Panować- to trochę za mocne słowo, ja bym tu powiedziała być o krok do przodu, w końcu czarodzieje mają taką przewagę bo mugole o nich nie wiedzą.
A czy się o świecie magi dowiedzą? Czas pokarze.:smilewinkgrin:
NIE NIE I NIE pomyśl mugole by chyba zwarjowali,zanim cały świat by uwierzy to miną by chyba z rok czasu bo każdy by chciał zobaczyć na własne oczy!!!A puzniej tacy profesorowie mugolscy chcieli by wytłumaczyc skąd się bierze ta woda jak mówisz AGUAMENTI!!!
DLATEGO MóWMY NIE MUGOLOM I TAK ZASADą TAJNOśCI!!!
JA tam bym nie chciała żeby te 2 światy się połączyły, lubię te wszystkie zaklęcia zapomnienia które są rzucane na naiwniaków - mugolów. a pozatym lubię jak czarodzieje np. niewiedzą jak posługiwać się telefonem jak np. Ronald.:lol:
Po długiej ana liże faktów to jakiś mugol odkryją całą tajemnice i tasz będzie chciał być czarodziejami i powie tą tajemnice koledze a kolega kolędzie itp. :|B):@:rol::uhoh::no::shy::lol::rip::y es::bigeek::bigrazz::smilewinkgrin::sourgrape s::upset::sleep:
Chyba lepiej będzie dla mugoli żyć w błogiej nieświadomości
Historia mogłaby zatoczyć koło, tzn. czarownice i czarodziejów znów mogliby palić na stosie, czy coś... Lepiej, żeby te dwa światy nie połączyły się nigdy
No właśnie...mugole niech nie przeszkadzają czarodziejom, a czarodzieje mugolom... niech każda z tych dwóch grup żyje po swojemu...tak będzie dobrze...
Moment, chyba się nie połapałam: rozmawiamy o prawdziwym życiu czy o książce/filmie?
Jeśli... o prawdziwym życiu: osobiście mi nie przeszkadzaliby czarodzieje (o ile istnieją), ale nie każdy człowiek jest taki jak ja.. może być ktoś np jak Wuj Venron i wtedy będzie ich potępiał i w ogóle - wynika z tego, że lepiej jak czarodzieje mają swój magiczny świat. Książa:hahahahaha! Szczerze? Śmiesznie mi pisać takie coś.. toć to jest książka... Jak możemy oceniać czy mugole i czarodzieje mogą żyć razem?! Jedynie co możemy to gdybać i "wyobrażać" jak mogłoby być. Książka już została napisana dlatego, nie ma sensu myśleć czy udało by się im razem żyć... Jeśli już miałabym koniecznie coś napisać: to raczej nigdy by im nie udało się dogadać. Byłyby grupki stworzone którzy by się z nimi zaprzyjaźnili ale większość będzie uważała ich za dziwolągów^.^ Jedni lepsi drudzy gorszy - taka jest rzecz natury...
Niestety..
Ależ sie rozpisałam! No, no^.^
Przynajmniej szczerze xD