|
01-01-2008, 04:58
|
|
|
Urodzony, by rządzić światem
|
Jak Wam minął sylwester?
Chyba nie muszę tłumaczyć, czemu ma służyć ten temat ;).
Ja sylwestra spędziłam tutaj, na stronie. Było trochę zamieszania z organizacją, były momenty lepsze i gorsze, ale myślę że ogólnie wyszło w miarę dobrze i nie żałuję poświęconych planów. Hmm, co jeszcze mogłabym napisać... mój pies wariował przez te wszystkie fajerwerki, młodsza siostra też, ale w trochę innym znaczeniu. Generalnie - nie upiłam się, pamiętam wszystko co robiłam i dobrze mi z tym xD.
A jak tam u Was było? ;)
|
|
|
01-01-2008, 11:01
|
|
|
Praktykant Voodoo
|
RE: Jak Wam minął sylwester?
Bleh, dopiero wstałam i chce mi się jeszcze straaaasznie <ziewa> spać, więc moja wypowiedź może być nieco nieskładna i zawierać błędy, więc proszę o wyrozumienie xD
No to zaczęłam przygotowania o godzinie piątej - standard, chyba każda dziewczyna wie o co chodzi xD Jeśli jesteś chłopakiem a pragnąłbyś ze szczerego serca dowiedzieć się o co loto, to się zapytaj jakiejś dziewczyny... w skrócie: próba dostosowania włosów do znośnej postaci (odkąd pod wpływem chwilowego przypływu głupoty je ścięłam, ułożenie ich wymaga cierpliwości niemal boskiej), make-up, pazurki itd.
W międzyczasie odpaliłam kompa i posiedziałam chwilkę na stronie. Jako że tematem głównym był "Sylwester z Voldemortem" i mnie to trochę wciągnęło xP Postanowiłam, że wpadnę na chwilę.
Z przestrachem zauważyłam, że mój transport planowany na godzinę siódmą jest z lekka niewypałem, bo było po siódmej a transportu ani widź ani słysz. W końcu podjechał - bravissimo, wyłączyłam kompa i zniknęłam z pola widzenia mojej rodzinki Adamsów [small]/to nie jest żadna obelga, my sami stwierdziliśmy, że jesteśmy niczym Adamsy xD xPP/[/small] Jak się spóźniać, to w wielkim stylu! - mruknęłam i pobiegłam od razu na parkiet (czyt. dywan). Pobawiłam jakieś 2 godzinki i z przestrachem spojrzałam na zegarek: 21:06 xP
Jako, że dżampra była na parterze, ja (po uprzedniej zgodzie właścicielki) potupałam na pięterko, wparowałam do jej pokoju i przyssałam się do kompa. Konkurs 1 uważałam dla mnie za przegrany, mimo, że podjęłam próby poszukiwań na ślepca xD Dopiero gdy dziewczyny zaczęły sypać podpowiedziami /prostymi jak drut dla kogoś kto jest już od ponad pół roku na stronce xP/ znalazłam znaki i wysłałam. O dziwo - wygrałam, hihi. Ciesząc batona wróciłam na dół, pokazałam się ludziom na oczy i po jakimś czasie wróciłam do kompa. Tymczasem nadszedł konkurs drugi - świetny xD Jako, że popijałam piwo (bezalkoholowe!!! xDD) to i humor miałam lepszy xD Napisałam list od Lucjusza do Voldzia i powiem Wam, że miałam niezły ubaw xD Trzecie zadanie też było fajne - niektórzy mieli genialne odpowiedzi na pytania Voldzia xD No i w końcu po 5 godzinnym pobycie na stronce /z przerwami na tańczenie, jedzenie, picie i z wielką przerwą o 12 00 xD/ poszłam bawić na całego aż do godziny 5 xD Jakoś specjalnie pijana nie byłam, wszystko pamiętam itd xPP Tak oto minął mój Sylwester xD
EDIT: Dobra. Teraz widzę, co ja tu powypisywałam ^^ Ale mniejsza o to, nie będę już nic zmieniać, głowa mnie boli -.- Aha, chciałam jeszcze podziękować redakcji za organizację Sylwestra. Naprawdę, świetnie to wyszło! xPP
niewiele
tu
po
mnie
...
|
|
|
01-01-2008, 11:13
|
|
|
Świr wymagający opieki
|
Byłem na stronce,
byłem popatrzeć na fireworks na wsi i jeździłem z Miazgą [pozdr!] w TDU - El Classico czyli klasa G - staare wózki. :)
|
|
|
01-01-2008, 11:17
|
|
|
Junior Member
|
Ja spędziłem sylwek na stronie i było super. :P W jednym konkursie zdobyłem nawet wyróżnienie. :D Oby wiecej takich imprez. :)
|
|
|
01-01-2008, 12:01
|
|
|
Senior Member
|
Ja poszłam na sylwka do kumpeli, ciut pobalowałam i zobaczyłam... 21:26. Myslę sobie:_kurcze,_ale może jednak zajrzę na tę stronkę. Zajrzałam i zobaczyłam pierwszy konkurs. Stwierdziłam, że nie mam szans, bo konkurs kończył się za 4 minuty. Poszam balować. Wróciłam w sam raz na drugi konkurs. Pisałam list do Voldemorta od Glizdogona. I o dziwo, zdobyłam wyróżnienie_(warto było pisać 15 minut o pracy w Mc'donaldzie)! I znów poszłam balować. Wróciłam, a tu zaczął się kolejny konkurs. Pytania były naprawdę fajne. Odpowiedzi też niczego sobie. Wróciłam do domu ok. 3 nad ranem. Znów usiadłam do kompa. Wypiłam coś jeszcze i poszłam spać ok. 6. Dzisiaj strasznie boli mnie głowa, a jutro jakaś kartkówka ma być czy coś..._Ale ogólnie sylwek bardzo udany.
Gratuluje administratorom za pomysłowość.
|
|
|
01-01-2008, 12:13
|
|
|
Urodzony, by rządzić światem
|
U mnie tam zapowiadało się okropnie. Miałam iść z mamą do jej znajomych... Ale na szczęście okazało się, że jej córka jest w domu xP I razem z nią kolega xD Dorośli siedzieli w jednym pokoju, my w drugim... Dobra, oni też są pełnoletni, ale było fajnie =) Nawet oglądanie westernów i filmów rosyjskich nie było takie złe xD
O północy, tak głośno, to jeszcze chyba nigdy nie było. Ze znajomymi staliśmy na balkonie, oglądaliśmy fajerwerki, okazało się, że oni też mają, było też puszczanie^^ Paweł dał mi na chwilę potrzymać kieliszek z szampanem... Mama od razu do mnie, że piję xP Tyaa... Wtedy to nie piłam, trzeba było w naszym pokoju siedzieć xD
Co do późniejszych wydarzeń, nie za bardzo pamiętam^^ Niektóre rzeczy to nie wiem czy były naprawdę, czy mi się tylko przyśniły. Sprawdziłam w gazecie z programem, i... Hmm... Filmów dla dorosłych nie zauważyłam tam, więc sądzę, że ten fragment był snem.
Do domu wróciłam gdzieś koło trzeciej, jednak i tak zasnąć nie mogłam, bo trzeba było jakoś zapić, aby nic nie było czuć... Musiałam jeść babeczki, i popijałam jakimiś napojami energetyzującymi, trochę tego było... W nocy prawie zasnąć nie mogłam^^
Ja tam uważam, że Sylwester aż taki zły nie był xP Przynajmniej nie aż tak źle, jak się zapowiadało^^ Tak różowo nie było, ale... Nie narzekam : )
|
|
|
01-01-2008, 13:01
|
|
|
Senior Member
|
Hahaha xD
Tak na wstępie Merry Christmas, everyone! XD And HEPI NJU JER! xD
No cóż. Mój sylwek był... Zdezorganizowany. xD Ale było fajnie. W sumie jeszcze koło 14 się zapowiadało, że będę sobie siedziała z rodzinką. Ale nie. Pisze do mnie kumpela Ada, że wpada do mnie. Potem dzwoni Elizka, ze wpada. A ja tak tylko ,,okeeej". xD No to biorę się za siebie, robię paznokietki < mamusia kosmetyczka - to jest robi ręce, nogi i makijaże, taże miałam wszystko pod ręką xD >. Potem szybko do chaty, żeby zrobic jakąś sałatkę, posprzątać w pokoju ( zawsze mam burdel, bez względu na wszystko xD ). No i wpada Elizka, gadamy i czekamy na Adę. Wpada Ada koło 20. Potem pomagam mamitce robić jakies żarło dla jej znajomych. I włączyłam sobie TV na kanał vh1 czy jakoś tak. W kazdym razie muzyczny. I leciały takie stare piosenki. Typu ,, Samba" czy ,,Macarena". To zaczęłyśmy śpiewać i tańczyć. xD No i ogólnie trzaska załapałam. xD I póżniej zaczęłysmy się szykowac do wyjścia pod Ratusz, bo myślałam, ze są jakies koncerty. Ale nie, przychodzimy, patrzymy. Nie ma nic. Stoi sobie scena, szabel sobie chodzi i sobie leci jakas muzyka z radia. xD To my poszłyśmy do McDonald'sa z myślą, ze otwarty. Ale nie. Zamknięty! To wróciłysmy na Ratusz. I jacyś kolesie, tak na oko koło 20 podchodzą do nas i tekst ,, Dziewczyny. To już jest nowy rok?" Ja tak brechtam, a moje kumpele się odsuwają. Potem ci kolesie jeszcze raz podchodzą i teksty ,, Ej, w ogóle gdzie my jesteśmy? To jest Koszalin? Bo ja nie wiem, przyjechaliśmy dziś." Ja się smiejęi myślę ,, Tani podryw". xD Pozniej miałyśmy dylemat, która z nas podejdzie do kogos i spyta czu da papierosa. xD W końcu żadna nie podeszła. Jakoś koło 23:25 doszli moi koledzy z klasy, tacy debile, ze szok. 10 minut póżniej na scenę wyszedł jakiś medżik zespół, który śpiewał piosenki Abby tyle, ze po polsku. xD To tez pompa była. Dziewczyny zaczęły tańczyć, chłopcy też. Masakra jednym słowem. Ale przed samą 24 był już luz. xD Potem smieszne odliczanie, nowy rok, ubogie fajerwerki, oblanie mnie szampanem (hahaha xD ) i ogólna zwała ze wszystkiego. Każda z nas miała po szampanie (małym, niestety... ) na głowę. Oczywiście, cudowna Alexiss ,,miała humorek". xD Jakoś 20 minut po północy sobie o życzeniach przypomnielismy. xD Dzięki mnie, ofc. xD To złożyłam Damiemu życzenia, tam buziak itp (normalka u nas, buzi, przytulenie itp xD). Poźniej na chae. Chłopcy rzucali nam pod nogi picolinki i te takie trochę większe. To uciekałyśmy. xD
Na koniec Damian sobie poszedł do domu, a Michciu został u mnie. I Ada. xD Bo Eliss musiała iśc do chaty. No i w domu się ze mnie smiali, że jestem schlana, a ja trzaski miałam. xD I zasypiałam, bo byłam zmęczona. xD Jak się wstaje o 6 rano no to rozumiecie sami... xD
I w nocy, jak już leżałam w łóżku z kumpelą (bez skojarzeń!) to jej opowiadałam o takim jednym kolesiu i co chwilę się musiałam dobudzać, bo zasypiałam... Po prostu tak z 10 razy odpływałam. xD Hahaha.
I ogólnie to mam jakies uczulenie od wczoraj... =/
Buziak  :*
Generalnie bardzo grzecznie dziecko ze mnie jest.
Trochę niepoprawnie myślące i dość niekonwencjonalne, ale...
I tak mnie przecież kochacie! xDDDD
Grunt to optymizm. Czy nie?
^^
Pozdrawiam wszystkich. ^^
|
|
|
01-01-2008, 13:08
|
|
|
Junior Member
|
Ja bawiłam się w domu ze znajomymi i ze stroną HP.net. Było bombowo xD
|
|
|
01-01-2008, 13:45
|
|
|
Omijać szerokim łukiem
|
W tym roku sylwester był zayebysty xD
Bawiłam się nie źle XD
Potem puszczałyśmy petardy bo fajerwerek się boimy XDD
Taa troszkę się popiłyśmy.. XD
I tak mnie dzisiaj łeb nawala że o ja cie nie moge xDD
Daaajcie mi coś na bół głowy! xD
czasami czarna owca w rodzinie.;p
nie przestrzegam żadnych granic, ewentualnie sama je wytyczam.;-dd
często słyszę o sobie 'nienormalna', 'zboczona'.;p no i bywa, że nietolerowana za to, że nie jestem kolejną szarą jednostką społeczeństwa.; -dd
|
|
|
01-01-2008, 14:11
|
|
|
Junior Member
|
Ja niestety nie mogłam Sylwestra spędzić na stronie, ponieważ mój pewien kuzyn wpadł na najgłupszy pod słońcem pomysł- zaproszenie mnie do siebie. Miałam tam być maksimum do 20.30, ale niestety (pomimo moich prośb, jęków, oznak niezadowolenia, zniechęcenia  ) okropna "impreza" przeciągnęła się do prawie 23.00.
Kiedy wróciłam do domu, to już nie było czasu włączyć komputera:sourgrapes:
|
|
|
Zasady postowania
|