|
08-05-2009, 19:22
|
|
|
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy
|
book by me/książka wyprodukowana przeze mnie
Spojrzał na Jaheirę, prosto w oczy, po raz pierwszy odkąd opuścili gospodę. Przy tej silnej, ślicznej kobiecie Abdel tracił całą pewność siebie, krępował się tym bardziej, że podróżowała wraz z mężem.
|
Cytat:
– Ludzie walczą – powiedział, ignorując jej protest. – Amn z Wrotami Baldura, Amn z
Tethyrem, Tethyr z samym sobą... tak to już jest, a ja z tego żyję.
|
|
|
|
08-05-2009, 19:51
|
|
|
Super Moderator
|
Eeee? Nie rozumiem w jakim celu założyłeś taki temat, w tym dziale^^. Książka? Khym, okej, ale wydaje mi się, że jak już to napiszesz powinno być w 'Fan Fiction' o.0. Przynajmniej początkowo.
|
|
|
08-05-2009, 19:57
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
Śmieszne, jeśli myślisz, że uda ci się coś napisać to się mylisz. Ja sam próbowałem i coś mi tam wyszło. 2 książki napisałem, jeśli można tak to nazwać.
Musisz ukończyć jakieś studia pisarskie. Nawet jeśli napiszesz to i tak będzie kiepskie. Ale niektórzy potrafią pisać, ale tylko FF.
Zobaczy co ci wyjdzie, ale to hit nie będzie.
A jaki tytuł ma mieć twoja książka ?
Moje miały :
1.Ciemny Las. - horror/przygodówka.
2.Tam gdzie ludzkość nie dotarła. - przyrodniczo/przygodówka.
Ale jeśli to twoje marzenie, to ok.
Czekamy^^
|
|
|
08-05-2009, 21:26
|
|
|
Moderator
|
Nie, nie czekamy. Taki temat może założyć sobie każdy. A wtedy byłby śmietnik. Dlatego swoją twórczość przesyłaj pojedynczym osobom, na których opinii Ci zależy. Zamykam.
Lady Mary Jane
|
08-05-2009, 21:37
|
|
|
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy
|
Dobra jak napisze kilka rozdziałów to wtedy założte temat ok?
Spojrzał na Jaheirę, prosto w oczy, po raz pierwszy odkąd opuścili gospodę. Przy tej silnej, ślicznej kobiecie Abdel tracił całą pewność siebie, krępował się tym bardziej, że podróżowała wraz z mężem.
|
Cytat:
– Ludzie walczą – powiedział, ignorując jej protest. – Amn z Wrotami Baldura, Amn z
Tethyrem, Tethyr z samym sobą... tak to już jest, a ja z tego żyję.
|
|
|
|
08-06-2009, 10:07
|
|
|
Super Moderator
|
Jak chcesz, ale to wtedy do działu z FanFiction chyba, nie tu. W ogóle zakładanie takiego tematu zawczasu to bezsens.
"Mój związek się zakończył. A dokładniej, zniknęły moje koty, które były dla mnie jak dzieci, co nie każdy będzie w stanie zrozumieć. Nie jestem osobą, która jest w stanie odnosić się emocjonalnie do żywych istot, ale byłem bardzo przywiązany do swoich kotów, być może dlatego, że były jedynymi ludźmi, którzy nie mogli mnie osądzić, bo nie potrafią mówić."
|
|
|
Zasady postowania
|