![]() |
Historyjka
To historyjka dopisujemy kolejne zdarrzenia pasujace do poprzedniego wiec tak pierwszy fragment historyjki jest taki:
Harry razem z Ronem szli do biblioteki gdy zobaczyli Hermione bijaca sie na piesci z Malfoyem Harry i Ron wytrzeszczyli oczy a Hermiona powiedziala.... I teraz wasza kolej wymyslajcie zdarzenia |
RE: Historyjka
Pred chwilą założyłam podobny temat, ale troche inny tak więc:
Harry razem z Ronem szli do biblioteki gdy zobaczyli Hermione bijaca sie na piesci z Malfoyem Harry i Ron wytrzeszczyli oczy a Hermiona powiedziala, że niestety musiała to zrobić, poniewać Draco jest kompletnym dupkiem i kolejny raz wyzwał ją od szlam... |
nie musicie pisac poczatju :)
Ale jest bardzo przystojny wiec chce z nim chodzic!! Harrego i Rona zamurowalo. Chcesz chodzic z Smierciozerca?? Tak popatrzcie a ja tez mam Mroczny Znak |
-Boże co Ty zrobiłaś?! - Krzykneli razem Harry z Ronem - przecież już teraz nie ma odwrotu... chcesz zabijać niewinnych ludzi? Chcesz być przeciwko Harremu? Przeciewko nam...?
|
ale nagle przed nimi Staneła Bellatrix Lestarge, która z nastelotniej herminy zamieniła się w dorosła kobiete.
- Gdzi jest Hermiona? - krzyknął Ron |
nie znasz Potter czegos takiego jak animag!!!!!!! Jetsem animagiem czlowiekiem.
Wyciagnela rozdzke. ale Harry byl szybszy! Crucio!!!!!!!!!! Bela zawyla z bolu... |
W tej chwili Ron zerwał się z łóżka i obudził na wpół śpiącego Harry'ego.
- Harry, nic Ci nie jest?! - niemal wykrzyczał całe zdanie budząc przy tym pozostałych chłopców. - Nie, dzięki - odpowiedział Wybraniec. Zastanowiało go, czy sen mnoże się przerodzić w głęboką prawdę? Postanowił zapytać o to Hermionę, już dziś... |
*Eeh, spóźniłam się... no cóż, dopisze do poprzednich...*
Bellatrisk wiła się z bólu na podłodze, a Harry i Ron patrzyli na nią z głębokim zdziwieniem... Kiedy Harry opuścił różdżke miała ochotę walnąć go jakimś niebezpiecznym zaklęciem, ale w drzwiach pojawił się Snape i zamarła w bezruchu... |
Bella, kochanie. Co ten wstrętny Potter ci zrobił?
|
-ah, nic takie tam sprzeczki, teraz harry może zachcesz ze mną pójść w odosobnienie?
- oczywiście- powiedział ze złościa harry |
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:56. |