racji. Wogóle żałuje że otworzyłem ten temat i wywołałem kłutnie. Zlinczujcie mie za to. Przepraszam
|
|
|
11-12-2007, 17:18
|
|
|
Senior Member
|
Jeden wielki spam. Zamykam :P
|