![]() |
RE: Historyjka
- W kim jest troll? - zapytał z przerażeniem Dumbledore. - W profesorze Snapie?
|
tak za chwilę się urodzi...
Wszysy z paniką wybiegli z głównej sali i zaczęli biec ku skrzydle szpitalnym |
..., niektórzy uczniowie, mili w ustach jeszcze resztki owsianki, którą właśnie spożywali. I nagle rozległ się przeraźliwy...
|
krzyk rodzącego Snape'a
|
a następnie, jeszcze głośniejszy krzyk, tym razem przerażonej drugoklasistki, która widziała całe zajście:
-Kto ją tutaj wpuścił?-krzyknęła Minerwa -WYNOCHA- dodał Flitwick -jaki jest piękny...-mówił Snape -PIĘKNA...to dziewczynka!! |
Wczyscy wyraźnie rozczulili się na widok małej trolliczki, która wyglądem przypominała zgniłą gruszkę.
|
-Nie jest taka zła. Chociaż inaczej ją sobie wyobrażałam.-mówiła Minerwa, która był w końcu jedną z matek.
-Musisz ze mną porozmawiać -Teraz?? -Wiem, że jest piękna... w końcu to ja ją urodziłem. -Ale o czym chcesz ze mną rozmawiać? -Nie wiem... czy ona jest twoją córką...bo wiesz...ja spałem nie tylko z tobą...był taki śmierciożerca, Voldemort...Ta lista naprawdę nie ma końca... -Jak mogłeś!! |
-czekaj,czekaj... Voldemort...?? Gdzieś słyszałam to nazwisko... - powiedziała McGOnnagall
|
...- to przyjaciel Harrego Pottera, ten Voldemort? - zapytała Minerwa.
|
- przyjaciel nazweałbym to inaczej - powiedział Harry który właśnie wkroczył do sali szpitalnej - raczej kochanek
- co ty tu robisz Potter - wykrzyknęła McGonagall - Domgam się praw rodzicielksjikch bo to dziecko jest moje... |
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:11. |