|
03-20-2008, 20:13
|
|
|
Senior Member
|
RE: Perełki wśród artykułów
Nie no! xD Ja z tego nie mogę! xD Nie wiem czy to wina tego, że mam dzisiaj dość "specyficzne" poczucie humoru, ale ten artykuł mnie rozwala. Szczególnie jego sens i "poprawność" ortograficzna. xD
Autor: alelolo
Tytuł: HARRY KONTRA VOLDDEMORT
Treść: HARRY WSZEDŁ NA CMENTARZ Z ŚWIADOMOŚCIĄ ŻE MOŻE ZABIC VOLDEMORTA,ZNISZCZYŁ JUŻ WSZYSTKIE HORCRUXY JUŻ CZAS BY GO ZABIC WIĘC SZEDŁ PRZEZ CMENTARZ I NAGLE USŁYSZAŁ GŁOS
-POTTER ZABIJE CIE TAK JAK TWOICH RODZICÓW NIE DASZ MI RADY...........
-ŚMIECHU WARTE ZGINESZ ZATO ŻE ZABIŁEŚ MOICH RODZICÓW!!!!!-NAPEWNO NIE!
HARRY I VOLDEMORT JEDNOCZEŚNIE ŻUCILI ZAKŁĘCIA
HARRY SECTUSEMPRA A VOLDEMORT AVADE. ZAKLĘCIA SIĘ ZDERZYŁY I UTWORZYŁY ZŁOTY PROMIEŃ - OJ ZAPOMNIAŁEM JEST COŚ TAKIEGO JAK BLIŻNIACZE RUŻCZKI A WIĘC TERAZ SIE ROŻCZYGNIE KTO PRZEŻYJE..... MUWIŁ VOLDI I CHYBA MIAŁ RACJE BO HARRY ZAUWAŻYŁ JAK NA ZŁOTYM PROMIENIU UTWORZYŁA SIĘ ZŁOTA KULA I MKNE ŁA KU HARREGO, SKONCĘTROWAŁ SIE Z CAŁEJ SIŁY I OTO CUD KULA PO LINI PRZEŚLIZNEŁA SIĘ W STRONE VOLDEMORTA I DOTKNEŁA JEGO RUŻCZKI. NAGLE CHUKNEŁO I HARREGO ZDMUCHŁO W MUR I POTEM STRACIŁ PRZYTOMNOŚC GDY SIE OBUDZIŁ BYŁO JUŻ POWSZYSTKIM PRZED NAGROBKIEM JAKIEGOŚ STAŃCZYKA LEŻAŁO CIAŁO VOLDEMORTA A OBOK NIEGO AŻ ROILO OD AURORÓW NAGLE KTURYŚ KRZYKNĄ
- PATRZCIE POTER SIE PRZEBUDZIŁ
-ZABIŁ CZARNEGO PANA -KRZYKNĄ INNY AUROR
HARRY NAGLE SIE UŚMIECHNĄ,A WIĘC UDAŁO MU SIĘ ZABIC VOLDEMORTA , KONIEC ZŁA I POTEM MARZYŁ JUŻ TYLKO O CIEPŁYM ŁUŻKU....
----------------------------------------------------------------------------------------------------
TO MUJ PIERWSZY ART WIĘC PROSZE O UZNANIE GO
|
|
|
03-22-2008, 11:39
|
|
|
Senior Member
|
Kurczę, Thonks! Ten artykuł jest świetny! xD Litery odpowiedniej wielkości, poprawność ortograficzna, długość, oryginalny temat, nie wspominając o znakach interpunkcyjnych... Cud-miód! xD A najbardziej rozwaliło mnie to:
Cytat:
|
|
Spadnę z krzesła! xD Naprawdę! xD Czemu go nie dodaliście, może byłby kolejne części... Obrażę się na Adminów! xD
|
|
|
03-28-2008, 09:42
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Thonks ten art jest wyczesany. Trochę wkurzający jest ten Caps Lock ( jak można tak cały czas pisać?) , ale przebrnęłam.
Cytat:
|
|
No to jest genialne :lol:
Ale reszta mnie wkurza bo jest mnóstwo niesamowitych byków.
To the days I try to lose''
|
|
|
03-28-2008, 22:27
|
|
|
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy
|
Te błędy są straszne, autor chyba nie miał słownika ortograficznego w ręku i ten caps lock, makabra. A wogóle to art jest THE BEST i daje Wybitny, na odwrót.
|
|
|
03-28-2008, 22:36
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
Autor: Dean Thomas
Tytuł: .
Treść:
hej sorq za to ze nie uzywam polskich znakow ale niemam takich na klawiaturze to wiadomosc a nie post wiec jesli wam sie artykul spodoba to poprawdzcie bledy i dajcie troche punktow
Autor: Dean Thomas
Tytuł: harry czy neville?
Treść:
wiec wiele wspolnego ma neville longbottom oraz harry potter poniewaz dziecinstwo nevilla zostalo tragicznie przerwane przez voldemorta gdyz razem z bellatriks lastrange doprowadzil rodzicow nevilla do utrty rozumu i wyladowali w swietym mungu a natomiast rodzicie harrego oddali za niego zycie wiec harry rowniez mial zle dziecinstwo, wiec jesli by zamienic role to czy neville zastapilby harrego? sami osadzic mozecie w komentarzach ale wedlug mnie neville jest troche ciamajdowaty Pomyslcie A I NA DODATEK NEVILLE PODSKOCZYL VOLDEMORTOWI I ZABIL JEGO WEZA
|
|
|
03-29-2008, 14:40
|
|
|
Senior Member
|
Ach tak! Teraz sie zczailam. W tym pierwszym chodzi o zapowiedź drugiego. Ale jaja!
Nie wiedzialam ze 2 letnie dziecko zna wogóle litery.
''A I NA DODATEK NEVILLE PODSKOCZYL VOLDEMORTOWI I ZABIL JEGO WEZA''
Wiesz?? Myślałam , że do Voldemorta nie można podskoczyć bo jest za wysoki
|
|
|
03-29-2008, 16:43
|
|
|
Senior Member
|
powalające są te arty :lol: nie my go nie rodzimy :lol:
|
|
|
03-31-2008, 17:59
|
|
|
Fanatyk, niegroźny
|
Ja też nie mam polskich znaków na klawiaturze, a jednak piszę normalnie xD. Co do perełki Deana Thomasa no cóż przynajmniej wie co się zdarzyło w książce. Na początku niektórych perełek jest zawsze prośba o punkty. Jednak jego forma "dajcie trochę punktów" jest śmieszna...
|
|
|
04-02-2008, 22:05
|
|
|
Urodzony, by rządzić światem
|
O boże xD
Przeczytałam te artykuły tylko z trej strony...
Aż się dziwię, że ktoś może takie coś napisać...
Aż się w głowie nie mieści.
Osobiście najbardziej mi się podobał ten artykuł, co pisało: dajcie trochę punktów.
:D to było powalające xD
Dużo bym jeszcze pisała, ale sie nie da. xD to się w głowie nie mieści :D
|
|
04-03-2008, 19:35
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
Szczere spadłam z krzesła czytając niektóre arty... 
Ale to co tu robicie jest troszeczkę chamskie, tzn. wyśmiewanie z innych... Wiem, że niektórzy przekraczają granice....hm.. pisania, nawet nie wiem jak pisanie bzdurnych tematów nazwać.... ale się nie wtrącam...
|
|
|
Zasady postowania
|