Świetny pomysł, ale w tym wcześniej napisanym regulaminie, w punkcie pierwszym napisała określoną liczbę postów. N.p. 4 lub 5. A tak to sssuuppcciioo pomysł!!!:yes:
kary... mozna by odejmowac punkty... w zaleznosci od stopnia wykroczenia, ale np. mi sie zdazylo w Shoutboxie napisalam kilka razy to samo tylko dlatego ze dawalam odswiez, nie wiedzialam ze posty beda sie powtarzac to jest juz naruszeniem regulaminu chyba... gdzies w kazdym razie o tym pisze na stronce
Co ty powiesz melancholia..to jakim cudem nadal piszę?! Pewnie przez to, że dostałam 2 ostrzeżenia a później odejmowali mi pkt.
Więc myślę, że 4 i koniec.. chociaż dla takich niekumatych jak ja, to szybko będę zablokowana
Gdy ma się 3 ostrzeżenia nie można pisać komentarzy , ani pisać na SB .
Więc mają nauczkę za to co robią ..
Pewnie dużo osób po tych 3 warnach zakłada nowe konta .
Jestem tu od niedawna ale zdążyłem już zauważyć, że na forach panuje nieład. Jestem za odejmowaniem punktów za pisanie nie na temat i wulgaryzmy. Spam zaś doprowadza mnie do szału najchętniej zablokowałbym spamerów na stałe...:upset:
Może być taki pomysł.[small][odstęp][/small]Ja jestem tu nowa i nie dostałam żadnego ostrzeżenia...[small][odstęp][/small]I nie wiem, za co się je dostaje...[small][odstęp][/small]Możecie mi powiedzieć?
Jeśli czegoś nie wiesz, zapraszam do FAQ, tutaj. Zalecam też używanie słownika ortograficznego, spacji oraz polskich liter, bo za to dostaniesz. A jeśli masz dodatkowe pytania, zapraszam tutaj.