Wróć   HPN.pl > Pozostałe > Kosz

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Wygląd
Stary 09-08-2007, 15:16   #1
Ginny14
Junior Member

Wyślij wiadomość przez MSN do Ginny14
Domyślnie Pocałunek Harry'ego i Ginny...

Jak myślicie jak będzie wyglądał pocałunek Harry'ego z Ginny i czy w ogóle go pokażą?

[small]Naprawdę tak ciężko jest zrozumieć, że jeżeli zakłada się jakiś temat, wypada samemu się na niego wypowiedzieć? Li. [/small]
Ginny14 jest off-line  
Stary 09-22-2007, 20:36   #2
Malfoy-ka
Junior Member

Domyślnie RE: harry i Ginny...

Harry and Ginny, I can't wait! xP
Uwielbiam tę parę. Chciałam od początku,_żeby byli razem. Jestem szczęśliwa, że Harry zakochał się w niej. *-*

Co do sceny pocałunku, na pewno pokażą, a Bonnie, grająca Ginny robi się coraz ładniejsza, hehe. *happy* Sceny pocałunku z Cho po prostu nie mogłam przeżyć, blee. xD

Malfoy-ka jest off-line  
Stary 10-27-2007, 11:45   #3
Blubottle
Junior Member

Domyślnie RE: Harry i Ginny...

Nie jestem zadowolona z tego, że Harry i Ginny, jednak są razem. Wydaję mi się to banalne i od początku do przewidzenia!

Co do ich pocałunku, o ilę się nie mylę w jej pokoju, mam tylko nadzieję, że pokażą uczucie i czułość, całej tej sceny.
Bez porównania, z pamiętną sceną z Harrym i Cho, w którym to aktorzy stali doleko od siebie, a dłonie trzymali za plecami!
xD
Blubottle jest off-line  
Stary 03-04-2008, 21:21   #4
Klaudia@Harry Potter
Senior Member

Domyślnie RE: Pocałunek Harry'ego i Ginny...

Napewno go pokażą przecież główną sensacją tej książki był związek Harry-Ginny. Oprócz śmierci Dumbledora. Ciekawi mnie też związek Lawender i Rona, jak on będzie pokazany. A co do Ginny i Harego mam nadzieje że będzie to pokazane w tym filmie. Jak nie to bardzo źle.
Klaudia@Harry Potter jest off-line  
Stary 03-05-2008, 10:07   #5
to_be_like_Ginny
Senior Member

Wyślij wiadomość przez MSN do to_be_like_Ginny

Najlepszy moment..nie moge siem doczkeac ..Huhu xDD...!! Jak patrzyłam na filmiki pokazujące kręcenie tej sceny to niestety nie będzie ona chyba po meczu, bo są normalnie ubarani i są sami w pokoju...a szkoda..ale myślę,że będzie jednym z najlepszych momentów filmowych. A może w przyszłym roku dostanie nagrode za najlepszy pocałunek tak jak w tym Harry i Cho
to_be_like_Ginny jest off-line  
Stary 03-11-2008, 12:17   #6
Nacia1234
Moderator

Nacia1234 na Harry Potter Forum

Chodzi Ci o tym pocałunek po meczu Quidditcha? Śmiałam się na nim jak głupia. W zasadzie sama nie wiedziałam jak sobie go wyobrażam. On był taki raptowny, taa, Harry nie wiedział co robi. Ciekawa jestem, czy moment nie zostanie w filmie pominięty, ale mam nadzieję, że nie! A na końcu książki Harry znów popisał się. Dla mnie to jest po prostu żałosne. Znów ta obrona człowieczeństwa! Ciekawa jestem tylko, co Ginny się w nim podobało.

A jak już przy niej jesteśmy, to ona do 4 części Bonnie miała rude włosy, a potem nie wiem co się z nimi stało? Farbowała? Raczej nie, ale sa takie nijakie. Oczywiście wygląda w nich lepiej, ale nie jak Ginny Weasley. Tak jak napisała Malfoy-ka - ona robi się coraz ładniejsza.

Ciekawi mnie też reszta pocałunków. Na przykład Ginny z Deanem i Rona z Lavender, o ile one nie zostaną pominięte. A zauważyliście, że zawsze, jak Harry kogoś całował, to robił to nieświadomie?
Stary 03-12-2008, 10:35   #7
OLCIA
Fanatyk, niegroźny

OLCIA na Harry Potter Forum

Wiecie co nie nastawiajcie sie zbyt mocno1 nie żdziwie sie jak to pominą a zwiazek Rona z Lawender to juz napewno! :upset:
Stary 03-14-2008, 16:39   #8
nimfadora21
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy

Wyślij wiadomość przez ICQ do nimfadora21

OLCIA nie bądź taka ostra, myśle, że tego nam niezrobią, wiesz jakby stracili na oglądalności po czymś takim???!! Mysle, że Danowi dwa pocałunki w tą czy w tą nie robi żadniejróżnicy. Taaak, to będzie wspaniała scena, ale Cho nie była taka złą, a ja sama nie lubię za bardzo aktorki, która gra Ginny, nie pamiętam jak się nazywała... nieważne. A po zatym, to będzie pierwszy pocałunek Rona w HP w KP tej sceny wyczekuje chyba bardziej...
nimfadora21 jest off-line  
Stary 03-24-2008, 15:41   #9
klaudunia114
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy

Wyślij wiadomość przez MSN do klaudunia114

Mi się podoba, że są razem xD a poza tym ta scena będzie na pewno :] nie mogli by tego nie zrobić xD przecież można powiedzieć, że to jest dość istotne
klaudunia114 jest off-line  
Stary 03-24-2008, 18:44   #10
__Cameron__
Świr wymagający opieki

A pfe! Nie lubię Ginny całym sercem, ale jednak chciałabym zobaczyć go z tą rudą Ginny.

Rowling! Dlaczego? Dlaczego akurat Harry musi być z Ginny?!?!?!?! x(
__Cameron__ jest off-line  
Zamknięty temat

Zasady postowania