|
09-08-2007, 15:16
|
|
|
Junior Member
|
Pocałunek Harry'ego i Ginny...
Jak myślicie jak będzie wyglądał pocałunek Harr y'ego z Ginny i czy w ogóle go pokażą?
[small]Naprawdę tak ciężko jest zrozumieć, że jeżeli zakłada się jakiś temat, wypada samemu się na niego wypowiedzieć? Li. [/small]
|
|
|
09-22-2007, 20:36
|
|
|
Junior Member
|
RE: harry i Ginny...
Harry and Ginny , I can't wait! xP
Uwielbiam tę par ę. Chciałam od początku, _żeby byli razem. Jestem szczęśliwa , że Harry zakochał się w niej . *-*
Co do sceny pocałunku , na pewno pokażą, a Bonnie, grająca Ginny robi się coraz ładniejsza , hehe. *happy* Sceny pocałunku z Cho po prostu nie mogłam przeżyć , blee . xD
|
|
|
10-27-2007, 11:45
|
|
|
Junior Member
|
RE: Harry i Ginny...
Nie jestem zadowolona z tego, że Harry i Ginny, jednak są razem. Wydaję mi się to banalne i od początku do przewidzenia!
Co do ich pocałunku, o ilę się nie mylę w jej pokoju, mam tylko nadzieję, że pokażą uczucie i czułość, całej tej sceny.
Bez porównania, z pamiętną sceną z Harrym i Cho, w którym to aktorzy stali doleko od siebie, a dłonie trzymali za plecami!
xD
|
|
|
03-04-2008, 21:21
|
|
|
Senior Member
|
RE: Pocałunek Harry'ego i Ginny...
Napewno go pokażą przecież główną sensacją tej książki był związek Harry-Ginny. Oprócz śmierci Dumbledora  . Ciekawi mnie też związek Lawender i Rona, jak on będzie pokazany. A co do Ginny i Harego mam nadzieje że będzie to pokazane w tym filmie. Jak nie to bardzo źle.
|
|
|
03-05-2008, 10:07
|
|
|
Senior Member
|
Najlepszy moment..nie moge siem doczkeac ..Huhu xDD...!! Jak patrzyłam na filmiki pokazujące kręcenie tej sceny to niestety nie będzie ona chyba po meczu, bo są normalnie ubarani i są sami w pokoju...a szkoda..ale myślę,że będzie jednym z najlepszych momentów filmowych. A może w przyszłym roku dostanie nagrode za najlepszy pocałunek tak jak w tym Harry i Cho
|
|
|
03-11-2008, 12:17
|
|
|
Moderator
|
Chodzi Ci o tym pocałunek po meczu Quidditcha? Śmiałam się na nim jak głupia. W zasadzie sama nie wiedziałam jak sobie go wyobrażam. On był taki raptowny, taa, Harry nie wiedział co robi. Ciekawa jestem, czy moment nie zostanie w filmie pominięty, ale mam nadzieję, że nie! A na końcu książki Harry znów popisał się. Dla mnie to jest po prostu żałosne. Znów ta obrona człowieczeństwa! Ciekawa jestem tylko, co Ginny się w nim podobało.
A jak już przy niej jesteśmy, to ona do 4 części Bonnie miała rude włosy, a potem nie wiem co się z nimi stało? Farbowała? Raczej nie, ale sa takie nijakie. Oczywiście wygląda w nich lepiej, ale nie jak Ginny Weasley. Tak jak napisała Malfoy-ka - ona robi się coraz ładniejsza.
Ciekawi mnie też reszta pocałunków. Na przykład Ginny z Deanem i Rona z Lavender, o ile one nie zostaną pominięte. A zauważyliście, że zawsze, jak Harry kogoś całował, to robił to nieświadomie?
|
03-12-2008, 10:35
|
|
|
Fanatyk, niegroźny
|
Wiecie co nie nastawiajcie sie zbyt mocno1 nie żdziwie sie jak to pominą a zwiazek Rona z Lawender to juz napewno! :upset:
|
03-14-2008, 16:39
|
|
|
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy
|
OLCIA nie bądź taka ostra, myśle, że tego nam niezrobią, wiesz jakby stracili na oglądalności po czymś takim???!! Mysle, że Danowi dwa pocałunki w tą czy w tą nie robi żadniejróżnicy. Taaak, to będzie wspaniała scena, ale Cho nie była taka złą, a ja sama nie lubię za bardzo aktorki, która gra Ginny, nie pamiętam jak się nazywała... nieważne. A po zatym, to będzie pierwszy pocałunek Rona w HP w KP tej sceny wyczekuje chyba bardziej...
|
|
|
03-24-2008, 15:41
|
|
|
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy
|
Mi się podoba, że są razem xD a poza tym ta scena będzie na pewno :] nie mogli by tego nie zrobić xD przecież można powiedzieć, że to jest dość istotne
|
|
|
03-24-2008, 18:44
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
A pfe! Nie lubię Ginny całym sercem, ale jednak chciałabym zobaczyć go z tą rudą Ginny.
Rowling! Dlaczego? Dlaczego akurat Harry musi być z Ginny?!?!?!?! x(
|
|
|
Zasady postowania
|