Wróć   HPN.pl > Pozostałe > Kosz

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Wygląd
Stary 10-13-2007, 14:02   #21
Thonks
Senior Member

Thonks na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do Thonks
Domyślnie RE: Rekrutacja 2 - składania podań

Nick: Thonks

Data rejestracji: 14 czerwca 2007r.

Zainteresowania:
Przede wszystkim sport, biegam jeżdżę na rowerze, pływam, ale najbardziej lubię siatkówkę – oglądam prawie wszystkie mecze, sama nawet gram w szkolnej reprezentacji, muzyka – słucham jej zawsze i wszędzie, film – uwielbiam chodzić do kina i oglądać w telewizji wszystkie dobre filmy, w wolnych chwilach też czytam książki, szcególnie fantastykę, ale zdarzają się też inne gatunki, od nie dawna jednym z moich zainteresowań jest również polityka.

Marzenia:
Jestem ambitną osobą, więc na razie moim największym marzeniem jest skończyć architekturę na studiach, ponieważ chciałabym zostać architektem.

Jak często odwiedzasz Harry-Potter.net.pl?
Na stronie jestem praktycznie codziennie, nawet gdy szukam czegoś w internecie zawsze mam włączoną tą stronę.

Ile średnio dziennie spędzasz czasu przed komputerem?
Średnio przed komputerem siedzę 3-4 godziny. Chociaż od czasu do czasu zdarza się dzień, gdy wcale nie dotykam komputera.

Doświadczenia związane z Internetem:
Dużo czasu spędzam w internecie, więc nie mam problemów z jego „obsługą”. Udzielam się na różnych forach, kiedyś byłam administratorem na innej stronie poświęconej Harremu Potterowi.

Czy znasz angielski (ew. inny język)? Jeżeli tak, to na jakim poziomie?
Angielskiego uczę się od 8 lat. Dużo czasu poświęcam na naukę tego języka, chodzę na zajęcia dodatkowe, biorę udział w różnych konkursach. Jeśli chodzi o poziom mojego angielskiego to jest na poziomie komunikatywnym. Myślę, że z tłumaczeniami nie miałabym problemów.

Czym zafascynował cię ”Harry Potter"?
W książkach o Harrym Potterze najbardziej podoba mi się przedstawienie świata magii w taki sposób, że jego problemy i troski do złudzenia przypominają świat realny. Jego bohaterowie mają takie same słabości czy zmartwienia. Tam nikt nie jest idealny i nieomylny. Wszyscy mają jakieś wady. Gdyby się bardziej przyjrzeć to świat magii jest prawie identyczny.

Będąc administratorem, co byś zmienił/a na stronie?
Jedną z rzeczy, które na pewno bym zmieniała jest system przyznawania punktów (ale o tym niżej). Nie podoba mi się również to, że na forum czy w komentarzach jest pełno „jednolinijkowców” i postów składających się tylko z emotek. Wiem, że administratorzy usuwają dziennie po kilkadziesiąt takich postów, to i tak jest ich dużo. Warto by się też zastanowić nad przywróceniem forumowego konkursu. Gdyby była taka możliwość zwiększyłabym listę rang. Uważam, że jest ich trochę za mało. Zastanowiłabym się również nad realizacją niektórych pomysłów z działu "Zmiany, zmiany..." z forum. Według mnie na stronie powinien znajdować się regulamin. Wielu nowych użytkowników usprawiedliwia się tym, że o czymś nie wiedzieli, a gdyby był regulamin, nie byłoby takiego problemu. Na pewno powinno się częściej czyścić forum, bo powstaje coraz więcej bezużytecznych tematów. Jedną z najważniejszych rzeczy jakie chciałabym zrobić to wprowadzenie polskich liter do SB. Niektóre wyrazy to aż trudno rozczytać bez polskich znaków.

Czy obecny system przyznawania punktów jest dobry? Dlaczego tak/nie?
Nie jest on idealny. Według mnie nie powinno być punktów za posty w SB. Niektórzy użytkownicy, piszą tylko tam a po miesiącu trafiają do najaktywniejszych. Uważam, że punkty powinny być przyznawane za pomoc w rozwijaniu strony, artykuły, newsy czy forum, ale SB na pewno do nich nie należy. Reszta jest w porządku, chociaż można by się zastanowić nad dodaniem kilku rang, dla urozmaicenia strony.
Thonks jest off-line  
Stary 10-13-2007, 14:34   #22
Bella
Fanatyk, niegroźny

Wyślij wiadomość przez ICQ do Bella Wyślij wiadomość przez AIM do Bella Wyślij wiadomość przez MSN do Bella Wyślij wiadomość przez Yahoo do Bella

Nick: Bella

Data rejestracji:02/25/2007 13:10

Zainteresowania:Harry Potter,Remus Lupin,Konie,Jazda konna...

Marzenia:Mieć swojego konia,spotkać Dvida Thewliisa...

Jak często odwiedzasz Harry-Potter.net.pl?-Prawie codziennie.

Ile średnio dziennie spędzasz czasu przed komputerem?-Bo ja wiem...dość dużo

Doświadczenia związane z Internetem:składam blogi,umiem posługiwaś się photoshopem...

Czy znasz angielski (ew. inny język)? Jeżeli tak, to na jakim poziomie?-średnim(ang.)

Czym zafascynował cię Harry Potter"?-Odwagą i tym,że potrafi walczyc o swoje.

Będąc administratorem, co byś zmienił/a na stronie?-Ta strona warta jest poświęceń.Ja bardziej bym np. dopilnowała zeby każdy news czy art przysłany do mnie dostał odpowiedź.Chciałabym też zmienić to,że jak sam napisałeś za 3 warny nie mozna pisać w sb a to czasami nieprawda...

Czy obecny system przyznawania punktów jest dobry? Dlaczego tak/nie?-Tak.Dlatego,że nie tylko spamerzy spamują ale za dużo punktów to też nie to...choć jak czasami widze spam w galeri to,aż mi się odechciewa dostać 3 punkty za posta.
Bella jest off-line  
Stary 10-13-2007, 15:18   #23
fan Lupina
Fanatyk, niegroźny

fan Lupina na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do fan Lupina

Nick: fan Lupina

Data rejestracji: 08/03/2007 13:16

Zainteresowania: oprócz HP bardzo lubię informatykę, sport (piłka nożna), nurkowanie, muzyka (głównie reggae) saga Gwiezdnych Wojen, oraz seriale komediowe, komiksy.

Marzenia: Chciałbym zostać marynarzem: (konkretnie nawigatorem) bądź architektem.

Jak często odwiedzasz Harry-Potter.net.pl?: Codziennie, po 2-3 godziny.

Ile średnio dziennie spędzasz czasu przed komputerem?: 4-5 godzin

Doświadczenia związane z Internetem: Blogów nie prowadzę. Udzielam się jednak na wielu forach.

Czy znasz angielski (ew. inny język)? Jeżeli tak, to na jakim poziomie?: Znam j. angielski na średnim poziomie i j. niemiecki podstawowy( jestem w trakcie nauki obu języków)

Czym zafascynował cię Harry Potter"? : W książce Jo Rowling znalazłem świat marzeń, w którym prawie wszystko jest możliwe, a bohater walczy z przeciwnościami losu.

Będąc administratorem, co byś zmienił/a na stronie? : System przyznawania punktów( w shoutboxie nie powinno być punktów).

Czy obecny system przyznawania punktów jest dobry? Dlaczego tak/nie?: Wszystko jest dobrze tylko moim zdaniem nie powinno być punktów za napisanie posta w shoutboxie.
fan Lupina jest off-line  
Stary 10-13-2007, 15:38   #24
_Tonks
Czytelnik horoskopów

Wyślij wiadomość przez AIM do _Tonks Wyślij wiadomość przez MSN do _Tonks

Nick: _Tonks

Lokalizacja (czyli gdzie mieszkasz): Lublin

Data rejestracji: nie pamiętam, około miesiąc temu

Zainteresowania (poza Harrym Potterem): aktorstwo, teatr, telewizja

Marzenia (ambicje): chciałabym zostać aktorką

Jak często odwiedzasz Harry-Potter.net.pl? prawie codziennie zależy od zajęć szkolnych i obowiązków

Ile średnio dziennie spędzasz czasu przed komputerem? 3 -4 godzin, czasem dłużej

Doświadczenia związane z Internetem (chodzi o istnienie w sieci; zarządzanie stroną, blogiem.. udzialanie na forach etc.): myślę, że z internetem radzę sobie bardzo dobrze, mam bloga www.tonks-lupin.mylog.pl (sama zrobiłam szablonik xD) , i działam na 2 forach + ta strona xD

Czy znasz angielski (ew. inny język)? Jeżeli tak, to na jakim poziomie? angielski, całkiem nieźle i uczę się francuskiego

Czym zafascynował cię "Harry Potter"?wszystkim!! jest poprostu super!!

Będąc administratorem, co byś zmienił/a na stronie? nie wiem, podoba mi się ta strona bardzo, ale trochę ten szblon smutny jest...

Czy obecny system przyznawania punktów jest dobry? Dlaczego tak/nie? uważam, że tak
_Tonks jest off-line  
Stary 10-13-2007, 15:58   #25
marti-tina
Praktykant Voodoo

marti-tina na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do marti-tina

Nick: marti-tina

Wiek: 13 lat (niektórzy oceniają moje zachowanie i wypowiedzi na więcej)

Lokalizacja: Kłobuck (dla nie znających geografii 0k. 20 km od Częstochowy)

Data rejestracji: 7/14/2007 11:54

Zainteresowania: Hmm... mam ich bardzo dużo. Czytanie książek, śpiewanie, taniec, rysowanie, pisanie piosenek (czasem drobnych wierszyków i opowiadań), słuchanie muzyki, informatyka, matematyka itp.

Marzenia: Napisanie piosenki dla gwiazdy muzyki; założenie własnej strony, na którą zaglądałoby mnóstwo ludzi. Mam jeszcze kilka marzeń ale zostawię je dla siebie.

Jak często odwiedzasz Harry-Potter.net.pl? Jak często się da. A biorąc pod uwagę siłę wyższą (rodziców) przeważnie w weekendy.

Ile średnio dziennie spędzasz czasu przed komputerem? Jeśli uda mi się włączyć komputer w tygodniu to ok. 2 godzin. W weekendy ok. 3-5 godzin.

Doświadczenia związane z Internetem: Hmm... Mam "kilka" blogów i odwiedzam wiele stron...

[b]Czy znasz angielski (ew. inny język)? Jeżeli tak, to na jakim poziomie?[/] W tym roku zaczęłam uczyć się angielskiego, znam niemiecki na średnim poziomie.

Czym zafascynował cię Harry Potter"? Bardzo trudne pytanie... Zafascynowała mnie cała książka, świat magii i opisanie problemów wieku nastoletniego.

Będąc administratorem, co byś zmienił/a na stronie? Uważam, że w większości nie ma nic do zmieniania, strona jest bardzo dobra. Nie podoba mi się to, że są tu ludzie, którzy tylko nabijają sobie punkty pisząc bezsensowne wypowiedzi.

Czy obecny system przyznawania punktów jest dobry? Dlaczego tak/nie? Dla mnie punkty nie są ważne więc nie przeszkadza mi system ich przyznawania.

P.S. Wiem, że mnie nie przyjmiecie, ponieważ nie wchodzę na stronę codziennie, a to jest ważne w pracy admina. Ale może mnie miło zaskoczycie. Adminowanie jest trudne, ma się wiele obowiązków i nie można tak swobodnie rozmawiać na sb czy forum. Mimo wszystko myślę, że mogłabym być adminem tej strony.

"Mówię to co myślę
To co czuje, to co wiem
Hipokryzja tym się brzydzę
Gonie czas i chwytam dzień..." Farben Lehre

"Przyglądał się szklankom pełnym alkoholu i tonął w nich, by ubiec od bólu..." The Analogs
marti-tina jest off-line  
Stary 10-13-2007, 16:21   #26
maxime
Senior Member

Wyślij wiadomość przez MSN do maxime

Nick: maxime

Data rejestracji: 14.07.2007r

Zainteresowania: Rysowanie mangi

Marzenia: Chcę miec własne schronisko dla zwierząt. Pomaga im.

Jak często odwiedzasz Harry-Potter.net.pl? Codziennie, nawet kilka razy.

Ile średnio dziennie spędzasz czasu przed komputerem? ok. 2h

Doświadczenia związane z Internetem: Gram w gry sieciowe np. Kalambury.

Czy znasz angielski (ew. inny język)? Jeżeli tak, to na jakim poziomie? Tak. Na poziomie początkowym.

Czym zafascynował cię Harry Potter"? Zaczęło się od filmu. Po obejrzeniu 1 czści przeczytałam książkę. Bardzo mnie zainteresowała i przeczytałam także inne części.

Będąc administratorem, co byś zmienił/a na stronie? Hmmmmm... Może troszkę zmieniła wygląd strony. Ale nie za bardzo. Tak eż jest OK. Pewnie dawałabym też pkt. za dodawanie tematów na forum.

Czy obecny system przyznawania punktów jest dobry? Dlaczego tak/nie? Obecny system przyznawania punktów jest dobry. mi podoba się dlatego, że dostaję je nawet za zwykłą rozmowę na SB.
maxime jest off-line  
Stary 10-13-2007, 16:30   #27
Filemona
Senior Member

Filemona na Harry Potter Forum

Nick: Filemona

Data rejestracji: 03/10/2007 21:15

Zainteresowania: Lubię książki i filmy fantasy, koty i różne inne zwierzęta

Marzenia (ambicje): Mieć jak najwięcej pkt. na tej stronie i zostać tu adminką. To moje marzenie prawie od początku zarejestrowania się na stronie. Chciałabym także mieć wszystkie gry i książki z serii HP.

Jak często odwiedzasz Harry-Potter.net.pl? - Codziennie.

Ile średnio dziennie spędzasz czasu przed komputerem? - Parę godzin dziennie.

Doświadczenia związane z Internetem: Jestem surper adminką na innej, mniej popularnej stronie o HP, ale jak na czas istnienia ma dużo użytkowników. Prpnwan mi bycie adminem na kilku innych stronach, ale 7odrzuciłam te propozycje. Jestem tam aktywna na forum, tak jak tutaj. Miałam kilka blogów, na jednym miałam wielkie powodzenie i mnóstwo odwiedzin, ale go zaniedbałam i usunęłam (teraz żałuję).

Czy znasz angielski (ew. inny język)? Jeżeli tak, to na jakim poziomie? - Znam język angielski na poziomie średnio zaawansowanym i niemiecki na poziomie początkującym

Czym zafascynował cię "Harry Potter"? - Tym, jakże realnie przedstawionym światem magii i barwnymi postaciami.

Będąc administratorem, co byś zmienił/a na stronie? - Sprawdzałabym dokładnie wszystkie nadesłane,artykuły, newsy i linki, a także popularyzowałabym stronę i zarządzałabym komentarzami. Usuwałabym te ze spamem i spoilerami. Zadbałabym o dyscyplinę na stronie!

Czy obecny system przyznawania punktów jest dobry? Dlaczego tak/nie? - Jak dla mnie to obecny system przyznawania punktów jest dobry, ponieważ punkty są przyznawane za rzeczy, które wzbogacają stronę.
Filemona jest off-line  
Stary 10-13-2007, 16:36   #28
adrian33d
Praktykant Voodoo

adrian33d na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do adrian33d

Nick: adrian33d

Data rejestracji:04/01/2007 21:03

Zainteresowania: Eh.. interesuje się wszystkim co interesujące i ciekawe Mam ostatnio pociąg do Magi ;p

Marzenia: Chciałbym zostać Administratorem tej strony A na poważnie to jeszcze nie wiem ! Każdy ma tam jakieś marzenia

Jak często odwiedzasz Harry-Potter.net.pl? Ostatnim czasem rzadziej... Powód pewne osoby psują tu klimat.. Nie będe ich wyliczał bo każdy wie o kogo chodzi!

Ile średnio dziennie spędzasz czasu przed komputerem? Bardzo Często Jestem do usłóg

Doświadczenia związane z Internetem: Wystarczające , aby przyłączyć się do Grona Administratorów ( a tak cały czas sie rozwija )

Czy znasz angielski (ew. inny język)? Jeżeli tak, to na jakim poziomie?
Angielski nie jest łatwy.. Cały czas się jego ucze.. Ale zanm się na nim .

Czym zafascynował cię Harry Potter"? Moja przygoda z Harrym Potterem zaczęła się 3 lata temu Na TVN leciała jego pierwsza część . Od razu przypadł mi do gustu! W bibliotece wypozyczyłem reszte częsci ! Zafascynowała mnie troska o przyjacioł i ich związek! Ale także Magia , która jest wszędzie To jest SUPER~!!!!!!!!!!

Będąc administratorem, co byś zmienił/a na stronie? Tak Szczerze to ta strona ma pare wad ale większość z nich wynika z wyboru Administratorów ! Takie jest moje zdanie! Gdym jednak nim został postarałbym się bardziej obserwować kłótnie oraz Shoutbox

Moim zdaniem jest troche za ostry! Uważam tak , dlatego że inne osoby trudzą się coś wyskrobać i oczekują za to jakiejś solidnej zapłaty

"Supernatural"
adrian33d jest off-line  
Stary 10-13-2007, 16:44   #29
Maurus
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy

Maurus na Harry Potter Forum

Wyślij wiadomość przez MSN do Maurus

Nick:
Maurus

14(Jednak wiek o niczym nie świadczy,liczy się intelekt !)

Lokalizacja (czyli gdzie mieszkasz):

Świętochłowice (5km koło Katowić,Śląsk)

Data rejestracji:

Dokładnie nie pamiętam ale gdzieś pod koniec lipca

Zainteresowania:

Interesuję się komputerami i językiem HTML mam 2 strony które współtworzyłem oto one:
www.energyteam.lua.pl oraz www.1agim.lua.pl
.Gram na poważnie w grę komputerową,(ligi,sparingi)...
Lubię także czasem zagrać w piłkę nożną i koszykówkę...
Czytam dużo książek...
Ostatnio seria książek Joanny Fabianickiej

Marzenia (ambicje):

Moim marzeniem jest zostać lekarzem gdyż podoba mi się ten zawód oraz jest on porzyteczny i potrzebny...(NIE BĘDĘ STRAJKOWAŁ)

Jak często odwiedzasz Harry-Potter.net.pl?

W weekendy 3-4 godziny dziennie...W dni powżednie 1-2...

Ile średnio dziennie spędzasz czasu przed komputerem?

Duużo...W dni powżednie 3-4,w weekendy 5 :)

Doświadczenia związane z Internetem (chodzi o istnienie w sieci; zarządzanie stroną, blogiem.. udzialanie na forach etc.)
:
Mam 2 strony internetowe...
www.1agim.lua.pl oraz www.klanenergyteam.lua.pl...
Oraz miałem pare blogów i forum...
Sprawnie posługuję się językiem HTML !

Czy znasz angielski (ew. inny język)?

Jeżeli tak, to na jakim poziomie?

Angielski średnio-zaawansowany,niemiecki podstawowy...
Umem też parę słów po rosyjsku : )

Czym zafascynował cię "Harry Potter"?

Zafascynował mnie świat w którym żyją czarodzieje,można powiedzeć że J.K.Rowling rzuciła na mnie urok...

Będąc administratorem, co byś zmienił/a na stronie?
[/color]
Strona jest bardzo dobra...
Jednak zwiękrzył bym ilość rang(niech użytkownicy się cieszą) może wrzuciłbym pare dodatkowych stron do menu,sam niewiem...musiał bym mieć wgląd do panelu administracyjengo...Poprawił bym szybkość akceptowania newsów,artykułów i linków...

50/50... Dodał bym jeszcze pare rang...Ale jest wporządku
Stary 10-13-2007, 17:25   #30
Demon
Fanatyk, niegroźny

Nick: Demon

Lokalizacja (czyli gdzie mieszkasz): Tuż za rogiem... Wystarczy wiedzieć gdzie szukać, a się mnie znajdzie PALCZYN

Data rejestracji: 04/29/2007 14:24

Zainteresowania (poza Harrym Potterem): Muzyka, pisze wiersze, uwielbiam ogladac filmy!

Marzenia (ambicje): Zostac administratorem

Jak często odwiedzasz Harry-Potter.net.pl? Niestety tylko pare razy w tygodniu, ale w tym czasie z checią posprawdzałbym artykuły... Uwielbiam czytać i się trochę na tym znam!!!

Ile średnio dziennie spędzasz czasu przed komputerem? Dużo...

Doświadczenia związane z Internetem (chodzi o istnienie w sieci; zarządzanie stroną, blogiem.. udzialanie na forach etc.): Udzielam się dużo na forach, jestem zarejstrowany na kilku innych stronkach o HP, ale ta jest najlepsza!!!

Czy znasz angielski (ew. inny język)? Jeżeli tak, to na jakim poziomie? Z anglika jestem dobry... Mialem 6 xD

Czym zafascynował cię "Harry Potter"? Całym światem i jego logiką!!! Logiką-czyli chodzi mi o to, że J.K.R. układa wszystko w taki sposób, że aż czoła chylić...

Będąc administratorem, co byś zmienił/a na stronie? Starałbym się sprawdzać więcej artykułów, bo wiem jak to jest kiedy się długo czeka na odpowiedź... Stronka jest ok!

Czy obecny system przyznawania punktów jest dobry? Dlaczego tak/nie? Myśle, że tak... Nie uważam, że punkty za pisanie w SB to przesada, bo w ten sposób integrujemy się z innymi nie?

P.S.
Pewnie dziwicie się, że składam podanie skoro codziennie nie odwiedzam tej stronki, ale pomyślałem sobie, że każdy ma szanse... Pozdro!!!
Demon jest off-line  
Zamknięty temat

Zasady postowania