|
03-22-2007, 21:17
|
|
|
Super Moderator
|
RE: Co z punktami?
Powinieneś zrobić żeby była minimalna liczba znaków, to po pierwsze. Po drugie limit emotikon czyli nie można dawac więcej niż 3 z rzędu. Po trzecie żeby nie można było wysyłać kilku komentarzy z rzędu.
|
|
|
03-22-2007, 21:25
|
|
|
Junior Member
|
A może jeden koment na jeden art? wtedy nie będize spamów itp. Tak jak nie można dać dwóch ocen.
Ale nie usuwaj pkt. całkiem. To fajna zabawa :smilewinkgrin::smilewinkgrin:
|
|
|
03-22-2007, 21:29
|
|
|
Junior Member
|
|
|
|
03-22-2007, 21:32
|
|
|
Urodzony, by rządzić światem
|
Ja tam lubię ten punkty, fajne są, nie wyobrażam sobie tej strony bez nich
|
|
|
03-22-2007, 21:37
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
No cóż, sądzę, że punkty to dobra zabawa, jeśli ktoś się umie bawić.
Nie chodzi przecież o to, kto ma więcej punktów.
Nie liczy się ilość, ale jakość.
Ale cóż, niektórzy kierują się zasadą "Im więcej punktów na liczniku tym jestem lepszy, bardziej się liczę, no i co z tego, że w moim komentarzu zawarłem/am tylko tysiąc pięćset sto dziewięćset emotikon, ważne że jest i mam te x punktów więcej!".
Ja osobiście popieram E-Vaire.
Natomiast nie do końca zgadzam się z Ginny.
Czasami pod artykułem może sie wywiązać również dyskusja na jego temat i osoba może chcieć zabrać głos ponownie.
I szkoda, że nie ma opcji edycji i kasowania komentarzy. Mnie osobiście zdarza się popełnić jakiś błąd, bądź nie dopisać czegoś, czym chciałam się podzielić z resztą i muszę pisać kolejny komentarz.
Teoretycznie, mi jest obojętne czy punkty będą czy nie.
|
|
|
03-22-2007, 21:48
|
|
|
Senior Member
|
Masz rację koleś, ja nie spamuje i wiele innych użytkowników też nie! więc dlaczego chciałbyś dać "kare" tym użytkownikom "za nic"? ja nie napisałem ani jednego artykułu! bo nie mam pomysłów i nie chce pisać głupot! jestem tu od nie dawna i przyznaje że jest pewien problem z punktami, ale po co od razu je usuwać? najlepiej zrobić tak: jeden komentarz na jeden art czy zdjęcie! tak jak z ocenami!
|
|
|
03-22-2007, 21:49
|
|
|
Senior Member
|
No ja tam jestem za zostaniem ptk ale przecież możemy obejść się i bez nich...Ale niech zostaną...Świetna zabawa jest jak się walczy o jakieś z rzędu miejsce...ja tam lubie naprzykład z moją koleżanką rywalizować kto ma więcej ptk...uważam że ja tam nie pisze pod artami ,,Spoko'',,Fajny art''
czy coś innego.Wyrażam swoją opinię jasno...(tak mi się wydaję)...
|
|
|
03-22-2007, 21:50
|
|
|
Super Moderator
|
Jesteście nie poważni! jeden komentarz?! Jeden?! A jak rozwija się dyskusja i ktoś chce ponownie napisać to od razu spam? Najlepiej gdyby zrobić tak jak ja napisałam.
Krzyychu nie kłam, dobrze? Spamowałeś komentarzami "beznadzieja" "art spoko..." i innymi. I co, nie spamujesz, nie?
Zona Valdzia pisałaś takie komentarze, pisałaś...
|
|
|
03-22-2007, 21:50
|
|
|
Senior Member
|
PS  laczego mam napisane tyle Postów?Jak ja tyle nie pisałam...to jakaś pomyłka być musi...(ale wogóle tego tu pisać nie powinnam)wkońcu to temat o punkatach....
|
|
|
Zasady postowania
|