|
04-29-2009, 23:27
|
|
|
Junior Member
|
Pokiereszowana produkcja, czyli sceny wycięte z HP i CO oraz ZF
Witam, chciałbym tu poruszyć temat licznych scen wyciętych , przede wszytkim z 4 i 5 odsłony przygód młodego czarodzieja. Ciekawych wysyłam na youtube, pod ten link:
http://www.youtube.com/results?searc...9te+sceny&aq=f
Jestem pewien, że sporo osób nigdy nie widziało tych scen, a są one naprawdę ciekawe, a nawet istotne dla filmu, który tak radykalnie skrócono. Proszę o opinie na temat scen oraz na temat tego, czy Waszym zdaniem powinny się znaleźć w filmie.
Ostatnio edytowane przez Kerle : 05-23-2009 o 15:27.
|
|
|
04-30-2009, 14:33
|
|
|
Czytelnik horoskopów
|
Uważam, że te sceny powinny się znaleźć w filmie.
1. Są fajne i ciekawe.
2. Dużo ludzi włożyło prace, by je nagrać i zmontować - ich praca poszła na marne.
W ogóle nie wiem, czemu się wycina sceny...
Mam nadzieje, że szósta ekranizacja Harry'ego nie zostanie "pocięta".
|
|
|
05-01-2009, 16:43
|
|
|
Junior Member
|
Cytat:
Napisał Faux
Uważam, że te sceny powinny się znaleźć w filmie.
1. Są fajne i ciekawe.
2. Dużo ludzi włożyło prace, by je nagrać i zmontować - ich praca poszła na marne.
W ogóle nie wiem, czemu się wycina sceny...
Mam nadzieje, że szósta ekranizacja Harry'ego nie zostanie "pocięta".
|
Z tego co wiem, to KP będzie jednym z filmów który potną najbardziej, a bierze się to z tego, że po przedpremierze dużo ludzi narzekało na zbyt duza ilość scen "romantycznych". Jak dla mnie to takie całuśne sceny powinny być w tej części z dwie, może trzy...
|
|
|
05-17-2009, 19:55
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
Dla mnie takich ''romantycznych'' powinno być jak najmniej. Tyle że KP to chyba część gdzie było ich najwięcej. Ale nie tylko z "Czary Ognia" wycięto tyle scen, bo z ZF i innych też.
I myśle, że to dobrze, że te sceny zostały wycięte, bo film byłby zadługi, mimo że te sceny wiele by w filmie wyjaśniły np. sprawe z Bartym Brouchem, bo gdy pierwszy raz ogladałam ten film, to nie mogłam zakumać o co chodzi_(oczewiście mówie o Crouchu),_a wtedy jeszcze nie znałam książki.
Ostatnio edytowane przez Kerle : 05-23-2009 o 15:30.
|
|
|
05-18-2009, 21:02
|
|
|
Jeszcze zdrowy miłośnik fantasy
|
Ja również wolę akcję itd. nad sceny romantyczne w filmie. Ale te również powinny się tam znaleźć. Dajcie spokój, JA chcę jak najdłużej siedzieć w tym kinie. ^^
|
|
|
07-06-2009, 22:50
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
Widziałam te sceny usunięte.A taże widziałam z 1,2 i 3.Uważam,że bez sensu było je wycinać.Dużo czasu one nie trwały.A niektóre są ważne.
|
|
|
07-16-2009, 16:53
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
WOW. Nawet nie wiedziałem, że tak dużo scen zostało wyciętych. Też przyłączam się do zwolenników ich umieszczenia w produkcji.
- Wiem.
Od dziewiętnastu lat blizna nie zabolała go ani razu.
Wszystko było dobrze."
|
|
|
Zasady postowania
|