|
03-21-2007, 19:30
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
Zaklęcia niewybaczalne
Zaklęcia niewybaczalne. Co o nich myślicie? Czy chcielibyście je umieć? Czy chcielibyście być pod działaniem zaklęcia Imperius?
|
|
|
03-23-2007, 14:19
|
|
|
Urodzony, by rządzić światem
|
RE: Zaklęcia
Taaa...ja bym bardzo chciała być pod wpływem zaklęcia niewybaczalnego...zawsze marzyłam żeby ktoś na mnie Crucio rzucił...Avada Kedavra też w sumie brzmi kusząco...A Imperio...też ciekawe, ale jak Potter potrafi je odeprzeć, to ja napewno też.
A dlaczego właśnie Bliznowaty stał się Bliznowatym? I tu już by trzeba przeczytać książki o Harry'm Potterze...
|
|
|
04-01-2007, 14:50
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
Imperius jak dla mnie to świetna sprawa...
Z jedenj stronie dziwne byloby musieć coś zrobić, bez względu czy się tego chce czy nie, ale z drugiej, cóż za zabawa gdy się coś takiego rzuci... xD
|
|
|
04-01-2007, 16:38
|
|
|
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy
|
Ja na ten temat sie nie wypowiem, bo tez nie ma po co.
Chciałam tylko przekazać coś Limonce.
Ty napisałaś Harry'm, a pisze sie Harrym. To jeden z wyjątków. Wszystkie angielskie nazwiska kończące sie na "y", właśnie tak sie pisze. Jednak jeżeli chciałabyś odmienić w dopełniaczu, to wtedy piszesz z apostrofem Harry'ego.
Prosiłabym, żeby nie posądzać mnie o czepianie sie innych. Po prostu czytałam gdzieś, że Limonka pisze FF i pomyślałam, ze może sie jej to przydać. Dziękuje.
Etha
[small]Dzięki, nie wiedziałam o tym ^^. Li. [/small]
|
|
04-30-2007, 10:06
|
|
|
Junior Member
|
W sumie to zaklęcie niewybaczalne brzmi kusząco. Avada Kedavra na pewno jest mniej bolesna niż wbicie sobie noża w plecy, no tak? A... Imperius? Supcio byłoby wykazać się pokonując je, racja?
|
|
|
06-10-2007, 21:07
|
|
|
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy
|
Jakie głupie pytanie. Wiadomo, że nikt by nie chciał być pod działaniem zaklęcia Imperius, bo wtedy ktoś mógłby zrobić z nami co by mu sie podobało. Chciałabym wszystkie umieć. Najlepsze to Crucio. Chciałabym tylko żeby ktoś rzucił na mnie Crucio, bo chciałabym poczuć czy to naprawdę taki okropny ból.
|
|
|
06-26-2007, 18:47
|
|
|
Fan "Strefy 11" i tarota
|
RE: Zaklęcia niewybaczalne
Nauczyć się ich wszystkich do sadystycznej perfekcji - oto moje marzenie. Także, aby ktoś rzucił na mnie Cruciatus, chciałabym poczuć ten ból, taak. A przed Imperiusem można się bardzo łatwo obronić Oklumencją.
|
|
|
06-29-2007, 11:08
|
|
|
Member
|
Wiecie co, wiele osób mówi, że nigdy nie użyłoby zaklęcia niewybaczalnego, ale łatwo to tak teraz mówić. Pomyślcie, że znacie te zaklęcia i jesteście w takiej sytuacji jak Harry w ZF (harry - bellatrix). Dalej jesteście pewni, że byście nie użyli zaklęć niewybaczalnych?
|
|
|
06-30-2007, 19:06
|
|
|
Member
|
Chciałabym umieć, ale tylko tak na czarną chwilę... A pod działaniem Imperiusa nie chciałabym być, bo wiecie... służyć śmierciożercą?? Ani mi się śni...
|
|
|
11-23-2007, 21:20
|
|
|
Member
|
Cali potteromaniacy: gdybym umiał zaklęcie niewybaczalne to bym je rzucił na... ! Dzięki Bogu nie umiecie. I po co wam to? Zaklęcia niewybaczalne są wybitnym, wręcz podręcznikowym przykładem czarnej magii. Czy sprawia wam PRZYJEMNOŚĆ zadawanie bólu, śmierci i opętanie ludzi na wzór szatana? Po co ten temat?
A może: "Kto jest bardziej wyrafinowanym sadystą?"
|
|
|
Zasady postowania
|